Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور - ایرنا - جوانان دانشجوی ایرانی همچنان در رقابتهای بین المللی خودنمایی می کنند و در تازه ترین این رویدادها الهام منتظر دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه مالایا مالزی (University of Malaya)در زمینه پژوهش در این رشته تحصیلی موفق به کسب مدال برنز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسابقه پسیپتا 2017 که دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مالزی هر ساله در آن تازه ترین پژوهش ها، دستاوردهای تحقیقاتی ، ابداع ونوآوری را ارایه می کنند ، زمینه ارایه توانمندی یک بانوی دانشجو توانمند ایرانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین دکتر رضا محمودیان عضو هیات علمی و پژوهشی دانشگاه مالایا در این دوره از رقابتها برنده مدال برنز در سطح هیات علمی دانشگاه های حاضر شد .
امسال در این رقابتها تعداد گروه های شرکت کننده در مسابقه بالغ بر 416 گروه از دانشگاه های مختلف مالزی بود که در 10 رشته مختلف بایکدیگر به رقابت پرداختند.
کنفرانس بین المللی و نمایشگاه نوآوری موسسه های آموزش عالی مالزی موسوم به پسیپتا (Pecipta2017) زیر نظر وزارت آموزش عالی این کشوردر روزهای هفتم تا نهم اکتبر برابر با 15 تا 17 مهردر شهر کوالا ترانگانو این کشور برگزارشد.
این مسابقات از سال 2001 توسط وزارت علوم مالزی با هدف نمایش محصولات و سرویس های نواورانه موسسه های آموزش عالی برگزار می شود.این نمایشگاه با هدف افزایش شبکه و همکاری در میان شرکت کنندگان، صنعت و دیگر بازیکنان بالقوه برای بررسی بیشتر و تجاری سازی محصولات است.
مراسم آغاز به کار این مسابقه و نمایشگاه با حضور ویز علوم مالزی « سری ایدریس» افتتاح و با حضور مدیر کل آموزش عالی مالزی « پادوکا سیتی همیسا» به پایان رسید.
پیش از این هم پژوهشگران ایرانی حاضر در مسابقات بین المللی نوآوری و اختراعات مالزی موسوم به « ایدکس 2017» که سوم تا هفتم مهرماه جاری در این کشور برگزار شد، موفق به کسب هفت مدال رنگارنگ شدند.
طرح کاربرد مهندسی مواد در حوزه بهداشت و سلامت، جورابهای هوشمند برای بیماران دیابتی، سنتز گرافین سبز برای جذب ضایعات روغن پالم از جمله طرح های ارائه شده نخبگان ایرانی بود.
هرساله با حضور محققان ، مخترعان ،پژوهشگران و نوآوران مراکز علمی – دانشگاهی و تحقیقاتی کشور مالزی رقابتی بسیارتنگاتنگ در دانشگاه فناوری 'مارا' در شهر شاه عالم مرکز ایالت سلانگور مالزی برگزار می شود .
امسال در مسابقات بین المللی نوآوری و اختراعات مالزی 'ایدکس 2017' بیش از 760 تیم از دانشگاههای دولتی و خصوصی کشورهای مختلف نیز در زمینه های گوناگون علمی به مدت پنج روز رقابت (25 تا 29 سپتامبر) داشتند.
در این مسابقات علمی آرمین رجبی پژوهشگر فوق دکترای دانشگاه ملی مالزی (یو.کی.ام) است ، در بخش کاربرد مهندسی مواد در حوزه بهداشت و سلامت برای دومین سال متوالی موفق به دریافت مدال طلا در زمینه ارائه و ساخت اولین جورابهای هوشمند برای بیماران دیابتی شد.
دکتر ابراهیم محمودی پژوهشگر دیگر ایرانی از دانشگاه ملی مالزی (یو.کی.ام ) نیز با همکاری دکتر سپهر عزیز خانی از دانشگاه یوپی ام در بخش مهندسی شیمی موفق به اخذ مدال طلا در زمینه سنتزگرافین سبز برای جذب ضایعات روغن پالم شدند.
علاوه براین دکتر ابراهیم محمدی هم موفق به دریافت مدال طلای دیگری برای ارائه طرح جداسازی یونهای فلز آهن و منگنز بوسیله نانو ممبران از آب شد.
سهیل کاظمیان پژوهشگر فوق دکترای دانشگاه مارا (یو .آی .تی .ام )نخبه موفق دیگر ایرانی نیز برای دومین سال پیاپی موفق به کسب مدال طلا در بخش علوم اجتماعی در زمینه مدل حلقه های آرمیا شد.
امین مجیدی پژوهشگر فوق دکترای دانشگاه مارا ( یو ای تی ام ) هم با با طرح خود در حوزه مهندسی عمران موفق به دریافت مدال طلا در زمینه تصفیه فاضلاب با روش جدید و مدرن شد.
دکتر حسین عربی از دانشگاه یو ام دربخش فناوری ارتباطات و اطلاعات نیز توانست مدال نقره این مسابقات در زمینه سامانه هایبرید پیشنهادگر کتاب را دریافت کند.
علاوه براین دکتر امیرحسین بغدادی از دانشگاه یوکی ام با همکاری دکتر آرمین رجبی در بخش مهندسی مواد موفق به دریافت مدال برنز در زمینه بهبود خواص مکانیکی آلیاژهای آلومینیوم با استفاده از نانو پودر پوسته برنج به وسیله جوشکاری استحکاکی شدند.
آساق **مریم شفیعی **انتشار دهنده: وحیده دینداری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی انتشار اخباری درباره انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

بر این اساس شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده برای تحقق اهداف مذکور تشکیل شده و برخی از کارکرد‌های مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استاندارد‌های دانشگاه تهران
• تعیین راهبرد‌ها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست‌بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظر‌های سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگو‌های علمی و نهاد‌های پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکار‌ها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکار‌های عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که رئیس دانشگاه تهران آنها را منصوب کرده است یا خواهد کرد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران برای ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیئت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • مدال برنز مسابقات آزاد دارت کارگران کشور بر گردن بانوی یزدی
  • طلا و برنز ۲دونده مرد و زن ایران در تور بین‌المللی دوبی
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد