Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ‌گیلان گفت: ظاهر نامناسب ورودی شهرهای استان‌ گیلان به‌دلیل کم کاری دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه اداره راه استان گیلان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمد احمدی‌پور عصر امروز در همایش پلیس امنیت اصناف در رشت اظهار داشت: ماموران نیزوی انتظامی در فصول سرد و گرم سال، شبانه‌روز برای تامین امنیت مردم تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اصناف همواره در صف اول حیات اقتصادی و اجتماعی جامه حضور دارند افزود: در طول تاریخ افراد حوزه‌های صنفی پایه اصلی قیام‌ها بودند و در جنگ تحمیلی و در دوران انقلاب اسلامی نیز نقش منحصر به فردی ایفا کردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ‌گیلان با اشاره به اینکه اصناف و بازار در گذشته یک مرکز حمایتی برای حاشیه شهرها بودند و روستاها به‌عنوان مرکز تولید توسط اصناف بازاری حمایت ‌می‌شدند گفت: امروزه نقش اصناف در حمایت از تولید روستاییان کمرنگ شده است.

احمدی‌پور با اعلام اینکه تمام دولت‌ها برای رونق و توسعه کسب و کار در کشور تلاش کرده‌اند بیان داشت: تمام حوزه‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی استان گیلان برای ایجاد شرایط کسب و کار بهتر در استان تلاش کرده‌اند و توافق برجام نیز در این امر کمک کننده بوده است.

وی لازمه رونق کسب و کار در هر جای دنیا را وجود امنیت در آن مکان بیان کرد و عنوان داشت: تلاش‌های نیروهای امنیتی، دستگاه قضا و اصناف استان گیلان باعث شد استان گیلان در چهار ساله گذشته توسط ارزیابی مرکز پژوهش‌های مجلس، استان اول در شرایط بهبود کسب و کار باشد.

احمدی‌پور با اعلام اینکه بخشی از ساختارها در کشور دچار مشکل است و به یک عزم عمومی برای رفع آن نیاز است خاطرنشان کرد: قاچاق به‌عنوان یک معضل مهم که به تولید داخلی صدمه جدی وارد می‌کند در کشور وجود دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ‌گیلان با اشاره به اینکه در 4 سال گذشته میزان قاچاق در کشور از 25 میلیارد دلار در سال به 15 میلیارد دلار رسیده است گفت: همین میزان از قاجاق ایجاد حدود یک میلیون شغل را مختل می‌کند.

احمدی پور با بیان ‌اینکه بحث اشتغال معضل اصلی کشور است و مقام معظم رهبری بارها درباره ایجاد اشتغال به تمامی مسئولان دستور داده‌اند اعلام داشت: وجود رکود و تورم در ایجاد اشتغال اثر منفی می‌گذارد.

وی با اعلام اینکه رکود در تمام کشور به یک صورت وجود ندارد بیان داشت: برای خروج از رکود در استان گیلان، توجه به بخش‌های مختلف از جمله صنعت و بخش کشاورزی که اشتغال وسیعی دارد و حوزه خدمات گردشگری لازم ‌است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ‌گیلان با اشاره به لزوم حمایت ویژه از بخش وسیع خدمات خاطرنشان کرد: تمامی حوزه‌ها باید برای حمایت از بخش خدمات گردشگری کمک کنند.

وی با بیان ‌اینکه اکثر میهمانان ملی با ورود به استان گیلان از وضع نابه سامان ورودی‌ها و خروجی‌های شهرهای گیلان احساس نارضایتی می‌کنند گفت: سردار سلیمانی نیز در ورود خود به استان گیلان برای مراسم چهلم شهید حسین‌پور از ظاهر نامناسب ورودی و خروجی‌های شهرهای استان‌ گیلان گلایه کرد.

احمدی‌پور با تاکید بر اینکه بخشی از ظاهر نامناسب ورودی شهرهای استان‌ گیلان به‌دلیل کم کاری دستگاه‌های دولتی به‌ویژه اداره راه استان گیلان است افزود: مغازه‌دارانی که در حریم جاده واحد صنفی دارند حریم جاده را رعایت نمی‌کنند و با قرار دادن وسایل خود در بیرون از مغازه ها چهره ورودی شهرهای گیلان را زشت می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ‌گیلان با اشاره به اینکه نوع برخورد با گردشگران نیاز به آموزش دارد گفت: می‌توان گردشگر را شخصی که تنها یکبار برای خرید به مغازه فرد مراجعه می‌کند قلمداد کرد و هر برخوردی با آن انجام داد و می‌توان گردشگر را تبلیغ کننده و عامل سفر افراد دیگر به استان گیلان دید.

وی با بیان اینکه ورود گردشگر به‌گیلان به نفع تمام اصناف استان گیلان است اعلام داشت: سود و سرمایه‌ای که گردشگر به استان گیلان وارد می‌کند به شهرهای استان گیلان و کسبه گیلانی می‌رسد و آینده استان گیلان با حفظ تولید و اشتغال در بخش‌های دیگر به بخش گردشگری نیز مرتبط است.

احمدی‌پور با اشاره به اینکه در بخش جمع آوری و ساماندهی به زباله‌ها و فاضلاب‌های استان گیلان نیاز به اعتبارات ملی وجود دارد گاظهار داشت: باید مطالبه‌گر بود و‌ از نمایندگان‌ مجلس خواست تا این موضوعات را در مجلس مطرح کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اعلام اینکه سالیانه 25 میلیون نفر به شهرهای استان گیلان ورود می‌کنند خاطرنشان کرد: اگر مسافران در استان گیلان اسکان داده شوند در استان گیلان پول خرج می‌کنند و باعث رونق کسب و کار می‌شوند.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۳۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برخورد با اتباع غیرمجاز در خراسان رضوی
  • افزایش ابر و کاهش نسبی دما از چهارشنبه در گیلان
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • توزیع دفترچه های سپرده گذارای اتباع در یزد
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید