Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@19:35:58 GMT

کشت پاییزه گندم و جو در نهاوند آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۴۵۵۱۲

کشت پاییزه گندم و جو در نهاوند آغاز شد

احمد باقری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع مزارع زیر کشت گندم شهرستان، 12 هزار هکتار آن آبی و هفت هزار و 500 هکتار آن دیم است که پیش بینی می شود 60 هزار تن محصول از آن برداشت شود.
وی گفت: همچنین در سطح شهرستان نیز 12 هزار هکتار از مزارع به کشت محصول جو اختصاص می یابد که پنج هزار هکتار آن آبی و هفت هکتار دیگر نیز به صورت دیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باقری با بیان اینکه کشت پاییزه از روز گذشته در سطح شهرستان آغاز شده افزود: کشاورزان به منظور بهره وری بیشتر از مزارع نسبت به آماده سازی زمین ها از اواخر شهریور ماه اقدام کرده و از بذر ضد عفونی و اصلاح شده مناسب استفاده می کند تا راندمان تولید محصول با افزایش روبرو شود.
وی گفت: علاوه بر کشت گندم و جو ، از هفته گذشته نیز 2هزار هکتار از مزارع این شهرستان زیر کشت محصول کلزا رفت.
وی با توصیه به کشاورزان در خصوص رعایت بازه زمانی مشخص در هنگام کشت محصول گفت: با هماهنگی های به عمل آمده برای ضد عفونی محصولات کشاورزان کود و سم مناسب در سطح شهرستان آماده ارائه به کشاورزان است و در این زمینه جای نگرانی وجود ندارد.
باقری با تاکید بر لزوم بیمه محصولات کشاورزی گفت: با توجه به تغییرات ناگهانی هوا هر ساله خساراتی به محصولات کشاورزان وارد می شود لذا کشاورزان باید نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.
وی در ادامه به میزان برداشت محصول گندم از مزارع این شهرستان اشاره کرد و گفت: امسال از مزارع این شهرستان 75 هزار تن گندم برداشت شد که در مقایسه با سال گذشته 35 درصد افزایش محصول داشته که علت آن بالا بودن مزارع کشت آبی در شهرستان است.
شهرستان نهاوند قطب کشاورزی استان همدان است که در بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی مقام اول استان را دارد.
از عمده ترین محصولات تولیدی بخش کشاورزی نهاوند می توان به گندم ، جو ، ذرت ، کلزا ، آفتاب گردان ، چغندر قند ، گشنیز ، نخود و لوبیا ، خیار ، سیب ، هلو ، شلیل ، انواع آلو ، گردو ، گیلاس و دیگر محصولات باغی اشاره کرد.
در شهرستان نهاوند بیش از 75 هزار هکتار زمین قابل کشت از نوع آبی و دیمی است که بیش از 50 هزار هکتار آن زیر کشت انواع محصولات کشاورزی و باغی قرار می گیرد.
شهرستان نهاوند با جمعیتی نزدیک به 190 هزار نفر در 105 کیلومتری جنوب استان همدان واقع شده است.
2087/7525 خبرنگار: وحید سیفی** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان‌شهر شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور اظهار کرد: از صبح سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت عملیات امحای مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان‌شهر شیراز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کار قلع‌وقمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با به‌کارگیری قریب به ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، افزود: پیش‌بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، تصریح کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی، خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی هم‌گام با دیگر نهاد های ذی‌مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده‌گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

وی ضمن اطمینان خاطر به مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت خاطرنشان کرد: صیانت از تولید محصول سالم امری فرادستگاهی است که نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است.

کد خبر 749321

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی