Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مربی ایرانی انجمن والیبال بانوان مهاجر گفت: طی رایزنی‌های صورت گرفته با هیات والیبال خراسان دختران مهاجر افغانستانی می‌توانند در مسابقات داخلی استان و داخلی مشهد در کنار تیم‌های ایرانی به عنوان تیم مهاجرین شرکت کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، انجمن والیبال بانوان مهاجر تابستان سال جاری در مشهد تشکیل شد که اولین دوره مسابقات والیبال دختران مهاجر افغانستانی به همت این انجمن در سالن بهشت مشهد برگزار شد و در نتیجه آن تیم‌های میوند، هیرمند و هیلدا به ترتیب اول تا سوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا احمدی مسئول «انجمن والیبال بانوان مهاجر» در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس جزئیات بیشتری از فعالیت‌های این انجمن را تشریح کرد و گفت: من بیش از 10 سال است که والیبال بازی می‌کنم و با توجه به اینکه دختران زیادی از مهاجرین افغاستانی بودند که به این رشته علاقه داشتند تصمیم گرفتیم که این انجمن تشکیل شود.

وی افزود: باتوجه به اهمیت ورزش در سلامت جامعه مخصوصا جامعه مهاجرین و نظر به عدم فعالیت‌های منسجم و برنامه ریزی شده برای قشر عظیمی از جامعه یعنی بانوان «انجمن والیبال بانوان مهاجر» تشکیل شد و حدود شش ماه است که فعالیت خود را در مشهد شروع کرده است.

این مربی افغانستانی خاطرنشان کرد: در جوامع سنتی مخصوصا جامعه‌ای مانند افغانستان زنان همیشه مورد بی‌مهری قرار گرفتند و توجه کمی در عرصه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی سیاسی و ورزشی به این قشر صورت گرفته است.

احمدی تاکیدکرد: انجمن والیبال بانوان مهاجر با هدف ارتقا سطح سلامت عمومی بانوان و همچنین آغاز راهی در مسیر گسترش ورزش حرفه‌ای و برگزاری مسابقات متعدد جهت بالا بردن سطح انگیزشی وسلامت بانوان مهاجر تلاش می‌کند.

وی در ادامه گفت: مشکلات زیادی در فضای مهاجرت وجود دارد که سبب می‌شود استعدادهایی نهفته ناشناخته باقی بمانند و رشد نکنند؛ ولی ما تلاش می‌کنیم با فرهنگ سازی در جامعه مهاجرین و همچنین رایزنی و جلب حمایت از سوی سازمان‌ها و نهادها در جهت بالندگی هرچه بیشتر زنان مهاجر گام‌هایی را برداریم.

این بانوی ورزشکار افغانستانی تصریح کرد: هدف ما ساماندهی بانوان ورزشکار مهاجر در رشته والیبال است تا با ایجاد هماهنگی و سازماندهی فعالیت بانوان و حضور آنها در برگزاری مسابقات در سطح استان و لیگ ایران فراهم شود.

وی افزود: اگر از بانوان مهاجر حمایتی صورت گیرد این دختران می‌توانند استعدادهای درخشانی برای آینده تیم ملی افغانستان باشند.

احمدی خاطر نشان کرد: ما به دنبال جذب همکاری و مشارکت ارگانها و سازمانهای خصوصی و دولتی در جهت تقویت ورزش بانوان مهاجر هستیم و در حال حاضر حدود60 نفر عضو داریم که در تمرینات ما در سالن بهشت شرکت می‌کنند.

سرپرست تیم والیبال بانوان مهاجر افزود: رئیس هیات والیبال خراسان به ما قول همکاری داده اند که در کنار تیم‌های ایرانی بتوانیم در سطح مشهد و استان خراسان رضوی در مسابقات حضور پیدا کنیم و این حضور نیاز به امکانات دارد که ما هیچ حمایت کننده ای نداریم.

وی ادامه داد: ما از نظر مالی بسیار مشکل داریم و هر جا هم که مراجعه کرده ایم تا کنون مورد حمایت قرار نگرفتیم. بخشی از هزینه ها توسط خود اعضای تیم تامین می شود و البته مسئولان سالن بهشت هم در مورد هزنیه ها با ما همکاری داشته و تخفیف های را برای ما در نظر گرفته اند.

«نفیسه غلامی» مربی ایرانی انجمن والیبال بانوان مهاجر در گفت‌وگو با فارس گفت: من از اوایل تابستان در خدمت این تیم هستم و دختران افغانستانی واقعا انگیزه و استعداد فوق العاده‌ای دارند که اگر این همه استعداد تقویت شود می‌تواند برای آینده تیم ملی والیبال افغانستان پشتیبانی خوبی باشد.

وی افزود: طبق صحبتی که با هیات والیبال خراسان انجام داده ایم پیشنهاد دادیم که بعد از این دختران مهاجر افغانستانی بتوانند در مسابقات داخلی استان و داخلی مشهد در کنار تیم‌های ایرانی به عنوان تیم مهاجرین شرکت کنند و هیات والیبال خراسان و آقای سلیمان نژاد هم از این پیشنهاد بسیار استقبال و موافقت خود را اعلام کردند.

این مربی والیبال خاطرنشان کرد: طبق توافق صورت گرفته در مرحله‌های بعد که توانایی تیم بالا رفت حتی می‌توانیم در مسابقات لیگ والیبال ایران هم شرکت کنیم و از نظر قانونی هیچ مشکلی نیست.

حمید طیبی مسئول مجموعه ورزشی بهشت در منطقه 4 شهرداری مشهد به فارس گفت: وقتی اعضای انجمن والیبال مهاجرین به ما مراجعه کردند و با توجه به شناخت خوبی که از این انجمن داشتیم یک وقت وِیژه در اختیار آن ها قرار دادیم و تا آنجا که مقدور بود در هزینه‌های سالن برای آنها تخفیف در نظر گرفتیم.

وی افزود: مربی، توپ و دیگر امکانات نیز در این مجموعه است که اعضای تیم می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

طیبی تصریح کرد: طبق قول‌هایی که هیات والیبال استان داده است امیدواریم که این دختران مهاجر بتوانند در کنار تیم های ایرانی در مسابقات مختلف شرکت کنند و ما هم امکانات بیشتری در اختیار آنها قرار دهیم.

«شقایق سرورزاده» دانشجوی کامپیوتر و از اعضای انجمن والیبال مهاجرین از تشکیل تیم‌های والیبال در میان بانوان مهاجرین اظهار خوشحالی کرد و گفت: من علاقه‌ای زیادی به والیبال دارم که حضور در این انجمن می‌تواند انگیزه‌ای بیشتری به من بدهد.

سیمین رضایی، دانشجوی معماری و از دیگر اعضای تیم گفت: خداروشکر الان فضا برای حضور بانوان مهاجر بسیار خوب است و امیدواریم که بتوانیم در کنار تحصیل علم در جهت ارتقا سلامتی خود و جامعه هم موثر واقع شویم.

مهدیه سلطانی دانشجوی مهندسی برق و از بازیکنان تیم والیبال مهاجرین از عدم امکانات گلایه کرد و گفت: متاسفانه ما هیچ امکاناتی نداریم و تمامی هزینه‌ها را باید خود اعضا بپردازند و با توجه به اینکه اکثر ما دانشجو هستیم پرداخت چنین هزینه‌هایی مشکل است.

نجمه سروری، دانشجوی روانشناسی و عضو این انجمن گفت: باید مسئولان ورزشی افغانستان و دیگر مراکز از ورزش بانوان حمایت کنند و با تشویق‌های خود باعث حضور بیشتر بانوان مهاجر در عرصه‌های ورزشی شوند.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان

نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در استان کرمانشاه در حالی برگزار شد که سهم قابل توجهی از داوطلبان را بانوان تشکیل می‌دادند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نوبت اول کنکور 1403 نیز در حالی به‌کار خود پایان داد که همچون سال‌های گذشته شاهد آمارهایی نامتوازن در زمینه‌های مختلف بود که برخی از این عدم توازن‌ها ممکن است در آینده تبعاتی را به دنبال داشته باشد.

یکی از مواردی که در سال‌های اخیر بسیار قابل توجه بوده افزایش تعداد داوطلبان زن نسبت به مردان است که هر چند همه روی دلایل احتمالی آن اتفاق نظر دارند، اما درباره تأثیر این تفاوت چشمگیر در آینده نظرات متفاوت است.

براساس مطالعات انجام شده و نظرات کارشناسی مسائل اقتصادی و اجتماعی و تمایل پسران برای کسب درآمد تمایل آن‌ها به تحصیلات دانشگاهی را کاهش داد، اما در عوض ورود به دانشگاه و به دنبال آن بازار کار در بین دختران افزایش یافته است.

از نظر برخی از کارشناسان این عدم تعادل در تعداد دختران و پسران داوطلب دانشگاه‌ها نشان دهنده شرایط یکسان تحصیل برای مرد و زن و تشویق جمهوری اسلامی ایران برای حضور زنان در اجتماع است، اما از طرفی گروهی دیگر نیز اعتقاد دارند این موضوع ممکن است در آینده مشکلاتی را ایجاد کند.

یکی دیگر از آمار عجیب و غریب کنکور امسال که البته در سال‌های اخیر به امری عادی تبدیل شده افزایش تقاضا برای شرکت در رشته علوم تجربی است و بیشتر متقاضیان این رشته به امید پذیرش در یکی از رشته‌های پزشکی ثبت‌نام کرده‌اند و این در حالی است که ظرفیت پذیرش در رشته‌های پزشکی محدود است و بخش قابل توجهی از شرکت‌کننده موفق به قبولی در این رشته‌ها نمی‌شوند و تنها سرخوردگی را برای آن‌ها به دنبال دارد.

سجاد دادفر، نماینده سازمان سنجش در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: امسال در استان کرمانشاه 39 هزار و 38 نفر در نوبت اول کنکور 1403 شرکت کردند که 62 درصد خانم و 38 درصد مرد بودند.

وی عنوان کرد: بیشترین داوطلبان با 52 درصد فراوانی مربوط به رشته علوم تجربی و کمترین آن با دو درصد مربوط به رشته هنر است و رشته علوم انسانی 34 درصد، ریاضی و فنی هفت درصد و زبان‌های خارجی پنج درصد داوطلبان را به خود اختصاص داده‌اند.

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تمایل بیشتر بانوان برای شرکت در کنکور، اظهار داشت: برخلاف تبلیغات سوءدشمنان علیه نظام، این موضوع می‌تواند از نقاط اتکا و قوت جمهوری اسلامی باشد، زیرا در گذشته به ندرت زمینه برای تحصیل و حضور اجتماعی زنان فراهم می‌شد.

وی با تأکید بر توجه به عدالت آموزشی در کشور عنوان کرد: براساس شرایط یکسان فراهم شده، همه دانش‌آموزان می‌توانند در کنکور شرکت کنند و هیچ ظرفیت خاصی برای بانوان در نظر گرفته نشده و نمی‌توان محدودیتی نیز برای آن اعمال کرد.

محمدی گفت: برای اینکه بتوانیم ریشه بیکاری را در استان بخشکانیم باید به رشته‌های فنی و هنرستان‌ها بیشتر توجه شود که دانش‌آموزان مهارت را بیاموزند و این شرایط برای دختران و پسران یکسان است.

وی با بیان اینکه بارها به خانواده‌ها و در رسانه‌ها اعلام شده که ثبت نام در رشته علوم تجربی الزاما سبب خوشبختی نمی‌شود و این در حالیست که ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی محدود است افزود: گاهی خانواده‌ها آرزوهای دست نیافتنی خود را روی فرزندانشان پیاده می‌کنند که سبب سرخوردگی آن‌ها می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، عنوان کرد: دانش‌آموزان و خانواده‌ها به هدایت تحصیلی، نظر کارشناسان و مشاوران تحصیلی مدارس اعتماد کنند و انتخاب رشته در کلاس نهم براساس استعداد و علایق و برگه هدایت تحصیلی باشد.

محمدی گفت: هر چند تمایل به تحصیل در رشته‌های کار و دانش و ریاضی و فنی افزایش یافته، اما انتظار می‌رود با همراهی خانواده‌ها این تقاضا افزایش هم پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • آغاز رویداد دختران ایران زمین
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • تصاویری از جشن قهرمانی تیم ملی دختران زیر ۱۸ سال ایران در تورنمنت کافا
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم