Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدپور گفت: پانزدهمین نمایشگاه از دوم تا هفتم آبان در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب از نمایشگاه بازدید به عمل بیاورند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، محمد محمدپور در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز، اظهار داشت: نمایشگاه کتاب تبریز به عنوان مهم‌ترین رویداد فرهنگی شمالغرب و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب کشور به یک مطالبه‌ی جدی مردمی و نخبگان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: توسعه‌ی فرهنگی بسیار با اهمیت است و شالوده و اساس همه ی اشکال توسعه محسوب می‌گردد، اگر این توسعه اتفاق نیفتد در سایر ابعاد توسعه با مشکل مواجه خواهیم بود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: فرهنگ عنصر هویتی ما است که اگر در جریان توسعه سهمی نداشته باشد جای این عنصر هویت بخش در جریان توسعه خالی خواهد بود.

وی با بیان اینکه در جریان توسعه انتظار داریم آگاهی‌های عمومی گسترش پیدا کند، اذعان کرد: باید آحاد مردم در دورترین نقاط کشور به کالاها و امکانات فرهنگی دسترسی داشته باشند، تعاملات فرهنگی بین فرهنگ‌ها صورت گرفته و سهم کالای فرهنگ در سبد خانوار افزایش چشم‌گیری داشته باشد.

محمدپور ضمن تاکید بر اینکه کتاب در این راستا نقش بسیار مهمی به عنوان یک کالای فرهنگی دارد ، تصریح کرد: اقبال مردم به کتابخوانی یکی از شاخص‌های مهم توسعه‌ی فرهنگی است که متاسقانه در استان ما این شاخص رضایت بخش نیست و باید تلاش کنیم به مقدار مطلوبی برسانیم.

وی متذکر شد: مطالعه‌ی کتاب را متضمن مشارکت آگاهانه مردم در پیشرفت استان و به عنوان تقویت کننده‌ی هویت فرهنگی، ملی و عاملی برای جلوگیری از گسست فرهنگی می‌دانیم که می‌تواند به گسترش نشاط و سرمایه‌های اجتماعی کمک کند.

این مقام مسئول خاطر نشان ساخت: کتاب در جامعه‌ی فرهیخته ما به عنوان یک کالای فرهنگی پذیرفته و نمایشگاه‌های سال گذشته با استقبال 8 صدهزار نفری و فروش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید.

محمدپور یادآور شد: این موضوع باعث شده ناشران کشور نسبت به نمایشگاه تبریز اقبال خوبی نشان دهند و نوعی انتظار به لحاظ زمانی بین ناشران ایجاد شود زیرا حضور در این رویداد فرهنگی توجیه اقتصادی لازم را دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بیان کرد: در جهت توسعه‌ی فرهنگی استان باید رویدادهای فرهنگی را مورد توجه خود قرار دهیم که نمایشگاه کتاب یکی از برجسته‌ترین این رویدادهاست.

این مقام مسئول در خصوص مهم‌ترین اهداف نمایشگاه کتاب اظهار کرد: ارتقاء سطح مطالعه، تعریف کتاب در سبد هزینه خانوار، تسریه دسترسی به آخرین یافته‌های حوزه نشر و منابع مطالعاتی، ایجاد فضای رقابتی بین ناشران و مورد توجه قرار دادن آحاد مردم، مدیران استانی و مراکز علمی منطقه به مسئله کتاب از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه است.

وی در خصوص پانزدهمین نمایشگاه کتاب تبریز گفت: این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۲۲ هزار متر مربع به صورت پوشیده برگزار می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال جاری یک هزار ناشر داخلی و صد ناشر خارجی حضور خواهد داشت.

محمدپور بیان کرد: با توجه به اینکه امسال تبریز به عنوان پایتخت گردشگری شناخته شده است و بر اساس تاکید وزیر ارشاد بخش خارجی نمایشگاه را با قوت بیشتری پیش خواهیم برد و از ناشران خارجی به تعداد قابل توجهی دعوت به عمل خواهیم آورد.

مدیر کل ارشاد اسلامی خاطر نشان ساخت: در نمایشگاه سال جاری خانه‌ی مطبوعات بخش نمایشگاه مطبوعات را برعهده گرفته و برنامه‌ریزی این بخش در حال انجام است.

این مقام مسئول ابراز داشت: برای حمایت از مصرف کنندگان این حوزه رقم بن حمایتی را به یک میلیارد و پانصد هزار تومان رسانده‌ایم و کسانی که بن کارت الکترونیکی را تهیه می‌کنند از ۲۰ درصد تخفیف در بن و حداقل ۱۰ الی 40 درصد نمایشگاهی برخوردار می‌شوند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اذعان کرد: امکان ثبت نام برای خرید بن ایجاد شده که با مراجعه به سایت icfi.ir هم ناشران و هم علاقه‌مندان به بن تخفیف می‌توانند ثبت نام نمایند.

وی افزود: بن تخفیف تا سطح فوق لیسانس به پایین و در حوزه سطح یک و دو رقم صد هزار تومان و برای دکترا و سطح خارج تحصیلات حوزی ۱۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد در بخش فوق لیسانس و پایین‌تر و ۵۰ درصد در بخش دکترا افزایش داشته است.

محمدپور یادآور شد: در سال‌های گذشته در حدود صدهزار عنوان در بخش داخلی و بیست هزار عنوان در بخش خارجی کتاب عرضه شده بود و در سال جاری پس از اتمام ثبت نام ناشران تعداد کتاب‌های عرضه شده مشخص خواهد شد.

این مقام مسئول یادآور شد: شاخص مطالعه در استان ما متعدد است اما بر اساس رقم برآورد شده‌ی هیئت امنای کتاب‌خانه‌های کشور در حدود ۷۵ دقیقه برای کل کشور و ۷۶ دقیقه برای سطح استان برآورد شده و از این رقم ۱۵ دقیقه مختص مطالعه‌ی کتاب بوده است.

محمدپور در خصوص برنامه‌های جنبی پانزدهمین نمایشگاه کتاب تبریز گفت: بر اساس شعار سال جاری محور برنامه‌های جنبی را کارآفرینی، اقتصاد مقاومتی، تحریک به مصرف تولیدات داخلی و ورود به تبریز ۲۰۱۸ تععین نموده‌ایم.

وی برگزاری نمایشگاه‌ هنری، کارگاه آموزشی، نشست‌های تخصصی در حوزه‌های کارآفرینی، مطبوعات، رسانه، تولید و اشتغال؛ معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان، شب‌های شعر و ادب با حضور شاعران و ادیبان، مسابقات متعدد در حوزه‌ی داستان، قصه‌گویی، شعر و کتابخوانی؛ جلسات نقد و بررسی کتاب، بررسی وضعیت چاپ و نشر استان،اجرای موسیقی‌های آیینی، برگزاری نشر رباتیک و الکترونیک را از برنامه‌های جنبی نمایشگاه عنوان کرد.

محمدپور در خصوص عامل تاخیر نمایشگاه بیان کرد: اعتراص به حق کتاب‌فروشان استان از جمله دلایل اصلی تاخیر در برگزاری نمایشگاه کتاب بوده است زیرا برگزاری نمایشگاه کتاب در مهر ماه منجر به متضرر شدن این صنف می‌شد؛ کتابفروشان در طول سال منتظر گشایش مدارس و فروش عمده‌ی خود هستند.

این مقام مسئول عنوان کرد: جای شبکه توزیع نشر را در استان خالی می‌بینیم و یکی از اشکال توزیع نمایشگاه‌های کتاب است، تشکل ناشران استان باید بتواند توان خود را پیدا کرده و بحث توزیع و تولید را ساماندهی نمایند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خاطر نشان ساخت: تولید ما در استان مخاطب محور نیست ولی ناشران کشوری ذائقه‌ی مخاطب را لحاظ می‌کنند و بر اساس این ذائقه تولید می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب

حجت الاسلام علیرضا سبحانی نسب مدیر انتشارات جمال در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره برنامه‌های این نشر برای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: برنامه انتشارات بین المللی جمال برای نمایشگاه بین المللی کتاب ۱۴۰۳، ان شاءالله برنامه متنوع و جذابی خواهد بود تا مخاطبان عزیزمان و دوستداران کتاب بتوانند بهره‌ی خوبی از غرفه جمال ببرند.

وی افزود: بخشی از این برنامه، رونمایی از اولین خروجی دپارتمان رمان نشر جمال که به تازگی کار خودش را آغاز کرده خواهد بود؛ رمانی از جناب سید میثم موسویان با نام «روزهایی که از آن سر در نمی‌آوریم» که درباره اهالی یک روستاست که دچار خشکسالی می‌شوند و یک جادوگر به آنها توصیه‌هایی می‌کند و... این رونمایی با کمک غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.

مدیر انتشارات جمال گفت: همچنین رونمایی از رمان عطر گل محمدی نوشته استاد داود امیریان از دیگر برنامه‌های نشر جمال در این نمایشگاه خواهد بود. این رمان درباره زندگی رسول اکرم با محوریت صحابه ایشان است.

سبحانی نسب اظهار داشت: با همکاری غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی، جشن تولدی برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم که در پویش مثل ما، مثل ماه محور بودند برگزار خواهیم کرد و  نیز نویسندگان توانمند و پرسابقه جمال مثل آقایان سید محمد مهاجرانی، دکتر مسلم ناصری، علی شعیبی، داوود امیریان و غلامرضا حیدری ابهری در غرفه برای گفتگو با مخاطب حضور خواهند داشت. عوامل تولید محتوای انتشارات هم در غرفه جمال حضور پیدا خواهند کرد و با مخاطبان عزیز، گفتگوی صمیمانه خواهند داشت و همه این‌ها بخشی از برنامه نشر جمال در غرفه کتاب کودک و نوجوان است.

وی افزود: یکی از مهمترین چالش‌هایی که نشر جمال در سال ۱۴۰۲ در نمایشگاه بین المللی کتاب با آن مواجه بود، مکان کوچک غرفه بود که با توجه به سابقه و تعداد بالای عناوین نیازمند غرفه‌ای شایسته حضور نشر جمال در نمایشگاه هستیم.

مدیر انتشارات جمال گفت: انتشارات جمال  با بالای ۵۰۰ عنوان کتاب در غرفه نمایشگاه بین المللی کتاب برای اهالی کتاب حضور خواهد داشت. کتب چاپ اولی به زبان فارسی، عربی و انگلیسی بالغ بر ۱۰۰ عنوان است و حدود ۱۳۰ جلد از عناوین ما هم تجدید چاپ شده است.

حجت الاسلام علیرضا سبحانی نسب بیان کرد: ما در نمایشگاه امسال، سه غرفه خواهیم داشت؛ غرفه کودک و نوجوان، غرفه بزرگسال و غرفه بین‌الملل. برنامه جدید امسال ما، پک‌هایی است که تدارک دیده‌ایم. حدود هشت پک که شامل پک کودک خداشناس، خانواده کتاب‌خوان، این قند پارسی، رسم عاشقی، قهرمانان وطن و چند بسته دیگر است که به ترتیب شامل کتاب‌های خداشناسی کودکان، ضرب‌المثل‌های فارسی، خانواده موفق و دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب