Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - رییس فدراسیون جهانی ورزش پیوند اعضا گفت: ایران نه تنها بیماران خاص را به تحرک و ورزش تشویق می کند بلکه دیگر بیماران مبتلا به بیماریهای خاص را نیز به این وادی کشانده، به این لحاظ ایران یکی از کشورهای پیشتاز در این زمینه است.

'کریستوفر توماس' عصر سه شنبه در اختتامیه ششمین دوره رقابتهای ورزشکاران بیماری خاص و پیوند اعضا در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: این اقدام در تشویق بیماران مبتلا به بیماریهای خاص و پیوند اعضا به تحرک و ورزش بسیار ارزنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: وقتی که در جامعه دیده شود که بیماران پیوند اعضایی مانند قلب و کلیه براحتی در مسابقات دو و کوهنوری شرکت می کنند این می تواند الگوی خوبی برای کل ورزشکاران باشد.
وی، بزرگترین چالش این بیماران را ترس دوباره با مشکل مواجه شدن در صورت ورزش کردن عنوان کرد و گفت: ما با توصیه و راهنمایی های لازم به این افراد کمک می کنیم که به سمت تحرک و ورزش روی بیایند و زندگی سالم داشته باشند.
توماس، همچنین با اشاره به درخواست ایران برای میزبانی رقابت های ورزشی گفت: این پیشنهاد در اولین فرصت در فدراسیون جهانی مطرح خواهد شد.
وی یادآور شد: امکانات ورزشی کیش و اصفهان در بازدیدی که صورت گرفت بسیار خوب و دارای قابلیت های بالایی برای برگزاری مسابقات است.
رییس فدراسیون جهانی ورزش پیوند اعضا، یکی از اهداف برگزاری مسابقات ورزشی برای این افراد را علاوه بر تشویق بیماران پیوند اعضا به نوعی تقدیر تمام کسانی همچون پزشکان و پرستاران عنوان کرد که برای ادامه زندگی سالم به این افراد کمک کرده اند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون در سطح مسابقات بین المللی حدود 2 هزار نفر از این افراد شرکت می کنند که در سطح مسابقات محلی و کشوری این آمار بسیار بیشتر است.
رییس فدراسیون جهانی ورزش پیوند اعضا، هدف از سفر خود به ایران را ارتقای برنامه تناسب زندگی برای تمامی کسانی که با مشکل بیماری های خاص و پیوند اعضا درگیر و مبتلا هستند عنوان کرد و گفت: ما بدنبال آن هستیم که این بیماران به ورزش روی بیاورند.
بازدید از اماکن ورزشی، حضور در اختتامیه این مسابقات، بررسی فعالیتهای ورزشکاران و نشستهای مشترک با ورزشکاران، صاحبنظران و مسئولان استانی از جمله اهداف سفر توماس رئیس استرالیایی فدراسیون جهانی ورزش پیوند اعضا به اصفهان عنوان شده است .
در ششمین دوره رقابتهای ورزشکاران بیماری خاص و پیوند اعضا در گروه دیابت گرامیداشت دکتر عباس یزدانپناه رئیس سابق هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، در 4 رشته دارت، تنیس روی میز، شنا و شطرنج و با حضور 120ورزشکار از 16 استان طی دو روز گذشته در اصفهان برگزار شد.
در مجموع تیمی این مسابقات در بخش مردان، اصفهان قهرمان شد، قم به مقام دوم دست یافت و همدان بر سکوی سوم ایستاد.
در بخش بانوان نیز اصفهان مقام قهرمانی را کسب کرد، خوزستان نایب قهرمان شد و قم به کسب مقام سوم بسنده کرد.
ت / 6020 / خبرنگار: علیرضا حکیمیان** انتشار: سلطانمرادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۶۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند