Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی اصفهان با بیان اینکه طرح بازآفرینی پایدار شهری در بیش از ۵۷ شهر استان اصفهان مصوب شده است، گفت: فرآیند تدوین سند بازآفرینی ملی در استان اصفهان انجام شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت الله غلامی صبح امروز در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان دارای گستردگی زیاد برای بازآفرینی است؛ بافت‌های فرسوده شناسایی‌شده در استان نزدیک به 8 هزار و 100 هکتار، بافت‌های تاریخی نزدیک به 3 هزار هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سکونت‌گاه‌های غیررسمی شناسایی‌شده نیز بیش از 3 هزار و 800 هکتار است که درمجموع 14 هزار و 800 هکتار بافت ناکارآمد در استان وجود دارد که 50 درصد آن در شهر اصفهان و مابقی در سایر شهرهای استان است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان تصریح کرد: طرح بازآفرینی پایدار شهری بیش از 57 شهر استان اصفهان مصوب شده است؛ فرآیند تدوین سند بازآفرینی ملی در استان اصفهان انجام شده که توجه به میراث اجتماعی فرهنگی مهم‌ترین معیار آن بوده است.

وی خاطرنشان کرد: برای توسعه حمل‌ونقل عمومی استان اصفهان نگاه ویژه‌ای نیاز است؛ کارگروه‌های بازآفرینی پایداری شهری استان در حال فعالیت هستند؛ ستادهای بازآفرینی شهرستانی در هر 24 شهرستان اصفهان راه‌اندازی شده است.

غلامی پیرامون اقدام‌های صورت گرفته توسط ستاد بازآفرینی استان اصفهان، گفت: آموزش مردم، مدیران و حرفه مندان ازجمله اقدام‌های ستاد بازآفرینی استان اصفهان به حساب می‌آیند؛ تمامی 24 فرماندار شهرستان‌های استان اصفهان با مفهوم بازآفرینی آشنا شده‌اند؛ پروژه‌های بازآفرینی با 117 واحد در استان اصفهان و برای ابتدای کار در همت‌آباد آغاز شده است و تسهیلات ودیعه‌ای به محلات زینبیه و قائمیه اختصاص داده خواهد شد.

وی ادامه داد: 4 هزار و 623 مورد تعداد واحدهای متقاضی نوسازی معرفی‌شده به بانک‌ها از سال 94 بوده است؛ تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری‌ها تنظیم‌شده تا پروژه‌های جدید بازآفرینی بااعتباری بیش از 23 میلیارد تومان را در شهرهای خود معرفی کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان پیرامون وضعیت موزه بزرگ اصفهان تصریح کرد: برای تکمیل پرداخت خرید کارخانه ریسباف 40 میلیارد تومان دیگر نیاز هست که امیدواریم وزیر راه دستور پرداخت تخصیص آن را بدهد؛ کلید کارخانه ریسباف هنوز تحویل اداره کل راه و شهرسازی داده نشده که پس از تحویل آن مسابقه بین‌المللی این موزه انجام خواهد شد.

وی در پایان گفت: بازآفرینی بافت‌های فرسوده در اراضی با مالکیت خصوصی 70 درصد باقیمانده مشمول اعمال ماده 101 قانون شهرداری‌ها محقق می‌شود؛ استفاده از اراضی 40 هکتاری انبار لوله با مالکیت راه و شهرسازی و در تصرف سازمان‌های خدماتی یکی از راهکارهای بازآفرینی پایدار شهری است.

انتهای پیام/

R41346/P1336/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۶۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • زمان برگزاری نشست مشارکت در بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود