Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@05:22:32 GMT

سید مناف هاشمی استاندار جدید گلستان شد + رزومه

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۴۰۶۵

با‌ تصویب هیات دولت در جلسه صبح‌ امروز چهارشنبه به ریاست رئیس جمهوری، سیدمناف هاشمی به سمت استاندار جدید گلستان منصوب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما، در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت که به ریاست دکتر روحانی برگزار شد، گزینه های پیشنهادی وزارت کشور برای تصدی مسؤولیت استانداری های؛ آذربایجان غربی، کردستان، گلستان و مرکزی معرفی و با تصویب هیأت وزیران، برای این مسؤولیت انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، محمدمهدی شهریاری؛ به عنوان استاندار آذربایجان غربی، بهمن مرادنیا؛ به عنوان استاندار کردستان، سید مناف هاشمی به عنوان استاندار گلستان و سید علی آقازاده؛ به عنوان استاندار مرکزی تعیین شدند.

با تعیین 4 استاندار جدید در جلسه امروز هیأت وزیران، از ابتدای دولت دوازدهم تا کنون استانداران 17 استان تغییر کردند.

رزومه سید مناف هاشمی استاندار جدید گلستان

(زادهٔ ۱۳۴۶ - ملرد هزارجریب نکا) استاد دانشگاه و سیاستمدار ایرانی است. او تحصیلات خود را در مقطع فوق لیسانس در انستیتوی کارولینسکا سوئد در رشتهٔ شهرسازی به پایان رساند و موفق به اخذ گواهینامهٔ دکتری از این دانشگاه شد. وی پیش تر معاونت توسعه و پشتیبانی و جانشینی وزارت ورزش و جوانان را بر عهده داشت.

هاشمی در دوران مدیریت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران مسئولیت‌هایی همچون معاونت برنامه‌ریزی و توسعهٔ شهری، قائم مقام معاونت خدمات شهری، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد را بر دوش داشته است؛ و با روی کار آمدن حسن روحانی به معاونت وزارت ورزش و جوانان منصوب شد و بعد از استعفای محمود گودرزی، سرپرست وزارت ورزش و جوانان شد.

وی در دولت اصلاحات مدیرکل دفتر برنامه و بودجهٔ سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بود. وی برای شرکت در انتخابات شورای شهر تهران از سمت خود در وزارت ورزش استعفا داد.

اهم سوابق مناف هاشمی به شرح زیر می‌باشد:

دکتری تخصصی (PHD) در رشته برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات-۱۳۹۱ (عنوان رساله دکتری: تحقق درآمدهای پایدار در راستای توسعه پایدار شهری «نمونه موردی کلانشهر تهران»)

* کارشناسی ارشد شهرسازی (گرایش طراحی و برنامه‌ریزی شهری) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز

* پایان دوره (MASTER) فوق لیسانس از دانشگاه کارولینسکای سوئد. (این دانشگاه وابسته به بهداشت جهانی (WHO) می‌باشد)

* اخذ Certificate از دانشگاه کارولینسکای استکهلم سوئد PHD course با تأیید پروژه «ارزیابی ارتقاء ایمنی در مسائل ترافیکی شهر تهران»

معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان

* نمایندو یا جانشین وزیر ورزش و جوانان در: در کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری، ستاد هماهنگی و تدوین برنامه ششم توسعه، شورای راهبری توسعه مدیریت، طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای جدید، نیمه تمام، تکمیل شده و آماده بهره‌برداری به بخش غیردولتی، کمیته فرعی کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیئت دولت، کمیته فرعی کمیسیون خاص امور کلانشهر تهران و سایرکلانشهرها هیئت دولت، امور در زمینه فاینانس پروژه‌های عمرانی با کشور روسیه، مسئول هماهنگی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت ورزش و جوانان، حوزه اصل ۴۴ قانون اساسی

* عضو هیئت مدیره شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان کشور

* رئیس ستاد اجرایی ماده ۸۸ و کارگروه کاهش تصدیهای دولت در وزارت ورزش و جوانان

* عضو شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان

* معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهری شهردار تهران(۱۳۹۲–۱۳۸۹)

* قائم مقام معاونت خدمات شهری (۱۳۸۸و۱۳۸۹)

* مدیر کل تشخیص و وصول درآمدشهرداری تهران پس از ادغام اداره کل درآمد و اداره کل تشخیص لوایح درآمدی (۱۳۸۸–۱۳۸۵)

* مدیرکل دفتر برنامه و بودجه سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در سالهای ۸۱ الی ۸۲

* مدیرکل بودجه و طرحهای اقتصادی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور پس از ادغام دو اداره کل برنامه و بودجه و طرحهای اقتصادی طی سالهای ۸۳ الی ۸۴

* رئیس هیئت مدیره مؤسسه دفاتر خدمات الکترونیکی شهرداری تهران

* شهردار تنکابن در سالهای ۷۶ الی ۸۱

* دبیر ستاد عالی درآمد شهرداری تهران و مسئول ممیزی املاک شهر تهران در سالهای ۸۵ به بعد

* مشاور رئیس شورایعالی استانهای کشور در موضوع درآمد، قانون تجمیع عوارض و قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال ۸۵

* نماینده وزیرکشور و شهردار تهران در تدوین قانون تجمیع عوارض (۸۱ الی ۸۴) و مالیات بر ارزش افزوده

* رئیس هیئت مدیره شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر

* عضو و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان مدیریت پسماند

* عضو و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان میادین میوه و تره بار

* رئیس کمیته راهبری دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران

* عضو هیئت مدیره شرکت مجتمع ایستگاهی مترو

* متولی و پیشنهاد دهنده لایحه اصلاح منابع مالی پایدار با کمک شهرداریهای کلانشهرهای کشور (سال ۸۲)

* حضور و مشارکت در تهیه قانون برنامه چهارم و پنجم دولت در تدوین احکام مرتبط با شهرداریها و دهیاریهای کشور

* متولی و تهیه کننده برنامه ۳ ساله و ۵ ساله شهرداری تهران و دستورالعمل برنامه ۵ ساله سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور

* متولی نظام بودجه ریزی عملیاتی شهرداری تهران در سالهای ۸۹–۹۱

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌الهی، در «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، گفت: اقدامات متعددی توسط دولت سیزدهم در حوزه سلامت انجام شده و این انتظار وجود دارد که رسانه‌ها به ویژه صداوسیما به تبیین دستاوردها بپردازند.

وی بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافته است، افزود: ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است. وزارت بهداشت در نظر دارد که ۱۵ هزار تخت دیگر تا پایان سال جاری به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی اضافه کند.

وزیر بهداشت گفت: ۱۷۰۰ مورد به ظرفیت خانه‌های بهداشتی کشور اضافه کردیم و در نظر داریم که با افزایش ۲۷۰۰ مورد دیگر تا پایان سال جاری، تعداد خانه‌های بهداشت را به ۴۴۰۰ مورد برسانیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مانند ام‌آرآی در شبکه درمانی کشور توزیع شده است. همچنین ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک در شبکه درمانی در حال خدمت‌رسانی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۲۸۰۰ متخصص در کشور به ارائه خدمات می‌پردازند.

وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز آموزشی گفت: ۱۵۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد و ۱۲۰ مرکز نیز در حال ساخت هستند.

عین‌الهی با اشاره به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی گفت: دولت سیزدهم نسبت به افزایش ظرفیت رشته‌های تخصصی اقدام کرده است؛ به نحوی که ظرفیت دوره دستیاری تخصصی و دوره دستیاری فوق تخصصی به ترتیب ۶۵ و ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ظرفیت دوره فلوشیپ نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است. ظرفیت رشته پزشکی عمومی نیز در دولت سیزدهم معادل ۱۲ هزار مورد است.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور نیز گفت: پیش از دولت سیزدهم، نسخه الکترونیک فقط به صورت ۱۰ درصد در کشور اجرا می‌شد اما این میزان در دولت کنونی به مرز ۹۰ درصد رسیده است.

عین‌الهی با بیان اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به صورت رایگان است، اظهار کرد: اگرچه در شرایط تحریم قرار داریم اما درمان کودکان کمتر از ۷ سال را رایگان کرده‌ایم. سلامت در کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به عنوان مثال اگر مشکلی مانند تنبلی چشم در کودکان در زمان مناسب تشخیص داده نشود تا پایان عمر دچار تنبلی چشم می‌شود. ما با اجرای این طرح در زمینه خیرخواهی برای مردم گام برداشته‌ایم.

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: هنگامی که این صندوق تأسیس شد ۵ همت بودجه در نظر گرفتند و سال گذشته به مرز ۷ همت رسید. امیدواریم که بودجه این صندوق با توجه به گسترش حمایت‌ها، بیشتر شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۵ دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند. همچنین ۵۷ مرکز درمان نازایی در کشور به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ شرکت دانش‌بینان در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در دولت سیزدهم ۱۴۰۰ مورد رسیده است در حالی که این تعداد در گذشته معادل ۷۰۰ مورد بود. این شرکت‌ها حدود ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی را تولید می‌کنند.

عین اللهی با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جزو ابداعات جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید، افزود: ما در نظر داریم که هر ایرانی با یک کد ملی تحت نظر یک حامی سلامت قرار گیرد. برنامه نظام ارجاع و سلامت خانواده را با حضور ۲۰ کشور جهان رونمایی کردیم. اگر خواهان داشتن جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری پویش سلامت در سال گذشته گفت: ۴۶ میلیون نفر در پویش سلامت وزارت بهداشت شرکت کردند که یک رقم فوق‌العاده به حساب می‌آید. آمار و ارقام پویش سلامت بیانگر این است که ۸۸۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این پویش به بیماری دیابت و ۴۶۰ هزار نفر به فشار خون مبتلا بودند اما از بیماری خود مطلع نبودند. همچنین ۸ میلیون نفر نیز مشکوک به دیابت و ۴ میلیون مشکوک به فشارخون بودند اما از این مورد اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: در نظر داریم ۲ پویش دیگر برگزار کنیم. پویش ملی سرطان و پویش ملی سلامت کودکان جزو پویش‌های آتی وزارت بهداشت به حساب می‌آید. ما با پویش سرطان در نظر داریم از سرطان‌هایی مانند سرطان پستان در زنان و برخی سرطان‌ها در مردان پیشگیری کنیم. بررسی‌ها بیانگر این است برخی والدین نیز از بیماری فرزندان خود خبر ندارند.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست رئیس هیأت‌مدیره بیماری‌های نادر ایران در خصوص حمایت از بیماری‌های نادر و نقش انجمن‌ها در این زمینه گفت: ۲۲ هزار عضو هیأت علمی در ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی مشغول به فعالیت هستند. اساتیدی که عضو کمیته علمی هستند در خصوص مسائل مختلف به ارائه نظرات تخصصی می‌پردازند؛ به طور مثال، این گروه‌های تخصصی می‌گویند که بهترین دارو برای درمان یک بیماری چیست؛ همانطور که در دوران پاندمی کرونا عمل کردند.

کد خبر 6097516 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • طرح آمایش سرزمین با هدف توسعه ورزش در استان اجرا می شود
  • برگزاری جلسه اسبقیان و تاج درباره اتفاقات ورزشگاه آزادی
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد