Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران مهم ترین پیام نشست مشترک امروز فرماندهان نیروی انتظامی با شهرداری را همدلی، تعامل و تشریک مساعی خواند و گفت: امیدواریم روزی برسد که ما در تهران دیگر مجرم نداشته باشیم و مشکل نیروی انتظامی در تهران وجود مجرم و متخلف در شهر نباشد. همچنین امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی را به مردم ارایه دهیم و شهرداری و نیروی انتظامی نمونه کاملی از همکاری و همدلی در سال های آتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین، محمدعلی نجفی صبح امروز طی سخنانی در نشست مشترک با فرماندهان نیروی انتظامی که در محل تالار ایران زمین شهرداری تهران برگزار شد ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی ابراز داشت: نقاط اشتراک زیادی بین نیروی انتظامی و شهرداری وجود دارد همچنان که نام نیروی انتظامی در گذشته شهربانی بود و نزدیکی شهربانی به شهرداری خود نشانه این ارتباط ، نزدیکی مسوولیت ها و اشتراک فعالیت ها بود . در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همواره تاکید شد که کار نیروی انتظامی و شهرداری در بسیاری از زمینه ها از یک جنس است.

ارامش و اسایش شهروندان ماحصل تعامل و همکاری نیروی انتظامی و شهرداری

وی با بیان اینکه نتیجه همکاری و تعامل نیروی انتظامی و شهرداری آسایش و آرامش شهروندان خواهد بود، تصریح کرد: هر دو دستگاه با ابعاد مختلف زندگی مردم درگیر هستند و بسیاری از مسائل روزمره زندگی مردم به عملکرد این دستگاه ها مربوط می شود. همچنین ارتباط روزمره نیروی انتظامی و شهرداری با مردم باعث می شود تا مردم به صورت مستمر قضاوت کنند.

نجفی با بیان اینکه قضاوت مردم صرفا در امورظاهری و فیزیکی نیست، گفت: نتایج نظرسنجی که شهریور ماه ازمردم تهران صورت گرفته، نشان می دهد شهروندان در کنار مسائلی از قبیل حمل ونقل و ترافیک، فضای سبز و امور خدماتی به کیفیت محیط زیست و کیفیت اجتماعی زندگی هم توجه داشته و شهرداری انتظاردارد به جنبه های کیفی زندگی نیز توجه کند .

لزوم تقویت فرهنگ شهروندی توسط نیروی انتظامی

وی ادامه داد: مردم از نیروی انتظامی نیز توقع دارند در کنار امنیت و انضباط به موضوعاتی همچون حقوق و اخلاق شهروندی بپردازد و فرهنگ زندگی شهروندی را تقویت کند .

شهردارتهران در ادامه با اشاره به تحولات رسانه ای در طول سالهای گذشته تصریح کرد: فضای مجازی باعث شده تا قضاوت های روزمره مردم نسبت به فعالیت ها و عملکرد ما بیشتر باشد . زندگی دست خوش تحولات اجتماعی و فرهنگی شده و نهادی موفق تر است که این تحولات و تغییرات را به صورت عمیق درک کرده و متناسب با آن برنامه ریزی کند.

وی تاکید کرد: در صورتی که ارتباط اجزایی مثل شهرداری، شهروندان و نیروی انتظامی به خوبی تعریف شود و میان آن هماهنگی وجود داشته باشد می تواند زندگی مردم را در کلانشهر تهران تغییر داده و تاثیرات معنی دار و قابل درکی را در جامعه داشته باشد.

شهردار تهران ابراز داشت: به عنوان نمونه در شروع سال تحصیلی جدید هماهنگی هایی که بین راهنمایی و رانندگی و شهرداری شکل گرفت باعث شد تا بخشی از مردم احساس کنند شرایط بهتری در حوزه انضباط شهری و ترافیکی دارند. مجموعه این عوامل می تواند سرمایه اجتماعی را در شهر تقویت کرده و به ما فرصت می دهد تا با اتکا به آن بتوانیم خدمات بهتری را ارایه دهیم.

ضرورت کاهش فاصله شهروندان و شهرداری

وی با تاکید بر ضرورت کاهش فاصله شهروندان و شهرداری، تاکید کرد: اینکه شهروندان شهر را متعلق به خودشان بدانند و براساس احساس تعلق، احساس مسئولیت در آنها ایجاد شود هم برای نیروی انتظامی و هم برای شهرداری تهران اهمیت دارد.

نجفی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر موضوع امنیت، گفت: امنیت یکی از ضروریات زندگی بشری است که از ابعاد مختلفی برخوردار است. همچنین امنیت نباید به عنوان یک کالا و مقوله بیرونی مد نظر باشد بلکه احساس امنیت در مردم از نظر روانشناسی بیشتر جنبه های درونی و احساسی را برای شهروندان مد نظر دارد.

شهردار تهران در ادامه بر ضرورت مساله امنیت زنان در شهر تاکید کرد و گفت: شهرداری تهران از نظر قوانین و مقررات و در ارتباط با مردم باید بتواند کاری کند تا مردم احساس امنیت کنند، خصوصا احساس امنیت برای زنان که موضوعاتی از آن به شهرداری بر می گردد.

مبارزه با فساد در هر نوع و شکل از اصلی ترین برنامه های شهرداری تهران

وی در ادامه به اهمیت مبارزه با ریشه های فساد و مظاهر آن پرداخت و گفت: باید ریشه های فساد را در نظر بگیریم و در کنار آن با مظاهر فساد هم برخورد جدی داشته باشیم که موضوع بسیار مهمی به شمار می رود. چرا که مساله مبارزه با فساد در هر نوع و شکل آن یکی از اصلی ترین و محوری ترین برنامه های شهرداری تهران به شمار می رود و امیدواریم بتوانیم گام های موثری در زمینه ریشه یابی فساد و برخورد با ریشه ها و مظاهر برداریم.

نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر کنترل ناهنجاری های اجتماعی در شهر، ابراز داشت: نمی گوییم که ناهنجاری های اجتماعی را از بین برده و یا با آن مبارزه کنیم بلکه در بعضی موارد نیاز است که ناهنجاری های اجتماعی همچون اعتیاد را کنترل کنیم تا با برنامه ریزی صورت گرفته اجازه ندهیم این ناهنجاری در وسعت بیشتری شکل بگیرد.

ضرورت برنامه ریزی و جلوگیری از بحران های اجتماعی و نیاز به انضباط اجتماعی

شهردار تهران از ضرورت برنامه ریزی برای عبور از چالش های اجتماعی، جلوگیری از چالش ها و بحران های اجتماعی و همچنین نیاز شهر به وجود انضباط اجتماعی به عنوان سه مقوله مهم یاد کرد و گفت: هم اکنون شهر تهران از بی انضباطی اجتماعی در مسایل ترافیکی، بی انضباطی در ارتباط اجزای غیر انسانی شهر و بخش انسانی و ... رنج می برد که در این زمینه نیز نقش شهرداری تهران بسیار موثر است.

وی ابراز امیدواری کرد که شهرداری تهران بتواند مجموعه ای از مسایل مرتبط با حوزه انضباط اجتماعی همچون موضوع کودکان کار، سد معبر، دست فروشان و حمل و نقل و ترافیک در شهر را به عنوان مهم ترین مولفه ها برای بالا بردن کیفیت زندگی در شهر به خوبی مد نظر قرار دهد.

شهردار تهران در ادامه خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی نه از لحاظ ساختاری بلکه از نظر نوع کار به عنوان بخش لاینفکی از شهرداری به شمار می رود که پشتوانه شهرداری تهران است. در مقابل ما نیز انتظار داریم همین احساس در نیروی انتظامی وجود داشته باشد و به ما برای اصلاح امور شهری کمک کند.

نجفی مهم ترین پیام نشست مشترک امروز فرماندهان نیروی انتظامی با شهرداری را همدلی، تعامل و تشریک مساعی خواند و گفت: امیدواریم روزی فرا برسد که ما در تهران دیگر مجرم نداشته باشیم و مشکل نیروی انتظامی در تهران وجود مجرم و متخلف در شهر نباشد. همچنین امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی را به مردم ارایه دهیم و شهرداری و نیروی انتظامی نمونه کاملی از همکاری و همدلی در سال های آتی باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان، مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی عنوان کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حمید علینقیان‌پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور گفت: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع  سلامت روح و روان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کرده و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته، دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت بوده و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان  سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد کرد و گفت: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب‌دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از 2 دهه از فعالیت این عزیزان می‌گذرد، منشأ اثرات خیر هم برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و هم برای عموم مردم بودند.

سردار علینقیان‌پور افزود: هم اکنون 90 روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تامین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته 86 هزار و 207 نفر به مرکز مشاوره  آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر 70 درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان به صلح و سازش منجر و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضایی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان، برگزاری 3 هزار و 308 جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری 24 جلسه مشاوره گروهی، تالیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و 724 مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهم‌ترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد.

برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روانشناسان استپلیس در خدمت مردم/2 شهروند سنندجی نجات یافتند

سردار علینقیان‌پور با بیان اینکه  از 110 کلانتری در سطح استان 79 کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: تقویت و تجهیز کلانتری‌های فاقد واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خاتمه با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که  سلامت  و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند افزود: بی‌شک این عزیزان نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج نهاده و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

 

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است