Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@18:02:45 GMT

بررسی مسائل مالی جشنواره فیلم فجر

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۶۸۱۰

بررسی مسائل مالی جشنواره فیلم فجر

در حالی که مسایل مالی جشنواره فیلم فجر مورد سوال قرار گرفته، دبیر سی و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره امسال صرفا به شائبه دستمزد مشاور هنری واکنش نشان دادند. به گزارش جهان نيوز، در چند روز اخیر یکی از بحث های داغ سینمای ایران مسایل مالی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در ۲ بخش ملی و جهانی است که این موضوع تا اظهارنظر عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پی گرفته شد و وی در گفتگویی تاکید کرد که از نظر وی مسایل مالی همه رویدادها و قراردادهای وزارت متبوعش باید شفاف باشد و چیز پنهانی با مردم وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این اظهارنظر وزیر جدید وزارت ارشاد که از دوران حضورش در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد به پاکدستی و شفافیت مالی شهره بود مورد اقبال رسانه ها قرار گرفت و سرمنشا یادداشت هایی در برخی رسانه ها شد و البته آن خطی که در بین رسانه هایی که در قبال مسایل مالی جشنواره فیلم فجر سکوت نکردند، مشترک بود این بود که چه خوب است ریز هزینه ها و بودجه جشنواره های ملی و جهانی فجر در دوره سی و پنجم به افکار عمومی اعلام شود.

در این میان که بحث مسایل مالی جشنواره های فجر داغ بود، روزنامه جوان در مطلبی نوشت: «شنیده ها حاکی از پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان به خانم بازیگری است که مشاور هنری جشنواره فیلم فجر بوده است.»

تا انتشار این مطلب هیچ کدام از مقامات وزارت ارشاد به طور رسمی درباره رقم های جشنواره های فجر دوره ۳۵ مطلبی نگفته و منتشر نکرده بودند ولی به یکباره این مطلب سکوت آنها را شکست و محمد حیدری دبیر سی و پنجمین جشنواره ملی فجر امروز ۱۷ مهر در بیانیه ای اعلام کرد: «متاسفانه در گزارش منتشر شده مواردی از جمله پرداخت حق الزحمه ۴۰۰ میلیون تومانی به مشاور محترم هنری دبیر جشنواره اشاره شده که کذب محض است. ضمن تقدیر از تلاش های ارزشمند جمیع هنرمندان که به رونق و اثرگذاری جشنواره یاد شده کمک کردند، اعلام می کنم به آن هنرمند شاخص حسب وظیفه و نه درخواست ایشان برای مدت ۶ ماه تلاش و حضور موثر، هر ماه حدود یک صدم عددی که به ناروا در این گزارش آن رسانه آمده، پرداخت شده است.»

و اما امروز علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و یکی از اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر هم در گفتگویی با خبرگزاری میزان درباره مساله دستمزد مشاور هنری دبیر سی و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر گفته است: «فارغ از اعداد و ارقامی که این روزها رسانه‌ای شده اما هنوز صحت و سقم آن نامشخص است، حضور هنرمندان ایرانی در چنین رویداد فرهنگی مغتنم می تواند تلقی شود. حضور شخصیت‌های مهم سینمایی در تمامی جشنواره‌های معتبر دنیا، نه تنها قبیح نیست بلکه امریست رایج. مگر نه این است که جشنواره فجر همواره طی این سال‌ها هنرمندان را مورد تقدیر قرار داده است؟ چگونه است که وقتی در دوره‌ای یکی از همین هنرمندان به دست اندرکاران این رویداد مشورت داده است به یکباره، هجمه‌های غیراخلاقی و ارقام اثبات و تأیید نشده مطرح می‌شود؟ لطفا با احتیاط قضاوت کنیم و اگر هم قضاوت می‌کنیم، سعی کنیم داوری مان شتاب زده نباشد تا مبادا فضای سینمای ایران، دستخوش آلودگی شود.»

این اظهارنظرها درباره دستمزد یکی از مشاوران سی و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر در حالی مطرح می شود که در این بین سوالات مهمتری درباره مسایل مالی جشنواره های فیلم فجر در دوره سی و پنجم مطرح است و می بایست شفاف سازی درباره هزینه های جشنواره نسبت به برآورد بودجه ای که برای آنها درنظر گرفته شده بود و نحوه تامین مابه التفاوت آن در اولویت قرار گیرد.

همانطور که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد منعی برای شفاف سازی مسایل مالی جشنواره های فیلم فجر وجود ندارد پس انتظار می رود سازمان سینمایی در گام بعدی هزینه کامل دو جشنواره ملی و جهانی در دوره سی و پنجم را اعلام کرده و ریز هزینه‌کرد این بودجه را نیز اعلام کند. همچنین لازم است نحوه ورود اسپانسرها به جشنواره های فجر نیز مشخص شود.

همچنین با توجه به اعلام حیدری مبنی بر اینکه «شفاف سازی درباره هزینه های جشنواره برای نخستین بار در دوره سی و پنجم جشنواره فیلم فجر انجام و گزارش ریز هزینه ها به دستگاه های ذی ربط در مورخ ۲۷ فروردین سال جاری ارسال شد» لذا راه سختی تا شفاف سازی رسانه ای وجود ندارد.

البته در مطلبی که حیدری امروز در اختیار رسانه ها گذاشت باز هم به رقم مشخصی اشاره نشده و صرفا با ارجاع به رقم ۴۰۰ میلیون که در گزارش روزنامه جوان اشاره شده بود، اعلام کرده که هر ماه حدود یک صدم آن رقم دستمزد به مشاور هنری پرداخت شده است.

مساله دلیل حضور این فرد، نحوه انتخابش، عملکرد وی در جشنواره و تاثیری که در ارتقا و بهبود جشنواره ملی فیلم فجر داشته است خود محل بحث است.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان

ایسنا/گیلان مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان گفت: ۴۳۴ اثر به اولین جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان ارسال و از ۹ اثر برگزیده و یک رسانه برتر تجلیل شد.

میلاد ابراهیمی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: اولین جشنواره فصلی رسانه‌های استان گیلان با هدف نقش آفرینی جامعه خبری در توسعه استان و معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های رسانه‌ای، افزایش رقابت مؤثر و سازنده در توسعه محتوایی مطبوعات محلی و خبرگزاری‌ها، ارزیابی مهارت‌ها و شناسایی برترین‌های رسانه‌ای گیلان با همکاری اداره کل ارشاد و خانه مطبوعات برنامه‌ریزی و اجرا شد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان افزود: این جشنواره در محورهای فرزند آوری، جوانی جمعیت و بحران سالمندی، مدیریت شهری و مشارکت شهروندان، «رشت» شهر خلاق خوراک، اقتصاد کشاورزی و صنایع تبدیلی، نشاط آفرینی اجتماعی و امیدافزایی، نقش منطقه آزاد انزلی در توسعه مبادلات تجاری و اقتصاد دریا محور، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آسیب‌شناسی چالش‌های صنعت و معدن و کودک و نوجوان در بخش‌های گزارش مکتوب و مقاله، یادداشت و عکس برگزار شد.

وی گفت: ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید و داوران با در نظر گرفتن روزآمد بودن و جامع بودن اطلاعات ۹ اثر را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کردند که امروز از این ۹ فعال رسانه‌ای و همچنین یک رسانه برتر تقدیر ‌شد.

ابراهیمی تصریح کرد: خبرگزاری ایسنا به سبب ارسال آثار در بخش‌های مختلف و مشارکت پرشور در نخستین جشنواره فصلی رسانه‌های استان به عنوان رسانه برتر معرفی و از سردبیر این خبرگزاری تقدیر ‌شد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان گفت: حمایت از برگزاری چنین جشنواره‌های رسانه‌ای زمینه توسعه بیش از پیش استان را فراهم می‌کند.

گفتنی است، پونه نیکوی، سردبیر خبرگزاری ایسنا در اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» به عنوان رسانه برتر معرفی و تجلیل شد. سید جواد میرحسینی و امیر صالح غنجی در بخش عکس به ترتیب مقام اول و سوم جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان را کسب کردند. مهری شیرمحمدی در بخش گزارش مکتوب با عنوان «بوستان کسمایی امروز و باغ چای دیروز» مقام دوم جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سه راهه ورودی شهرعالیشهر به زودی روشن می‌شود
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه