Web Analytics Made Easy - Statcounter

۹۰ درصد از مردم خنداب معیشت خود را از طریق کشاورزی می‌گذرانند و هر ساله مشکلات فراوانی را برای فروش محصولات خود متحمل می‌شوند، اما این مشکلات زمانی به اوج می‌رسد که محصول آنها در بازار به حراج گذاشته می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، شهرستان خنداب قطب تولید انگور در استان مرکزی است و سالانه بیش از ۴۰ درصد انگور تولیدی این استان در شهرستان خنداب تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۰ درصد از مردم شهرستان خنداب در عرصه کشاورزی فعالیت دارند و معیشت خود را از طریق فروش دسترنج یک ساله خود در بخش کشاورزی می‌گذرانند. کشاورزان این منطقه هر ساله مشکلات فراوانی را برای فروش محصولات خود متحمل می‌شوند، اما این دغدغه و مشکلات زمانی به اوج می‌رسد که محصول آنها در بازار به حراج گذاشته شده و خریدار واقعی برای خرید دسترنج آن‌ها وجود ندارد.

مسئول مرکز خرید گندم در شهرستان خنداب:

زیرساخت‌های کشاورزی در شهرستان خنداب مغفول مانده است

علی روستا، مسئول مرکز خرید گندم در شهرستان خنداب در گفت‌وگو با خبرنگار نسیم خنداب با اشاره به تعیین قیمت خرید کشمش گفت: امسال ۷۰ درصد باغات شهرستان خنداب دچار سرمازدگی شده‌ و بیشتر کشاورزان محصول تولیدی خود را به سایه خشک تبدیل کرده یا برای مصرف تازه‌خوری فروخته‌اند، دولت نیز هنوز برای تعیین قیمت خرید تضمینی کشمش دست به کار نشده است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر کشمش در بازار آزاد با قیمت ۴۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

روستا با اشاره به ضرورت توجه به زیرساخت‌های تولید و توزیع کشمش گفت: در حال حاضر یک کارخانه فرآوری کشمش در شهرستان خنداب فعال است و کارخانه دیگری نیز به علت عدم توانایی در بازپرداخت تسهیلات توسط بانک ملت مصادره شده است، متاسفانه ساخت صنایع تبدیلی و فرآوری کشمش در شهرستان خنداب مغفول مانده است.

کشاورز خندابی:

کشاورزان خندابی اعتمادی به بیمه کشاورزی ندارند/باغداران چشم به راه تعیین قیمت کشمش

یادگاری، کشاورز خندابی در گفت‌وگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت: امسال به دلیل سرمازدگی خسارت زیادی به باغات انگور وارد شد، سال گذشته موفق به برداشت بیش از ۲۰ تُن انگور شدم اما مجموع محصول تولیدی امسال به ۳ تُن هم نمی‌رسد.

یادگاری اظهار کرد: اکثر باغات شهرستان خنداب بیمه نیستند، چراکه در اکثر موارد اداره بیمه خسارات را به طور کامل پرداخت نمی‌کند یا اینکه درصد سرمازدگی و خساراتی که توسط این سازمان مشخص می‌شود به اندازه‌ای بالا است که شامل باغات نمی‌شود به همین علت بیمه باغات نه تنها به سود کشاورز نیست بلکه به زیان آن‌ها است.

وی افزود: در شهرستان خنداب کارخانه یا مرکز معتبری برای خرید محصولات وجود ندارد و کشاورزان باید محصول خود را با قیمت بسیار ناچیز به دلالان فروخته یا با هزینه گزاف به شهرستان‌های اطراف منتقل کنند.

این کشاورز خندابی متذکر شد: تمام درآمد من از محل تولید کشمش و فروش آن است که با این درآمد زندگی یکساله‌ام می گذرد. اما متاسفانه حمایت مسئولین، آن چنان نیست که کشاورزان را دلخوش و سرپا نگه دارد. حداقل حمایت دولت از کشاورز، خرید نقد و تضمینی است که امیدواریم امسال دولت قیمت خرید محصولات را هرچه سریعتر تعیین کند تا کشاورزان حساب دخل و خرج خود را بکنند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان خنداب:

سرمازدگی ۹۵ درصد از باغات شهرستان خنداب/ساخت کارخانه فرآوری کشمش در دست اقدام

محمد شمسی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان خنداب در گفت‌وگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت: در شهرستان خنداب به طور متوسط سالانه ۲۰ تُن انگور در هر هکتار تولید می‌شود، سال گذشته نیز رکورد برداشت انگور با تولید ۳۰ تُن در هر هکتار و در مجموع تولید ۱۰۰ هزار تُن انگور شکسته شد و سال طلایی خنداب نام گرفت، اما امسال با وجود سرمازدگی ۹۵ درصد از باغات، تولید انگور در مقایسه با سال گذشته به میزان یک سوم کاهش یافته است و میزان کشمش تولیدی نیز با احتساب سرمازدگی در مقایسه با سال گذشته به ۱۰ درصد هم نمی‌رسد و علی‌رغم تاکید کارشناسان جهاد کشاورزی اکثر باغات شهرستان خنداب بیمه نیستند.

وی در ادامه افزود: از ۵ هزار هکتار اراضی شهرستان خنداب، ۲۰۰ هکتار از اراضی بیمه هستند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان خنداب با اشاره به اعطای تسهیلات برای ساخت کارخانه فرآوری کشمش یا صنایع تبدیلی گفت: جهاد کشاورزی شهرستان خنداب آماده اعطای تسهیلات به متقاضیان برای ساخت سیلو، صنایع تبدیلی و ساخت سردخانه است در حال حاضر نیز در حال پیگیری صدور مجوز و اعطای تسهیلات برای ساخت کارخانه فرآوری کشمش در شهرستان خنداب هستیم.

شمسی با اشاره به تعیین قیمت خرید کشمش، بیان کرد: قیمت خرید تضمینی کشمش هنوز از طرف دولت مشخص نشده است

تعلل دولت در نرخ‌گذاری کشمش/تعیین قیمت به آبان‌ماه موکول شد

یک منبع آگاه درخصوص تعییت قیمت خرید تضمینی کشمش گفت: دولت هر ساله به یکی از سه روش حمایتی، تضمینی و مباشرتی کشمش را از کشاورزان خریداری می‌کند، سال گذشته دولت کشمش را به روش حمایتی از کشاورزان خریداری کرد اما امسال هنوز دستورالعملی مبنی بر تعیین قیمت خرید کشمش به دست ما نرسیده است.

وی در ادامه افزود: احتمالا تا اواسط آبان ماه قیمت و روش خرید کشمش به کشاورزان ابلاغ خواهد شد.

بازار دلالان در نوسانات قیمت خرید کشمش گرم است/خسارات سرمازدگی به آتش نوسانات قیمت کشمش دامن می‌زند

متاسفانه هنوز دولت قیمت معینی برای خرید کشمش اعلام نکرده و قیمت موجود در بازار آزاد نیز قیمتی است که هر روز توسط واسطه بالا و پایین می‌شود، در این شرایط کشاورزان مجبورند با پایین‌ترین قیمت حاصل دسترنج یک ساله خود را به دلالان بسپارند.

خسارات حاصل از سرمازدگی و تعلل دولت در نرخ‌گذاری کشمش به نوسانات قیمت کشمش دامن می‌زند به همین علت دولت باید در ابتدای مهر قیمت تصویب شده کشمش را اعلام کند تا در این میان کشاورزانی که حاصل دسترنج یک ساله خود را روانه بازار می کند، دچار ضرر و زیان نشوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدکرم مرادی ظهر امروز افزایش قیمت کود شیمیایی را در سالجاری یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی دانست و گفت: متأسفانه با افزایش ۳۰ درصدی قیمت کود علاوه بر نگرانی کشاورزان، توان خرید عوامل توزیع کود نیز کاهش می‌یابد.

وی گفت: ۷۵ درصد اراضی کشاورزی اسدآباد خرد و زیر یک هکتار است که این مهم باعث شده است کشاورزان سهمیه کمتری از کود شیمیایی داشته باشند.

رئیس جهادکشاورزی اسدآباد اظهار داشت: توزیع کود بهاره از دیماه سال گذشته در عوامل توزیع شروع و همچنان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: سهمیه کود شهرستان ۹۵۰۰ تن است که طبق متراژ زمین بین کشاورزان توزیع می‌شود.

کد خبر 6089180

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟