Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه ورزشی: تیم ملی ووشو ایران در سیزدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان در کازان روسیه دست به کار بزرگی زد و برای نخستین بار در تاریخ 26 ساله این مسابقات در ساندا به مقام قهرمانی رسید. تیم هشت نفره سانداکاران کشورمان در 8 وزن در این مسابقات حضور یافتند و با کسب 7 مدال طلا و یک نقره به دستاوردی عالی دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بولتن نیوز به نقل از تسنیم، مهدی‌علی‌نژاد، رئیس فدراسیون ووشو پس از کسب این عنوان، خبر از یک انقلاب در ووشو دنیا داد و دستاورد ملی‌پوشان ووشو ایران را بی‌نظیر عنوان کرد.

رئیس فدراسیون ووشو در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما پس از پایان مسابقات در خصوص مباحث مختلف سیزدهمین دوره مسابقات جهانی ووشو به صحبت پرداخت که در زیر می‌خوانید.

فکر می‌کنم قهرمانی در مسابقات جهانی ووشو یکی از بزرگترین آرزوهای مدیریتی شما در طی سالیان حضور در راس این فدراسیون بوده است؟

قطعا همینطور است و این موضوع نیز آرزوی دست نیافتی برای ما به نظر می‌رسید که با لطف خدا و برنامه‌ریزی 10 ساله این مهم رخ داد. قهرمانی ایران در ساندا نه تنها یک اتفاق تاریخی در ووشو ایران بلکه یک اتفاق تاریخی برای ووشو جهان بود و این تعبیری است که آنتونی گو، نایب رئیس آمریکایی فدراسیون جهان از آن یاد داد. اینکه برای اولین بار یک کشور غیر از چین قهرمان جهان شود، اتفاقی دست نیافتنی بود اما به لطف خدا و تدابیر اتخاذ شده است این مهم به وقوع پیوست.

در خصوص سطح این مسابقات و اظهاراتی که از سوی برخی کارشناسان مبنی بر سطح نه چندان بالای این مسابقات شده است، صحبت کنید؟

مسابقات جهانی بالاترین سطح مسابقات ووشو جهان است و اینکه با 8 ورزشکار موفق به کسب 7 طلا و یک نقره شدیم نشان از سطح بالای ملی‌پوشان ووشو ایران است. البته باید یادمان باشد در دوره گذشته نیز سانداکاران ما 6 مدال طلا و یک برنز و در دو دوره گذشته نیز 6 مدال طلا کسب کرده بودند. این نشان می‌دهد همیشه بچه‌های ما بهترین نتایج را کسب کردند و سالیان سال نایب قهرمان جهان بودند اما امسال یک پله بالاتر رفتیم و این چیز عجیبی نیست. خدا را شکر مسابقات این دوره در ایران نیز پخش زنده داشت و فکر نمی‌کنم چیزی به اسم حریف راحت دیگر در ووشو دنیا داشته باشیم. در کنار این مسائل اگر مسابقات جهانی راحت باشد دیگر چه مسابقاتی در این رشته است که سخت باشد.

عملکرد چین در مسابقات جهانی روسیه چگونه بود؟

مثل همیشه خیلی خوب بودند و در 8 وزن موفق به کسب 7 طلا شدند. از 18 طلای توزیع شده ساندا در مسابقات جهانی، ما و چین موفق به کسب 7 مدال طلا شدیم، 2 مدال طلا به روس‌‌ها رسید و کشورهای ویتنام و هند نیز به یک مدال طلا دست یافتند. تفاوت سطح ساندا ایران و چین در تعداد مدال‌های طلا با سایر کشورها مشخص است. روسیه نیز یکی از قطب‌های ووشو دنیا است اما امسال با وجود میزبانی و استفاده از تمام قهرمانان خود نتایج ضعیفی را کسب کرد که این مسئله نیز به خاطر قدرت ایران و چین بود. همانطور که گفتم چینی‌ها مثل همیشه خوب بودند و ما تنها با یک مدال نقره بیشتر نسبت به آنها به قهرمانی جهان دست یافتیم.

در کنار قهرمانی ساندا در جهان، عملکرد تالو را در مسابقات جهانی چطور ارزیابی کردید؟

شاید انتظار من بیشتر از عملکردی بود که در مسابقات جهانی دیده شد. البته تیم دوئلین ما مدال طلایی که در دوره گذشته از دست رفته بود و به مدال نقره تبدیل شده بود را با یک ترکیب جدید دوباره باز پس گرفت. دو نفر از دختران ما نیز به دو مدال برنز دست یافتند اما توقع ما از تیم دختران و پسران بیشتر از این‌ها بود.

پس به نظر می‌رسید از عملکرد مربیان چینی تیم تالو نیز راضی نیستید؟

مجموع جمع بندی ما بعد از پایان مسابقات جهانی این بود که با هر سه مربی چینی تیم‌های تالو بانوان و آقایان و ساندا بانوان قطع همکاری کنیم و برای آینده ادامه همکاری نداشته باشیم. اگر در آینده مجددا مربیانی که در سطح مدنظر ما هستند را پیدا کنیم از وجود آنها استفاده خواهیم کرد.

در پایان مسابقات جهانی روسیه، مریم هاشمی نیز از تیم ملی خداحافظی کرد.

مریم هاشمی با مدال طلای مسابقات جهانی روسیه به چهارمین مدال طلای جهان خود دست یافت. این رکورد نه تنها در ورزش بانوان بلکه در ورزش آقایان ما نیز بی‌نظیر است. رکورد هاشمی در ورزش بانوان کم‌نظیر است و او و شهربانو منصوریان تنها کسانی هستند که در ورزش بانوان 4 مدال طلای جهان کسب کردند. باید به این موضوع نیز توجه کرد که مسابقات جهانی ووشو 2 سال یک بار برگزار می‌شود و کسی مانند هاشمی 8 سال خود را در اوج نگه داشته است. خدا را شکر که او با مدال طلای جهان از ووشو خداحافظی کرد و با وجود حریف سرسخت فیلیپینی که در دیدار نهایی داشت اما باز هم مدال طلای خود را تکرار کرد. هاشمی در طی این سال‌ها زحمات زیادی را متحمل شد و اوج کار او نیز اهدای دو مدال طلای خود به مقام معظم رهبری بود. قطعا هاشمی برای همیشه در ذهن و یاد جامعه ووشو خواهد ماند و رکورد او نیز برای ورزش کرمانشاه و ایران دست نیافتی خواهد ماند. هاشمی به عنوان یک سمبل برای ووشو و ورزش بانوان ایران خواهد ماند.

شاید حسرت بزرگ ووشو در مسابقات جهانی روسیه مدال نقره قلی‌پور بود که باعث شد او نتواند به عنوان پرافتخارترین ووشو کار جهان شناخته شود.

البته اگر حمید در این مسابقات به مدال طلا می‌رسید در کنار مسلم سالیکوف و بوزیجیت عطایف با 5 مدال طلا به عنوان پرافتخارترین ورزشکاران ووشو جهان قرار می‌گرفت. در این مسابقات بوزیجیت نیز به یک حریف هندی باخت که برای جامعه ووشو دنیا غیر منتظره بود و میلاد عارفی مقام به راحتی از سد حریف هندی گذشت. این موضوع همان سطح فنی بالای مسابقات است که به آن اشاره شد.

قلی‌پور به تصمیم برای خداحافظی از دنیای قهرمانی رسیده است یا همچنان قصد ادامه فعالیت دارد؟

باید صبر کنیم تا شاید در چند روز آینده قلی پور به تصمیم قطعی برسد. حمید در حال فکر کردن است و خداحافظی یا ادامه فعالیت به نظر خود او بستگی دارد. حمید بعد از یک مصدومیت سنگین در این مسابقات حاضر شد و با یک شرایط نه چندان خوب بعد از عمل جراحی وارد اردو شد اما در اردوها به سطحی دست یافت که به فینال برسد. در دیدار نیمه‌نهایی نیز حریف رومانیایی او بسیار قدرتمند بود و از مسابقات k1 به ووشو آمده بود. حریف رومانیایی در مقابل حمید ناجوانمردانه عمل کرد و با اطلاع از عمل جراحی زانوی قلی پور ضربات زیادی به زانوی او وارد کرد که باعث شد حمید با زانوی باد کرده در فینال ظاهر شود. حریف چینی حمید نیز بسیار قدرتمند بود و در طی مسابقات سال اخیر جام‌جهانی و مسابقات جهانی روسیه تقریبا تمام رقبای خود را قبل از پایان راند اول ناک اوت کرده بود اما حمید دو راند مقابل او بازی کرد. این نقره چیزی از ارزش‌های حمید کم نمی‌کند و او یکی از پرافتخارترین ووشوکاران جهان است و زحمات زیادی برای ووشو ایران کشیده است.

به نظر می‌رسید اعتماد شما به حسین اوجاقی در طی سالیان اخیر جواب داده است.

با توجه به سه رویداد مسابقات کشورهای اسلامی که ما با 6 ورزشکار به 6 مدال طلا، یونیورسیاد که با 3 بازیکن به 3 مدال طلا و مسابقات جهانی که با 5 ورزشکار موفق به کسب 4 مدال طلا و یک نقره شدیم، اوجاقی با اختلاف جلوتر از تمام مربیان ایرانی رشته‌های مختلف است و بهترین مربی حال حاضر ورزش ایران است. هیچ مربی مانند اوجاقی در سالیان اخیر نتوانسته به صورت صد در صدی موفق باشد. خوشحالم که مواقعی که نیاز به حمایت بود این کار انجام شد و باید از سرمایه‌های خود حمایت کنیم تا بتوانند به مجموعه ورزش ایران کمک کنند.

و سوال پایانی .. با قهرمانی جهان ، آرزوی دیگری در ووشو دنیا است که به دنبال کسب آن باشید؟

بالاتر از قهرمانی دنیا در ووشو دیگر افتخاری نداریم و این در حالی است که ووشو در المپیک حضور ندارد. فکر نمی‌کنم بالاتر از این در ووشو امروز دیگر آرزو و برنامه‌ای باشد که به آن دست پیدا کنیم و این واقعا افتخار شیرینی بود. خوشحالم که بعد از یک دهه به این مهم رسیدیم و افتخاری نیست که بگویم اتفاقی به دست آمده است. بعد از چهار دوره نایب قهرمانی حالا به قهرمانی در بخش ساندا رسیدیم و این پله‌هایی است که در طی سالیان سال گذاشته شده است. جالب است که بگویم مربی چینی به مترجمی که در مسابقات جهانی همراه ما بود گفت که نمی‌خواهید مربی چینی استخدام کنید و این خیلی برای ما افتخار است که رقیب اصلی و کشوری که صاحب این رشته است خودش به ما پیشنهاد استفاده از مربی چینی می‌دهد. این در حالی است که چینی‌ها سال‌ها است به ما مربی نمی‌دهند و اگر موفق به جذب مربیان چینی نیز شدیم با تلاش خودمان بوده است. قطعا با حضور مربی مانند اوجاقی جواب ما به چینی‌ها نیز منفی بود.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!

به گزارش "ورزش سه"، چندی قبل بود که خبری در خصوص قهرمانی یک ورزشکار در رشته فیتنس چلنج با وزن 118 کیلوگرم منتشر شد! البته این ورزشکار در زمان مسابقه 118 کیلو نبود و با حدود 6 ماه تمرین و کاهش وزن 35 کیلوگرمی توانسته بود آمادگی حضور در مسابقات داخلی و بین المللی را کسب کند.

سید مجید قریشی که سال گذشته در مسابقات جهانی قرقیزستان با 40 سال سن یک طلا و دو برنز در بخش های مختلف رشته فیتنس چلنج کسب کرد، دو مسابقه دیگر را هم در سال 1402 تجربه کرد. این ورزشکار که حالا با 73 کیلوگرم وزن و 45 کیلو کاهش وزن نسبت به آغاز ورزش خود، برای مسابقات بین المللی رومانی می شود، یک نقره در جام جهانی اسپانیا و دو برنز در مسابقات بین المللی ترکیه کسب کرد.

قریشی با اشاره به اتفاقاتی که سال گذشته برایش رخ داد، گفت: "سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم و چندین مدال در مسابقات بین المللی و جهانی کسب کردم. من تازه انگیزه گرفته ام و در 41 سالگی می خواهم به خیلی از افراد به ویژه آنهایی که اضافه وزن دارند، ثابت کنم که هیچ وقت برای شروع کردن ورزش حتی در سطح قهرمانی دیر نیست."

وی که حالا به عرصه داوری هم ورود کرده، اضافه کرد: "در کنار ورزش توانستم دوره های داوری را هم پشت سر گذاشته و بعد از قبولی در تست های مدنظر دفترچه داوری بین المللی را هم بگیرم. دو هفته دیگر به رومانی می روم و آنجا هم به عنوان داور حاضر خواهم بود. حضور در مسابقات قهرمانی آسیا 2024 در مغولستان و قهرمانی جهان به میزبانی ایران هم از دیگر برنامه هایم برای سال جاری است."

دیگر خبرها

  • کریمی: عهد بستیم با جام به ایران برگردیم
  • کسب دو مدال برنز توسط بوکسور‌های نوجوان قزوینی
  • ایران نایب قهرمان کمپو جهان شد
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۹ اردیبهشت
  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • راهیابی تیم والیبال دانش‌آموزی به فینال مسابقات جهانی
  • واکنش سخنگوی دولت به رکوردشکنی دونده زن ایرانی در آسیا
  • دریافت سهمیه جام جهانی بانوی ووشو کار کیش
  • کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد