Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نبیونی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت : نشست امروز شورای شهر در خصوص مصوباتی بود که در اواخر دوره چهارم شورا تصویب شده بود که به علت مخالفت فرمانداری مسکوت ماند.
وی گفت: یکی از این مصوبه ها جابه جایی ردیف اعتباری پروژه عمرانی منطقه قزلحصار و ساماندهی آب های سطحی بود که در دور چهارم شورا ، شهرداری لایحه جابجایی اعتبار آن ارائه داده بود که پس از تصویب شورا با مخالفت فرماندار مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در نشست امروز شورای پنجم کرج نظر فرمانداری مورد تایید شهرداری قرار گرفت و قرار شد اعتبار این پروژه برای خودش صرف شود و در جای دیگری استفاده نشود.
نبیونی بیان داشت: اعتباری که در کل برای این پروژه پیش بینی شده حدود 30 میلیارد تومان است که بخشی از آن هزینه شده و تا کنون 8 کیلومتراز این پروژه اجرایی شده و مابقی آن که حدود 11 کیلومتر است قرار شد با اعتبار اختصاصی خودش اجرایی شود.
وی ادامه داد: پیش از این قرار شده بود از طریق جابه جایی ردیف اعتبار بخشی این پروژه پارکینگ طبقاتی در کرج ساخته شود اما در نشست امروز شورا به علت اهمیت مسائل زیست محیطی این اعتبار به محل مصرف خودش یعنی پروژه ساماندهی آبهای سطحی قزلحصار اختصاص یافت.
نبیونی ادامه داد: بحث زیست محیطی این پروژه به حدی مهم است که اعضای شورای اسلامی شهر کرج اعتبار اختصاصی را برای ادامه پروژه مصوب کردند.
رئیس شورای شهر کرج اظهار داشت: برای احداث پارکینگ طبقاتی می توان از اعتبارات کل شهرداری هزینه کرد.
وی خاطر نشان کرد: دیگر مصوبات نیز تغییر ردیف های بودجه بود که با آنها مخالفت شد و در کل نظرات فرمانداری کرج از سوی شورای اسلامی شهر کرج پذیرفته شد.
وی بیان داشت: از دیگر مصوبات امروزشورا یک مورد درخواست مالکیت پلاک ثبتی بود و قبلا جزء باغ های محدوده شهری بود که با رعایت جوانب قانونی اجازه داده شده که ساخت و ساز قانونی در آن صورت بگیرد.
شورای اسلامی شهر کرج 13 عضو دارد.
7410/ 6155خبرنگار: مژگان السادات سجادی** انتشار دهنده : محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۳۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • اجرای ۱۵ طرح عمران شهری در سلماس