Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فیض اردو را یک فرصت طلایی و تربیتی دانست و تصریح کرد: اردو یک موقعیت جذّاب یادگیری و یکی از شاخص های نظام تعلیم وتربیت پیشرفته است.

فیض با اشاره به تأکید سند تحول در استفاده از روش های متنوع تربیتی، افزود: کلاس درس یک موقعیت یادگیری است، اما در کنارآن استفاده از پژوهش سراها، کانون های تربیتی و فعالیت های اردویی نیز هر کدام یک موقعیت یادگیری دیگر برای دانش آموزان محسوب می شود، بنابراین باتوجه به اهمیت برگزاری اردوها، دستورالعمل مربوطه در سال های گذشته همواره تنظیم و به استان ها ارسال شده است و آخرین دستورالعمل در سال ۸۹ با تغییرات و اصلاحاتی در اختیار استانها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزایش اثربخشی و ارتقای سطح امنیتی اردوها را دو هدف تدوین دستورالعمل ها برشمرد و عنوان کرد: بعد از حادثه تلخ داراب، حسب دستور وزیر محترم، دستورالعمل جدید اردوها را تدوین و در فرآیند تصویب قرار دادیم، اما زمان بربودن فرآیند تصویب، باعث شد تا با هدف جلوگیری از فرصت سوزی، اصلاحاتی را در قالب دستورالعمل متمم تهیه کنیم که تا قبل از ۲۰ مهرماه توسط وزیر به استان ها ابلاغ می شود.

استفاده از قطار به جای اتوبوس در اردوها

وی ادامه داد: ممنوع بودن حرکت اتوبوس های اردویی از ساعت۲۳ تا ۵ صبح، استفاده از خطوط ریلی به جای اتوبوس در استان هایی که راه آهن وجود دارد، حضور یک مأمور امنیتی از سوی سپاه یا بسیج در اتوبوس دانش آموزان، وجود یک سرپرست مرد در اتوبوس دختران، بسیج همه امکانات اقامتی واقع در مسیر حرکت دانش آموزان به منظور بیتوته کردن آنها، اعم از خوابگاه ها، اردوگاه ها، کانون ها، خانه های معلم و مدارس شبانه روزی ونیز تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی قرارگرفتن سرپرستان و مربیان اردویی از جمله بندهای متمم دستورالعمل مذکور است.

فیض، تهیه چک لیست ویژه مشخصات فنی اتوبوس و تأیید آن توسط نماینده آموزش وپرورش، تهیه چک لیست ویژه مقدمات برگزاری اردو، تشکیل پرونده با محتوای رضایت نامه ها، چک لیست ها، گزارش اردو، تغییر نحوه برگزاری اردوها از مدرسه محوری به منطقه محوری به طوری که منطقه می تواند دانش آموزانی را از چند مدرسه در قالب یک کاروان اردو اعزام کند، پذیرش مسئولیت حفظ سلامتی اردوهای راهیان نور در مسیرتردد توسط سپاه پاسداران و الزام مربیان وسرپرستان اردو و هم چنین دانش آموزان به گذراندن دوره های کوتاه مدت ویژه اردوها قبل از حرکت را، از جمله موارد دیگر دستورالعمل متمم دانست و افزود: اجرای این متمم تا زمان ابلاغ دستورالعمل جدید اردوها الزامی است.

برگزاری اردوهای راهیان نور از برنامه های اصلی معاونت پرورشی و فرهنگی است

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ، ترغیب دانش آموزان اردویی به انجام فریضه نماز و سجایای اخلاقی را از نتایج اردوهای راهیان نور برشمرد و خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور یکی از برنامه های اصلی معاونت پرورشی و فرهنگی است.

وی افزود: از ۲۲ مهرماه تا۱۸ آبان ماه مرحله اول اردوهای راهیان نور انجام می شود و دراین مرحله ، دانش آموزان دختر به سرزمین های نور غرب و پسران به جنوب اعزام می شوند و در مرحله دوم که پس از اربعین حسینی آغاز می شود، دختران به سرزمین های نور در جنوب و پسران به غرب کشور اعزام خواهند شد.

دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم به اردوهای راهیان نور اعزام می شوند

فیض افزود: تنها دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم در این اردوها می توانند شرکت کنند وپیش بینی می شود بیش از ۵۰۰ هزار نفر در سال تحصیلی جاری به سرزمین های نور اعزام شوند.

وی شرکت در اردو را حقّ مسلّم دانش آموز خواند و تصریح کرد: محروم کردن دانش آموز از اردو در درازمدت اثرات سویی را در پی خواهد داشت، بنابراین تأکید می شود مسئولین استانها نه تنها فعالیت های اردویی را محدود نکنند، بلکه در این زمینه مشوق دانش آموزان باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ، اظهار کرد: تأکید می کنم وسیله ایاب و ذهاب دانش آموزان قطار باشد، مگر ضرورتی ایجاب کند که مسئولین از اتوبوس استفاده کنند مانند نبود خطوط ریلی در برخی استان ها، بنابراین در صورت ضرورت استفاده از اتوبوس و تردد ۳ دستگاه اتوبوس در یک زمان، سپاه پاسداران موظف است با یک خودروی سبک کاروان دانش آموزان را همراهی کند.

بازدید نمایندگان آموزش و پرورش و سپاه پاسداران از محل های اسکان و یادمان ها

وی خاطرنشان کرد: نمایندگانی از سپاه و آموزش وپرورش باید از برگزاری اردوها، محل اسکان و یادمان ها بازدید کنند و از لحاظ بهداشتی، امنیت و امکانات مکان های مذکور را تأییدکنند.

فیض در پایان به مدیران کل آموزش وپرورش استان ها توصیه کرد: در اولین اعزام اردوهای راهیان نور، خود و یا یکی از معاونان دانش آموزان را همراهی کند تا اگر موانعی مشاهده شد به رفع آن اقدام کنند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان

استاندار لرستان گفت:استفاده از ظرفیت های خدادادی می‌تواند توسعه استان را به همراه داشته باشدو برای برطرف کردن مشکلات لرستان عزم همگانی و بهره مندی از ظرفیت های موجود یک ضرورت است.

ابوطالب شفقت در دیدار با فرماندهان سپاه لرستان با تأکید برحضورمردم واستفاده ازظرفیت مردمی افزود:در بیش از چهل سال عمر انقلاب در برخی مواقع غفلت کرده‌ایم و به خوبی از ظرفیت مردم استفاده نشده اما هر زمان از این ظرفیت بهره برده‌ایم پیروز میدان شده‌ایم و نمونه بارز آن هشت سال دفاع مقدس می‌باشد.

استاندار لرستان گفت:در بسیاری از صحنه های مهم انقلاب، مردم از مسوولان جلوتر هستند و در این راستا سپاه پاسداران به وظایف خود به خوبی عمل کرده است و باید نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرده تا توسعه محقق شود.

شفقت افزود:اداره کشور با حضور مردم در عرصه های مختلف امکان پذیر است و خدمت رسانی به مردم باید پیوست دینی و انقلابی بودن داشته باشد.

استاندار لرستان گفت:اقداماتو خدمت به مردم باید برای رضای خداوند باشد و سپاه پاسداران در این راستا تلاش می‌کند و الگویی مناسب برای اقشار مختلف است.

شفقت افزود:نهادهای حمایتی در نظام اسلامی برای محرومیت زدایی ماموریت دارند و توانمند سازی محرومان توسط بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام ضروری است.

استاندارلرستان گفت:توجه به مجموعه آموزش و پرورش در اولویت قرار دارد و دانش آموزان باید فرهنگ دینی را فرا گیرند و معلمان نخبگان را به جامعه معرفی می‌کنند.

شفقت افزود: آسیب های این استان باید شناسایی شود و با عزم واحد بتوانیم مشکلات را بتدربج برطرف کنیم تا اعتماد مردم بیشتر از قبل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • اعزام ۳ هزار زائر از استان همدان در قالب کاروان راهیان نور
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • انتقال دانش آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد +عکس
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد
  • سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است
  • جانشین فرمانده سپاه: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • ۴۰۰ عنوان برنامه برای هفته عقیدتی سیاسی تدارک دیده شده َشَد