Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - نماینده مردم ایلام، مهران ، ملکشاهی ، ایوان ، سیروان و چرداول در مجلس شورای اسلامی گفت: بیشتر مدیران در حوزه مدیریتی خود فقط به مقوله اقتدار توجه دارند و این تک بعدی بودن باعث می شود ماموریت و وظایف محوله بتدریج فراموش و موجب تندخویی و حتی برخورد منفی با اطرافیان می شود.

به گزارش ایرنا، جلال میرزایی روز شنبه در هشتمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام اظهار کرد: مدیران باید با ایجاد ارتباط بین اقتدار و تعامل بتوانند با همدلی و همفکری با زیرمجموعه های خود از ظرفیت سازمان ها بخصوص نیروی انسانی بهره مند شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متاسفانه تمرکز بر روی افزایش کارآمدی سازمان ها و ارگان ها نیست و همین باعث ایجاد شکاف بین سطح انتظارات و امکانات موجود در کشور شده و باعث عقب ماندگی از سایر کشورها شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم با بیان اینکه نهادها، سازمان ها و ارگان ها در استان ایلام تافته جدا بافته از کشور نیستند، یادآور شد: سیاستگذاری های کلان در سطح کشور بر استان ایلام نیز تاثیرگذار و مسئله اشتغال و بیکاری گریبانگیر بسیاری از خانواده ها شده و به یک معضل و بحران اجتماعی تبدیل شده است.
میرزایی تاکید کرد: برای شناسایی و رفع این مشکل باید در برنامه ریزی های خود بازنگری کنیم و بدانیم حوزه سیاسی جدای از حوزه اقتصادی نیست اما هنوز در مورد توسعه کشور به یک جمع بندی کلی نرسیده ایم و در حوزه عمل نیز این سرگردانی قابل لمس است.
میرزایی افزود: باید روی ایجاد فرصت های شغلی تمرکز کرده و در یک بازه زمانی این فرصت ایجاد شود چرا که ورود فناوری های جدید به کشور باعث حذف برخی از شغل ها شده و اگر از آنها استفاده بهینه نشود، قادر به ایجاد شغل های جدید نخواهیم بود.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: باید در این زمینه امکانات و ظرفیت های کشور سازماندهی بهتری انجام شود در غیر این صورت درآمد سرانه کشور کاهش یافته و با جا ماندن از سایر کشورها این فاصله در آینده بیشتر می شود.
میرزایی اضافه کرد: مسئولان استان با خلاقیت و دلسوزی و بدون اتکا به مرکز زمینه توسعه ایلام را فراهم آورند و باید با این منابع محدود در درجه اول ضعف های جدی در استان را شناسایی و مترفع کنند، در غیر اینصورت نباید انتظار تغییر در کشور را داشت چرا که دولت نیز توانایی تخصیص اعتبارات در همه زمینه ها را ندارد.
وی اظهار کرد: در این راستا باید میزان تعهد خود را افزایش داده و با در نظر گرفتن مشکلات استان ایلام اجازه تکرار به آسیب های گذشته ندهیم چرا که ابزارها در شکل واقعی خود بدون کاربرد هستند و آموزش آنها را به فعلیت می رساند.
میرزایی در مورد فعالیت تعاونی ها نیز گفت: نباید به اسم تعاونی منابع کشور را هدر داد بلکه تشکیل هر تعاونی باید توجیه اقتصادی داشته باشد.
وی تاکید کرد: باید در مقابل ناکارآمدی بعضی مدیران ایستاد و با کمک و حمایت یکدیگر بخشی از مشکلات استان را با توجه به منابع کم و محدویت ها رفع کنیم.
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: یکی از اصلی ترین مشکلات موجود در کشور و استان بیکاری است که در این زمینه 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال در کشور پیش بینی شده که سهم استان ایلام یک هزار میلیارد ریال است.
شکراله شیرخانی افزود: دستگاه های اجرایی مکلف شده اند برابر مصوبه هیات وزیران تا پایان اسفندماه سال جاری برای 9 هزار و 800 نفر در استان ایلام اشتغال ایجاد کنند و با سرمایه گذاری درست خروجی این اشتغال در استان پایدار باشد.
به گزارش ایرنا، هشتمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام با حضور نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی و سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر مدیران مرتبط در محل سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
استان ایلام دارای سه هزار و 285 تعاونی ثبت شده است که از این میزان یک هزار و 461 فعال است، اگر از ظرفیت سه هزار و 280 تعاونی در استان ایلام استفاده شود زمینه اشتغال 23 هزار شهروند در استان ایلام فراهم می شود.
همچنین ٣5 درصد تعاونی ها نیز با مدیریت بانوان در حال فعالیت هستند که این ظرفیت نشان از حضور اثربخش و اشتغال بانوان در استان ایلام دارد.
خبرنگار: لیلی خاکی** انتشاردهنده: حسن کهزادیان
7180/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، مدیران شهرداری شیراز هر هفته در قالب “پاسخگویی تلفنی مدیریت شهری به شهروندان” از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ در طرح روی خط شهر پاسخگوی مستقیم شهروندان هستند.
علی مصلی‌نژاد، عبدالصالح رستم‌زاده و شهرام سبزیان‌فرد شهرداران مناطق ۸، ۹ و ۱۰ شیراز به ترتیب در روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه ۸، ۹ و ۱۰ اردیبهشت‌پاسخگوی مسائل شهری از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ خواهند بود.
در ادامه پاسخگویی تلفنی مدیریت شهری شیراز به مسائل مردمی؛ علی فراشاییان و مسعود قادری شهرداران مناطق ۱۱ و ۶ در روز‌های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت پاسخگوی شهروندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام