Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج – ایرنا – استاندار کردستان در آئین معارفه خود، احترام به مردم، وحدت و همدلی جامعه و توسعه اقتصادی در استان را سه رویکرد مدیریتی خود عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا، روز شنبه در آیین تودیع معارفه خود که با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مجتمع فرهنگی و فرهنی فجر سنندج برگزار شد افزود: احترام به همه مردم نخستین رویکرد من در کسوت استاندار است که سعی می کنم احترام من به مردم کُرد، کردستان و فرهنگ آنان که خود از بطن آنان هستم به صورت واقعی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: وحدت بین مردم دومین رویکردی است که آن را دنبال می کنم تا بتوانیم با همدلی در کنار هم به موفقیت برسیم در این راستا از انتقادات و پیشنهادات تمامی افراد جامعه با هر دیدگاه سیاسی استقبال می کنم.
وی اظهار کرد: امید دارم نخبگان سیاسی و اقتصادی فارغ از مشی سیاسی و به شرط قبول برنامه های دولت دوازدهم من را در رسیدن به این اهداف برای توسعه استانی که خود متولد آن هستم یاری کنند.
استاندار کردستان افزود: رویکرد اقتصادی سومین محور برنامه های من در کردستان خواهد بود که با قبول این مسئولیت به دنبال آن هستم تا توسعه زیرساخت های اقتصادی را ادامه داده و علاوه بر آن در تشویق سرمایه گذاران بومی قدم های بیشتری بردارم.
به گفته مرادنیا، احترام به سرمایه گذاران مهمترین اقدام برای تشویق آنان است تا با حضور خود در استان به سمت خلق ثروت، سرمایه و اشتغال حرکت کنند.
استاندار سابق کردستان نیز در این آیین با بیان اینکه در مدیریت گذشته سعی شده که با نگاهی همه جانبه عرصه های مختلف استان مدیریت شود افزود: با توجه به خواسته های مردمی و نیاز استان، به توسعه زیرساخت های ارتباطی توجه بیشتری شده است.
عبدالمحمد زاهدی گفت: زیرساخت ارتباطی در کردستان مهمترین نیاز استان برای توسعه در عرصه های مختلف اقتصادی، گردشگری، صنعت، معدن و صادرات است.
وی افزود: طی چهار سال گذشته به حوزه فرهنگ نیز بیشترین توجه شده و در دولت تدبیر و امید بسیاری از فعالیت های فرهنگی و هنری در کردستان که در گذشته تعطیل بود از سرگفته شده است.
وی همچنین تدریس زبان و ادبیات کُردی و موسیقی کُردی در دانشگاه کردستان را از دیگر برنامه های اجرا شده در استان طی این دولت عنوان کرد و افزود: دولت به این یقین رسیده که می توان با موسیقی کُردی، موسیقی را تحریف نجات داد.
وی افزود: در حوزه مدیریت آب نیز توانستیم سهم کردستان از رودخانه های مرزی را 2 میلیون و 900 هزار مترمکعب به 35 میلیون مترمکعب برسانیم و با توجه برنامه های درحال اجرا در این حوزه می توان این ظرفیت را بیشتر کرد.
زاهدی گفت: کشاورزی یکی از مزیت های استان کردستان در توسعه است که طبق اقدامات انجام یافته توانسته ایم میزان تولیدات کشاورزی کردستان در سال 95 را 44 درصد نسبت به میزان برداشت سال 92 افزایش دهیم.
استاندار سابق کردستان ادامه داد: در حوزه صنعت نیز بسیاری از طرح هایی که اجرای آن از سال 82 و 83 آغاز شده بود و در سال 92 پیشرفت فیزیکی بیشتر از 20 درصد نداشته اند در این دولت تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی، بسیاری از این طرح ها در سال جاری همزمان با سفر رئیس جمهوری به کردستان به بهره برداری رسیده که در این سفر با بهره برداری از طرح های مختلف، اشتغال مستقیم بیش از سه هزار نفر نیز آغاز شده است.
در این آیین بهمن مرادنیا به هفدهمین استاندار کردستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دومین استاندار کردستان در دولت تدبیر و امید و چهارمین استاندار بومی این استان با حضور وزیر کشور معرفی شد.
پیشتر (از 10 آذر سال 1392) عبدالمحمد زاهدی در سمت استاندار کردستان قرار داشت و اکنون استاندار استان قزوین است که امروز برای این آئین به کردستان سفر کرده است.
در این آئین معاونان سیاسی و پارلمانی وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در کردستان و نمایندگان شهرهای مختلف استان کردستان در مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی هم حضور داشتند.
استان کردستان با 29 هزار و 137 کیلومتر مربع طبق سرشماری سال 1395 دارای یک میلیون و 603 هزار نفر جمعیت است که از شمال به استان آذربایجان غربی و قسمتی از زنجان، از جنوب به کرمانشاه و از شرق به همدان و از غرب با کشور عراق همسایه است.
استان کردستان دارای 10 شهرستان، 29 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و یک هزار و 697 آبادی دارای سکنه و 187 آبادی خالی از سکنه است.
** خبرنگار: حسن حسین زاده **انتشار دهنده: امید بهمنی
3034/6108

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۱۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حکمت داجیلری شامگاه یکشنبه در همایش شوراهای بخش خرم آباد ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس شوراها گفت: شورا به عنوان نماد خرد جمعی و نماد مردم سالاری دینی بوده و عامل وحدت و انسجام و عامل تحول و توسعه می‌تواند باشد.

وی افزود: تحولات بزرگی با وجود شوراها در روستاها و شهرهای ایجاد شده و شوراها بعنوان عصاره مردم و بازوی دولت به مردم خدمت می‌کنند.

نماینده عالی دولت در تنکابن اظهار داشت: انتظارما از شوراها این است که راضی به برنامه کوتاه مدت و برنامه‌های خرد نباشند بلکه با افق دید بلند و با نگاه توسعه پایدار در محلات خویش کار کنند.

وی ادامه داد: اگر نگاه ما در برنامه ریزی غرب مازندران، گردشگری است، این صنعت نیازمند زیرساخت بوده که یکی از آنها توسعه راه‌ها است در حالی که برخی روستاها حاضر نیستند معابر خود را تعریض کنند.

داجیلری تصریح کرد: نگاه توسعه محور شوراها بسیار می‌تواند کارساز باشد. این موضوع در نگاه مشاوران طرح هادی هم ضرورت دارد.

فرماندار تنکابن با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت، خاطر نشان کرد؛ در بازنگری طرح هادی روستاها، کاهش اراضی مسکونی را داریم و این مسئله با تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت منافات دارد.

کد خبر 6097693

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود