Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@23:26:41 GMT

آغاز نمایشگاه کتاب فرانکفورت تا ساعاتی دیگر

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۲۰۳۸

آغاز نمایشگاه کتاب فرانکفورت تا ساعاتی دیگر

به گزارش ایسکانیوز از خبرگزاری فرانسه، قرار است تا ساعاتی دیگر نمایشگاه کتاب فرانکفورت با سخنرانی امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور جوان فرانسه و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به صورت رسمی شصت‌ و‌ نهمین دوره‌‌ فعالیت خود را آغاز کند.

بازدیدکنندگان از فردا 11 اکتبر (19 مهر) تا یکشنبه 15 اکتبر (23) امکان ورود به این نمایشگاه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 هزار ناشر از بیش از 100 کشور جهان در این رویداد فرهنگی شرکت کرده‌اند.

میهمان ویژه‌ نمایشگاه امسال کشور فرانسه است و به همین مناسبت نویسندگان زیادی از این کشور به فرانکفورت سفر خواهند کرد. در بین نویسنده‌های فرانسوی نام ژان ماری گوستاو لوکلزیو، پاتریک مودیانو و میشل ولبک به چشم می‌خورد.

امسال کشور فرانسه است و به همین مناسبت نویسندگان زیادی از این کشور به فرانکفورت سفر خواهند کرد. در بین نویسنده‌های فرانسوی نام ژان ماری گوستاو لوکلزیو، پاتریک مودیانو و میشل ولبک به چشم می‌خورد.

از لوکلزیو و مودیان دو نوبلیست فرانسوی آثار متعددی به فارسی ترجمه شده و این دو برای خوانندگان ایرانی نامی آشنا به‌حساب می‌آیند.

پیش‌تر برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب فرانکفورت از حضور مارگارت اتوود، نویسنده‌ کانادایی، و دن براون، نویسنده‌ی آمریکایی در مراسم روز افتتاحیه خبر داده بودند. قرار است امسال به اتوود جایزه‌ی صلح ناشران آلمان نیز اهدا شود.

انتظار می‌رود امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در مراسم افتتاحیه‌ نمایشگاه کتاب فرانکفورت از تغییرات فرهنگی در اتحادیه‌ اروپا صحبت کند. مکرون خود به کتاب و رمان‌خوانی علاقمند است.

او ماه گذشته در گفت‌وگویی با مجله‌ فرانسوی‌ لوپوئن گفته بود رمان «زبور یا مزامیر» نوشته‌ کمال داود را در تعطیلات تابستان خوانده و آن را بسیار دوست داشته است. مکرون گفته بود رابطه بین مرگ و نوشتن موضوع اصلی رمان کمال داود است و او این موضوع را ستایش کرده است.

برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب فرانکفورت از سال گذشته یک تالار به نام «تالار هنرها» در حاشیه‌ این نمایشگاه افتتاح کردند که امسال نیز به کار خود ادامه خواهد داد. سخنگوی نمایشگاه کتاب فرانکفورت گفته است این تالار ویژه که حدود 2 هزار متر مربع مساحت دارد، محلی برای

انتظار می‌رود امسال حدود 300 هزار نفر از نمایشگاه کتاب فرانکفورت بازدید کنند. ورود به نمایشگاه کتاب فرانکفورت رایگان نیست و بلیط ورودی آن برای هر نفر حدود 5 یورو است.

سخنرانی بیش از 150 نویسنده، ناشر و کارشناس کتاب است که درباره‌ آینده‌ کتاب و آزادی بیان صحبت می‌کنند.

یکی دیگر از بخش‌های نمایشگاه کتاب فرانکفورت، بخش تازه‌های کتاب است که برگزارکنندگان تلاش کرده‌اند امکان دیدار حضوری با نویسندگان را برای مخاطبان مهیا کنند.

انتظار می‌رود امسال حدود 300 هزار نفر از نمایشگاه کتاب فرانکفورت بازدید کنند. ورود به نمایشگاه کتاب فرانکفورت رایگان نیست و بلیط ورودی آن برای هر نفر حدود 5 یورو است.

یکی از مهمترین رویدادهایی که همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب فرانکفورت رخ می‌دهد اهدای جایزه‌ صلح اتحادیه ناشران آلمان است. جایزه صلح ناشران آلمان از سال 1950 میلادی جزو معتبرترین جوایز ادبی و فرهنگی این کشور به شمار می‌رود و برای ارج نهادن به نویسندگان و هنرمندانی اهداء می‌شود که در تحقق صلح تلاش کرده باشند.

مبلغ جایزه صلح اتحادیه ناشران آلمان 25 هزار یورو است و مراسم اهدای آن در روز پایانی نمایشگاه کتاب فرانکفورت در در محل کلیسای پاول برگزار می‌شود. از معروف‌ترین دریافت‌کنندگان این جایزه می‌‌توان به هرمان هسه (1955)، آسترید لیندگرن (1978)، زیگفرید لنتس (1988)، ماریو بارگاس یوسا (1996)، یورگن هابرماس (1991) و اورهان پاموک (2005) اشاره کرد.

منبع: ایبنا

502

نمایشگاه کتاب فرانکفورت امانوئل مکرون آنگلا مرکل نوبلیست فرانسوی اتحادیه‌ اروپا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۲۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد

همشهری آنلاین – مجیدجباری: در حالی که وسعت و تعداد آتش سوزی عرصه های جنگلی و مرتعی کشور در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ کاهش چشمگیری را تجربه کرد و به نسبت، سال آرام طبیعت ایران نام گرفت، اما سال ۱۴۰۲ آتش سوزی طبیعت ایران هم به لحاظ تعداد و هم از نظر وسعت با افزایش چشمگیری مواجه شد. این درحالی است که براساس آخرین داده‌های آماری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به صورت میانگین سالانه بیش از ۲۱هزار هکتار جنگل‌ و مرتع ایران در آتش می‌سوزد.

حالا علی ملکی آهنگران، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از وقوع هزار و ۷۰۴ فقره آتش سوزی به مساحت ۱۲ هزار و ۴۳۰ هکتار در عرصه‌های منابع طبیعی طی سال گذشته خبر داد و گفت:« بررسی این آمار در مقایسه با سال قبل از آن افزایش ۸۲ درصدی تعداد آتش سوزی ها و ۳۲۳درصدی مساحت آتش سوزی‌ها را نشان می دهد. آتشی که به گفته عباسعلی نوبخت، ‌رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور عامل ۹۵درصد آن عامل انسانی دارد.

سیدناصرالدین عمادی،مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اما درگفت‌وگو با همشهری آنلاین درباره آتش سوزی مراتع و جنگل‌های کشور بیان کرد: «حریق در عرصه‌های منابع طبیعی را می‌توان به شکل‌های سطحی، تنه‌ای، تاجی و زیرزمینی مشاهده کرد که در کشور ما اکثر آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی به شکل سطحی اتفاق می‌افتد.»

قلب سبز ایران، هیزم آتش کباب و قلیان | ۸.۵ میلیون مترمکعب جنگل در سال ذغال می‌شود | روزانه ۵۰۰ هکتار از جنگل‌های کشور ازبین می‌رود + اینفوگرافیک

او افزود: «عوامل مختلفی در بروز و توسعه حریق در منابع طبیعی وجود دارد. حضور دامداران، جنگل‌نشینان و روستاهای داخل جنگل، بی‌احتیاطی رهگذران، شکارچیان و چوپانان، افزایش جمعیت گردشگران طبیعت و حوادث ناشی از آن و همچنین افراد سودجو و فرصت‌طلب که عرصه‌های طبیعی را به‌خاطر افزایش اراضی زراعی خود به آتش می‌کشند، ازجمله مهم‌ترین عوامل آتش‌سوزی در طبیعت کشور به‌حساب می‌آید.»

او تصریح کرد: «گسترش اراضی احیاشده با گونه‌های سوزنی‌برگ و وجود درختان پوسیده، شکسته و افتاده در جنگل که احتمال وقوع حریق را افزایش می‌دهد، ضعف در اجرای موارد فنی نظیر عملیات بهداشتی و پرورشی توسط بخش‌های مربوطه و مجریان طرح‌ها به‌ویژه در سطح جنگل‌کاری‌ها، بروز پدیده خشکسالی‌های پی در پی طی سالیان اخیر و کمبود نیرو و امکانات و غیره... از دیگر عوامل آتش سوزی در طبیعت و عرصه‌های منابع طبیعی کشور است.»

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به ساعات آتش سوزی در طبیعت ایران اشاره کرد و گفت: «با بررسی آمارهای موجود، بیشترین ساعات حریق در شبانه‌روز بین ساعت ۱۲ظهر تا ۱۸ است. ضمن اینکه در عرصه های شمالی کشور ماه‌های آذر، دی و بهمن و در عرصه های خارج از شمال، خرداد، تیر و مرداد، حادترین ماه‌های حریق هستند و روزهای تعطیل و آخر هفته نیز بحرانی‌ترین روزهای وقوع حریق در هفته به حساب می آیند.»

کد خبر 847542 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منابع طبیعی آتش‌ سوزی گیاهان و درختان محیط زیست جنگل حریق محیط زیست ایران محیط زیست سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور

دیگر خبرها

  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر