Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:57:14 GMT

دانش آموزان شهری کلات در روستا درس می خوانند

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۵۷۱۰۱

دانش آموزان شهری کلات در روستا درس می خوانند

مشهد- ایرنا- 14 تن از دانش آموزان دبیرستان شهر زاوین، مرکز بخشی به همین نام از توابع شهرستان کلات، به علت منحل شدن دبیرستان این شهر، مجبورند برای ادامه تحصیل به روستای مجاور مراجعه کنند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، این دانش آموزان امروز در اعتراض به این امر، با خودداری از حضور در مدرسه روستای چنار، در برابر بخشداری زاوین جمع شده و خواستار چاره جویی مسئولان برای بازگشایی دبیرستان این شهر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بخشدار زاوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: شمار دانش آموزان دبیرستان شهید فاطمی زاوین به حد نصاب قانونی آموزش و پرورش، که 20 نفر برای هر کلاس تعیین شده نرسیده، لذا این دبیرستان منحل شده و دانش آموزان مجبورند در دبیرستان علامه امینی روستای چنار در فاصله 10 کیلومتری زاوین تحصیل کنند.
مهدی نایه افزود: البته این دانش آموزان می توانند برای اقامت از خوابگاه شبانه روزی آموزشگاه مزبور استفاده کرده و یا با همکاری خانواده ها با آموزش و پرورش، برای طی این مسیر از سرویس ایاب و ذهاب بهره بگیرند.
وی در عین حال با انتقاد از بخشنامه آموزش و پرورش، گفت: این بخشنامه مسائل جمعیتی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان های کوچک را در نظر نگرفته و در تعیین حد نصاب کلاس ها، بین شهر کوچکی مانند زاوین با تهران تفاوتی قائل نشده است.
بخشدار زاوین اضافه کرد: شهر سه هزار و 800 نفری زاوین 500 دانش آموز دارد. تعداد دانش آموزان دبیرستان شهید فاطمی این شهر سال گذشته 30 نفر بوده که امسال به 14 نفر کاهش یافته است.
وی گفت: در سال تحصیلی جدید با انتقالی بسیاری از معلمان شهرستان بدون تعیین جایگزین موافقت شد و هم اکنون حدود یک پنجم از ظرفیت معلمین این شهرستان خالی است و این مساله موجب شده برخی افراد با سابقه یک ساله معلمی به سمت مدیر مدرسه منصوب شوند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان کلات نیز به خبرنگار ایرنا گفت: مدرسه مزبور تنها 14 دانش آموز دارد و بر اساس نرم افزار تنظیمی، سامانه ثبت دانش آموز در اداره آموزش و پرورش معلمی برای این تعداد دانش آموز تعریف نمی کند.
داریوش بایسته افزود: بر اساس قانون حداقل دانش آموز برای مدارس شهری در هر کلاس 20 نفر است و حال آنکه این مدرسه در مجموع 14 دانش آموز دارد.
وی علت کمبود دانش آموز در این شهر را مهاجرت خانواده ها و کاهش جمعیت منطقه عنوان کرد و گفت: از آنجا که سامانه کشوری ثبت دانش آموزان در مدارس تعیین کننده تشکیل کلاسها و اساس ابلاغ احکام معلمان است دانش آموزان دبیرستان شهید فاطمی شهر زاوین باید برای تحصیل به روستای چنار بروند.
بایسته، آمار دانش آموزان شهرستان کلات را هفت هزار و 170 نفر و تعداد نیروی آموزشی را هزار و 36 عنوان و اظهار کرد: سال گذشته 185 معلم از این شهرستان انتقالی گرفته و جابه جا شده اند و هم اکنون در شهرستان کمبود معلم نداریم چرا که این معلمان براساس سامانه مذکور ابلاغ گرفته اند.
مدیر آموزش و پرورش کلات گفت: تاکنون حدود 30 میلیارد ریال برای ساخت دبیرستان شهید فاطمی زاوین و تجهیز آن به زمین ورزشی هزینه شده که متاسفانه با انحلال آن، کل این هزینه ها بلااستفاده مانده است.
مرکز بخش زاوین در سال 1382 به شهر ارتقاء یافته و دبیرستان پنج کلاسه زاوین نیز در سال 1380 تاسیس شده است.
شهر زاوین؛ مرکز بخشی به همین نام در 100 کیلومتری شمال مشهد و 45 کیلومتری مرکز شهرستان 38 هزار نفری کلات قرار دارد.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
3221/5132

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۷۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است

حسین ایثارگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هنرستان طالقانی و شماری از دیگر مدارس شهر ششتمد، گفت: یکی از الزامات توسعه، مهارت آموزی است و توجه به این مقوله، زمینه رشد تولید و اشتغال پایدار را در جامعه فراهم کرده و از نگرانی های جامعه در مسیر ایجاد اشتغال برای نسل جوان می کاهد.

وی با بیان اینکه یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است، اظهار کرد: لازم است در کنار توجه به مباحث علمی و تئوری، آموزش های مهارتی و نیازمحور نیز مورد توجه آموزش و پرورش و دانش آموزان قرار گیرد.

فرماندار ششتمد گفت: در کنار رشته های نظری، باید هدایت دانش آموزان به رشته های مهارتی و تولیدی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز بازار کار به نیروی انسانی از این طریق تامین شود.

ایثارگر افزود: ایجاد برخی واحدهای صنعتی در حوزه فرآوری معدنی و صنایع دیگر در شهرستان ششتمد در دست انجام است که تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه ها می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشکر از تلاش های جامعه فرهنگی، افزود: معلمان با تربیت نسل آینده در مسیر آگاهی و روشنی بخشی جامعه و توسعه و بالندگی کشور ایفای نقش می کنند.

شهرستان ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، چهار هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز دارد که در ۹۱ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • جنبش حامی فلسطین به دبیرستان‌های فرانسه کشیده شد
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست