Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن بهرامی در مراسم روز جهانی فضا با اشاره به اینکه ایران سابقه بسیاری در نجوم داشته است ، افزود : با عضویت ایران در کمیته فعالیت های صلح آمیز سازمان ملل در سال 1337 ، ایران به صورت رسمی فعالیت خود را در فضای جدید این حوزه آغاز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی با اشاره به اینکه فعالیت های بسیاری در سال های گذشته انجام شده است، گفت : پرتاب موجود زنده ، ساخت ماهواره های سینا ، امید و نوید بخشی از فعالیت های انجام شده در سال های گذشته در این حوزه است.

وی به فعالیت های فضایی انجام شده در دولت یازدهم نیز اشاره ای کرد و اظهار داشت : تکمیل و آماده سازی ماهواره دوستی که در نوبت پرتاب است و در آینده نزدیک پرتاب می شود ، یکی از پروژه های در دست اقدام سازمان فضایی ایران است.

رییس سازمان فضایی ایران از آماده سازی ماهواره پیام امیرکبیر خبر داد و تاکید کرد : پروژه ماهواره ناهید 1 نیز در پژوهشگاه فضایی در حال انجام است که در مرحله تحویل گیری قرار دارد.

وی به پیشرفت سامانه انتقال مداری اشاره کرد و افزود : این سامانه در انتقال ماهواره مدار متوسط کاربرد دارد و همچنین ماهواره ظفر علم و صنعت نیز ساماندهی شده است و امیدواریم در سال 97 برای پرتاب آماده شود .

عرب ست خدمات پهنای باند ارائه می دهد

بهرامی از تکمیل و راه اندازی مرکز فضایی قشم نیز خبر داد و گفت : مرکز کنترل ماهواره های بومی و مرکز پایش ماهواره ای زمین نیز در ماهدشت راه اندازی شده است و ما از این طریق می توانیم وقوع آتش و سیل را مشاهده کنیم و به مراجع مربوطه اطلاع دهیم.

وی به مشارکت با ماهواره عرب ست نیز اشاره کرد و تصریح داشت : این ماهواره تا سال 1409 با ماهواره های بدر 5 و 7 که پشتیبان این ماهواره هستند خدمات پهنای باند را ارایه می کند .

رییس سازمان فضایی ایران درباره فعالیت های آینده ساز این سازمان نیز گفت : پروژه ماهواره مکعبی در حضور رییس جمهور در سال 1394 افتتاح شد و با 20 تیم دانشگاهی انجام شد و در دور نخست طراحی جزیی آن به پایان رسیده و در مرحله ساخت قرار دارد که در روز فناوری نیز آغاز دور دوم آن اعلام می شود.

وی به کار مشترک سازمان فضایی ایران با دانشگاه کاشان به عنوان مسابقه تاس واره ها اشاره کرد و گفت : این مسابقه برای تعریف ماموریت ماهواره های مکعبی است که در روز فناوری نتیجه این مسابقه نیزاعلام می شود.

بهرامی از اتصال تلسکوپ های موجود کشور در قالب طرحی با نامه رصد گران خبر داد و تاکید کرد : این تلسکوپ ها و دو تلسکوپ مربوط به سازمان فضایی ایران و اپسکو با تجهیز به ربات به عنوان یک شبکه می توانند در اختیار علاقمندان این حوزه قرار گیرد و به صورت آنلاین از این امکانات استفاده شود.

وی در ادامه سخنان خود به همکاری بین المللی با اپسکو نیز اشاره کرد و گفت : دو پروژه ماهواره کوچک و دانشجویی را با اپسکو در برنامه های خود داریم که این پروژه ها برای اجرا به دانشگاه ها واگذار می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد