Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، منابع خبری افغانستان روز چهارشنبه به نقل کرزی نوشتند که دولت داری با اختلاف و کنار زدن افراد اشخاص، با موفقیت همراه نخواهد شد.
رئیس جمهوری پیشین افغانستان، با ایجاد ائتلاف ها در این کشور مخالفت کرد، اما از حزب «محور ملی افغانستان» که با حضور شماری از چهره های برجسته دولت های مختلف افغانستان تشکیل شده است، حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به تازگی ائتلافی از سه حزب اثرگذار «جمعیت اسلامی»، به رهبری «صلاح الدین ربانی»، وزیر امور خارجه، «جنبش ملی - اسلامی»، به رهبری «عبدالرشید دوستم»، معاون اول رئیس جمهوری و «وحدت اسلامی«، به رهبری «محمد محقق»، معاون رئیس اجرائی دولت افغانستان موسوم به «شورای عالی ائتلاف برای نجات افغانستان»، شکل گرفته است.
وی، همچنین گفت که با راهبرد جدید آمریکا که پیام جنگ داشته باشد، مخالف است و توافق نامه امنیتی کابل- واشنگتن به صلح در این کشور نخواهد انجامید.
کرزی تأکید کرده است که با افزایش نظامیان آمریکائی در کشور به شدت مخالف است و در برابر آن ایستادگی خواهد کرد زیرا افزایش نظامیان آمریکا در افغانستان به معنی گسترش جنگ خواهد بود.
رئیس جمهوری پیشین افغانستان تاکید کرد که امریکائی ها به جای افزایش نظامیان خود، باید در برابر پاکستان، اقدام شفاف انجام دهد.
پاکستان و افغانستان، طرفین را به حمایت از گروه های تروریستی مخالف دولت و پناه دادن به آنان، در خاک کشور طرف مقابل خود می کنند.
کرزی در سال های پایانی ریاست جمهوری خود به شدت از عملکرد آمریکائی ها در افغانستان انتقاد کرد و از امضای پیمان امنیتی کابل - واشنگتن سرباز زد و گفت که تا زمانی که امریکا تضمینی برای امنیت کشور ندهد، آن را امضاء نمی کند.
وی همچنین به دولت بعد از خود نیز توصیه کرد در امضای پیمان امنیتی با آمریکا را با عجله امضا نکنند، زیرا آمریکائی ها برای این نیامده اند که دوباره برگردند و امضای پیمان امنیتی نیازمند تضمین امنیت است و باید به صلح در این کشور منجر شود، اما اشرف غنی در اولین روز ریاست جمهوری خود آن را به امضاء رساند.
رئیس جمهوری پیشین افغانستان همچنین در زمان حکومت خود بمباران هوائی نظامیان خارجی را شب هنگام به روستاها به بهانه مبارزه با گروه های تروریستی ممنوع کرده بود.
آساق*291*1610

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کشور روسیه، زلنسکی را در فهرست افراد تحت‌تعقیب قرار داد

وزارت کشور روسیه ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین را در فهرست افراد تحت‌تعقیب قرار داد.

به گزارش ایرنا از اسپوتنیک،‌ در پایگاه اطلاعاتی افراد تحت تعقیب و مورد پیگرد وزارت کشور فدراسیون روسیه آمده است: ولودیمیر الکساندرویچ زلنسکی، متولد 25 ژانویه 1978 تحت یکی از مواد قانون کیفری تحت تعقیب است.

بنا بر گزارش این رسانه روس، در این پایگاه اطلاعاتی به جرمی که زلنسکی بر اساس تحت تعقیب است، اشاره نشده است.

پایگاه داده وزارت کشور روسیه همچنین محل تولد افراد تحت تعقیب را درج کرده و شهر کریووی روگ واقع در استان دنیپروپتروفسک اوکراین زادگاه زلنسکی ذکر شده است.

وزارت کشور روسیه همچنین پوروشنکو رئیس جمهور سابق اوکراین را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.

بنا بر این گزارش، پوروشنکو متولد 26 سپتامبر 1965 در شهر بُلگراد استان اودسا است. وی از سال 2014 تا 2019 رئیس‌جمهوری اوکراین بود.

پیش‌تر وزارت کشور روسیه بامداد جمعه اعلام کرد که اولکساندر لیتویننکو دبیر شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داده است.

وزارت کشور روسیه به اتهاماتی که به لیتویننکو وارد شده است تا در این فهرست قرار بگیرد، اشاره‌ای نکرد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین چندی پیش آلکسی دانیلوف را از ریاست شورای امنیتی و دفاع ملی این کشور برکنار و لیتویننکو را جایگزین وی کرد. لیتویننکو پیشتر رئیس سرویس اطلاعات خارجی اوکراین بود.

وزارت کشور روسیه پنجشنبه شب همچنین «والنتین نالیوایچنکو» قانونگذار اوکراین را نیز در فهرست تحت تعقیب قرار داد.

وی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ رئیس رئیس امنیت اوکراین بود. نالیوایچنکو به فراخوان برای خشونت علیه نیروهای نظامی روسیه متهم شده است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • وزارت کشور روسیه، زلنسکی را در فهرست افراد تحت‌تعقیب قرار داد
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد