Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، تیم کین سناتور کنگره آمریکا که در سال ۲۰۱۲ کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات درون حزبی ریاست جمهوری آمریکا بود در یادداشتی که در مجله تایم منتشر شده به آزمایشات موشکی کره شمالی در اوایل ماه اشاره کرده و نوشت: «کارشناسان برآورد کرده‌اند که صدای انفجار ناشی از این آزمایش هسته‌ای قوی‌تر از حمله آمریکا به هیروشیما در سال ۱۹۴۵ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایش، کره شمالی را یک قدم به دستیابی به بمب اتمی که بر یک موشک بالستیک با قابلیت عبور از قاره‌ها و رسیدن به آمریکا است، نزدیک‌تر کرده است.»

کین در ادامه با بیان اینکه با این حال دو روز بعد از این آزمایش به جای اینکه آمریکا بر جزییات یک استراتژی جامع برای نابودی کره شمالی تمرکز کند، نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل تصمیم گرفت بر موضوع دیگری تمرکز کند؛ ایران. این پیش‌نویس یک سناریوی عجیب است. هیلی به دولت پیشنهاد کرده که ماه آینده پایبندی ایران به برجام را تایید نکنند. این یعنی کنگره باید درباره بازگرداندن تحریم‌های ایران تصمیم‌گیری کند. حرکتی که نقض آشکار توافق هسته‌ای است.

تیم کین در ادامه این یادداشت به اظهارات ترامپ در سازمان ملل اشاره کرد که این توافق را مایه شرمساری خوانده بود و نوشت: « همه اینها در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایبندی کامل ایران به برجام را تایید کرده است و خود ترامپ نیز تا کنون دو بار بر این پایبندی صحه گذاشته است. »

این سناتور آمریکایی در ادامه نوشت: «باید دید مقاومت در برابر تایید پایبندی ایران به برجام در شرایطی که ایران به تعهداتش پایبند بوده چه عوارضی خواهد داشت؟ »

وی اولین اتفاقی که در این صورت رخ خواهد داد را برداشته شدن موانع برنامه هسته‌ای ایران خواند و مدعی شد: «ایران به واسطه برجام از این مسیر دور شده بود اما با خودداری آمریکا از تایید پایبندی ایران و پایان دادن به برجام، این آمریکاست که از تعهداتش سر باز زده است. در نتیجه ایران به راحتی مجددا وارد فرآیند غنی سازه شده و از دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌هایش جلوگیری خواهد کرد. »

تیم کین در ادامه نوشت: « این که فکر کنیم آمریکا می‌تواند به راحتی تحریم‌های بین‌المللی فلج‌کننده را بازگرداند، ساده‌لوحانه است. به ویژه اینکه اقدام ما در نهایت بیش از هر زمانی خود آمریکا را منزوی خواهد کرد. اقدام ما اعتبار ما را نابود کرده و این پیام را به متحدان اروپایی آمریکا مخابره می‌کند که ما در دیپلماسی قابل اعتماد نیستیم. »

وی دومین پیامد عدم تایید پایبندی ایران به برجام را خسارتی خواند که به اعتبار و حسن شهرت آمریکا وارد خواهد شد و نوشت: « این پیامد منجر خواهد شد که ابزار آمریکا برای مقابله با انبارهای هسته‌ای کره شمالی نیز از دسترس خارج شود. مقامات دولت ترامپ مدعی‌اند که آنها همه گزینه‌های دیپلماتیک را برای متوقف کردن کره شمالی مدنظر دارند. اگر ما توافق هسته‌ای با ایران را حفظ نکنیم چرا باید پیونگ یانگ باور کند که ما به دنبال راه حل دیپلماتیک هستیم؟ »

وی افزود: « از طرفی کشورها هم دیگر در موارد مشابه چنین اشتباهی نخواهند کرد. روسیه و چین با هم برای رسیدن به توافق هسته‌ای ایران میانجی‌گری کردند اگر ما از یک توافق چند جانبه‌ای که آنها برای رسیدن به آن کمک کرده بودند خارج شویم، آیا واقعا باید انتظار داشته باشیم که بار دیگر برای دستیابی به یک توافق دیگر، کره شمالی با ما همکاری کنند؟ بدون کمک چین و روسیه چطور می‌شود اهرم فشاری بر کره شمالی داشت؟»

این عضو کنگره آمریکا در ادامه تاکید کرد: « باید صادقانه بگویم توافق هسته‌ای ایران کارساز بوده است. یوکیا امانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایبندی ایران را تایید کرده و گفته به همه سایت‌هایی که نیاز بوده دسترسی داشته‌اند. ما می‌دانیم در صورتی که به آژانس گوش ندهیم چه اتفاقی خواهد افتاد. در سال ۲۰۰۳ کارشناسان هشدار داده بودند که هیچ شواهدی دال بر وجود سلاح‌های کشتار جمعی در رژیم صدام حسین وجود ندارد. ما این هشدارها را نادیده گرفتیم و به عراق حمله کردیم و این بزرگترین اشتباهی شد که تاکنون مرتکب آن شده‌ایم.»

کین اعتراف کرد در صورتی که گزارش های آژانس توسط دولت آمریکا نادیده گرفته شود نتایج آن اگر بیشتر نباشد قطعا کمتر از خرابی‌های به وجود آمده در سال ۲۰۰۳ نخواهد بود. ایران به سرعت به جایی که دو سال پیش بود بازخواهد گشت. مشکلات با کره شمالی چند برابر خواهد شد و برنامه‌های هسته‌ای کیم جونگ اون احتمال مذاکره برای صلح را مسدود خواهد کرد.

وی در پایان تاکید کرد که اعتبار آمریکا در جهان به این تصمیم وابسته است. ایران به تعهداتش پایبند بوده است. من از دولت آمریکا می‌خواهم که به تعهداتش پایبند باشد و پایبندی را مورد تایید قرار دهد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است