Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@04:26:34 GMT

افزایش ۲۴درصدی صادرات پوشاک

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۳۲۶۴

افزایش ۲۴درصدی صادرات پوشاک

بر اساس آمارهای تجارت خارجی کشور، در 6 ماهه اول سال‌جاری واردات پوشاک 2/24 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.

صادرات پوشاک 24 درصد افزایش یافتپول‌نیوز - بررسی آمارهای تجارت خارجی کشور نشان می‌دهد، در نیمه نخست سال جاری در حالی واردات رسمی پوشاک با کاهش رو به رو شده،که صادرات پوشاک با افزایش ۲۴ درصدی رو به رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس آمارهای تجارت خارجی کشور، در 6 ماهه اول سال‌جاری واردات پوشاک 2/24 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.

بنابراین گزارش، در مدت یادشده 20 میلیون و 779 هزار دلار انواع پوشاک وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 2/24 درصد کاهش داشته است. واردات پوشاک در 6 ماهه ابتدای سال گذشته به میزان 21 میلیون و 256 هزار دلار بود.

همچنین حجم پوشاک وارداتی نیز در 6 ماهه ابتدای سال‌جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 43/5 درصد کاهش داشته است.

براساس مقررات صادرات و واردات، انواع پوشاک در سیستم طبقه‌بندی کالایی در دو فصل 61 با عنوان لباس و متفرعات لباس، کشباف یا قلاب‌باف و در فصل 62 با عنوان لباس و متفرعات لباس غیرکشباف یا غیر قلاب‌باف طبقه‌بندی می‌شود.

حقوق ورودی 55 درصدی پوشاک

حقوق ورودی واردات پوشاک در تمامی ردیف‌های تعرفه‌ای دو فصل 61 و 62 کتاب مقررات صادرات و واردات به میزان 55 درصد است که علاوه بر این واردکنندگان باید 9 درصد ارزش افزوده و 4 درصد مالیات علی‌الحساب هم پرداخت کنند.

واردات انواع پوشاک پس از اخذ مجوز ثبت سفارش از وزارت صنعت، معدن و تجارت امکان‌پذیر است که در حال حاضر مجوز ثبت سفارش صرفاً برای دارندگان نمایندگی رسمی پوشاک صادر می‌گردد.

نحوه ارزش‌گذاری پوشاک وارداتی در گمرکات پس از برگزاری جلسه با اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک هم به صورت عددی و هم کیلویی ارزش‌گذاری می‌شود. دلیل اینکه کیلویی هم ارزش‌گذاری می‌شود این است که با توجه به سبک بودن برخی پوشاک وارداتی پس از شمارش عددی یک میانگین ارزش برحسب وزن نیز گذاشته شده تا ارزش‌گذاری پوشاک وارداتی در چارچوب نرخ‌های مصوب صورت پذیرد. هم‌اکنون ارزش پوشاک در سامانه ارزش گمرک موجود بوده و در صورت دریافت هرگونه پیشنهاد از سوی تولیدکنندگان گمرک ایران آماده است نرخ ارزش پیشنهادی را در سامانه آنلاین ارزش در نظر بگیرد.

همچنین با توجه به اینکه واردات انواع پارچه و پوشاک در مسیر قرمز قرار می‌گیرد، پس از ارزیابی فیزیکی محموله‌ها امکان واردات این دو کالا امکان‌پذیر است و علاوه بر آن واردات پارچه مشمول اخذ مجوز استاندارد است. لذا امکان اظهار پوشاک در ردیف پارچه وجود ندارد و گمرک ایران آماده است در صورت هرگونه گزارش تخلفی براساس اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع گمرکی و مستندات سریعتاً اقدام نماید. ضمن اینکه خرده‌فروشی پوشاک برای مسافران در مناطق آزاد انزلی، ماکو، ارس (جلفا)، اروند (خرمشهر و آبادان)، قشم، کیش و چابهار وفق قانون و مقررات مشمول معافیت است.

افزایش 24 درصدی صادرات پوشاک

در 6 ماهه نخست سال‌جاری صادرات انواع پوشاک 24 درصد افزایش داشته است.

بنابر این گزارش در مدت یادشده 22 میلیون و 748 هزار دلار انواع پوشاک به کشورهای مختلف صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزایش داشته است. واردات پوشاک در 6 ماهه ابتدای سال گذشته به میزان 18 میلیون و 381 هزار دلار بود.

این گزارش حاکی است حجم پوشاک صادراتی در 6 ماهه ابتدای سال‌جاری به یک هزار و 840 تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر حجمی نیز 20 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۳۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی گفت: پارسال به ارزش ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار صنایع دستی از آذربایجان‌غربی به کشورهای خارجی صادر شد که در مقایسه با سال قبل از آن که  ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بود، ۲۲ درصد رشد داشت.

محمدرضا طنابی، با بیان اینکه این افزایش نشان دهنده ظرفیت مناسب درآمدزایی این بخش است،افزود: کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای اروپایی و ترکیه مهمترین مقصد صادرات صنایع دستی آذربایجان غربی در سال گذشته بودند.

طنابی، صنایع چوبی، بافته های داری و گلیم و چرم دست دوز را از جمله اقلام صادراتی آذربایجان‌غربی برشمرد و اظهار کرد: صنایع چوبی بیش از ۵۰ درصد صنایع دستی صادراتی استان را تشکیل می دهد.

وی، در خصوص تسهیلات اعطایی به هنرمندان صنایع دستی در استان گفت: در سال گذشته ۸۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۷۰۰ نفر از هنرمندان این بخش پرداخت شد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: ۴۰ رشته صنایع ‌دستی از جمله نساجی سنتی، رودوزی‌های سنتی، بافته‌های داری، پوشاک سنتی، سفال و سرامیک، صنایع‌دستی چرمی، هنرهای روی چوب، صنایع دستی روی شیشه، رنگرزی گیاهی و رفوگری، قالیبافی، گلیم بافی و جاجیم بافی در آذربایجان‌غربی فعال است.

دیگر خبرها

  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی