Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حسینعلی امیری ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان گلستان با گرامیداشت هفته دولت و تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: عید قربان در حقیقت عید اطاعت و بندگی است.
وی تصریح کرد: روز گذشته مصادف با شهادت دو یار دیرین امام راحل و همسنگر مقام معظم رهبری بود به همین مناسبت شهادت شهیدان رجایی و باهنر به عنوان هفته دولت در تقویم نظام جمهوری اسلامی ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور مجلس رئیس جمهور افزود: هفته دولت فرصتی برای قدردانی از زحمات و خدمات مجموعه دولت و کارگزاران نظام اسلامی است.
امیری بیان کرد: باید بر مبنای واقع بینی و لحاظ کردن توامان ظرفیت‌ها و ملاحظه کاستی‌ها عمل کنیم.

این مسؤول با تأکید بر اینکه کشور ظرفیت آزمون و خطا ندارد، تبیین کرد: همه ایرانیان باید در اداره کشور نقش داشته باشند و از ظرفیت بانوان و جوانان در پست‌های مدیریتی استفاده شود.

معاون امور مجلس رئیس جمهور افزود: در دولت دوازدهم با گام‎های محکمتر و بلندتری به سمت توسعه کشور حرکت خواهیم کرد که این مهم با تلاش همه مدیران و مسؤولان اجرایی کشور محقق خواهد ش.

امیری یکی از اقدامات دولت را تدوین منشور حقوق شهروندی یاد کرد و گفت: دولت معتقد به توسعه همه‎جانبه است آزادی و امنیت را باید با هم ببینیم، مدیران نباید موضوعی را فدای موضوع دیگری کنند، توسعه باید متوازن و بر اساس کلی‎نگری باشد.

وی تحلیلی از شرایط به دست گرفتن دولت تدبیر و امید کرد و افزود: اواخر سال 1391 از جهات مختلف شرایط خاصی بر کشور حاکم بود ما اوایل دولت یازدهم با تورم 45 درصد مواجه بودیم، نوسانات قیمت ارز بسیار جدی بود، شرایط اقتصادی مناسبی نداشتیم، رشد کشور منفی بود و هیچ‎کس شرایط اقتصادی را نمی‎توانست پیش‎بینی کند موضوعی که در توسعه بسیار بنیانی است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور تاکید کرد: تا زمانی که چشم‎اندازی از ثبات اقتصادی وجود نداشته باشد سرمایه‎گذار دست به تجارت و سرمایه‎گذاری نمی‎زند.

امیری گفت: در اوایل سال 1392 در تهران متاسفانه شاهد روزهایی بودیم که بازارهای تهران به خاطر شرایط بی‎ثبات اقتصادی دست به اعتصاب زدند بازاری که همیشه همراه نظام اسلامی بوده است.

وی افزود: با قطعنامه‎ها و تحریم‎های ظالمانه‎ای که علیه ایران در مجامع بین‎المللی رخ داده بود سایه اینها به شدت بر کشور سنگینی می‎کرد یکی از مفاد قطعنامه‎های ظالمانه قطع بیمه‎های بین‎المللی بود؛ بازارهای نفت را از دست داده بودیم، گاهی وجود کشتی‎های بزرگ حمل نفت و گاز در اقیانوس‎ها سرگردان بود و احتمال ایجاد مشکلات زیست‎محیطی و امنیتی را برای ما ایجاد می‎کرد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به اینکه حوادث سال 1388 یک گسست اجتماعی ایجاد کرد، گفت: این شکاف به حدی رسیده بود که بین روسای سه قوه همدلی وجود نداشت، با رای مردم به دولت روحانی و استقرار دولت تدبیر و امید الحمدالله درصدد حل مشکلات برآمدیم.

این خبر تکمیل می شود.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • بررسی روابط دوجانبه در دیدار علی باقری با یک مقام روس