Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اتهامات بی‌ادبانه‌ ترامپ نسبت به سپاه ناشی از خشم سردمداران استکبارجهانی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در آغاز جلسه کمیسیون موارد خاص مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سخنان غیردیپلماتیک و غیرمتعادل ترامپ در خصوص تحریف تاریخ و جغرافیای ایران گفت: وی در لفاظی‌های خود، غیر از مجموعه‌ای از اتهامات واهی، مسائل دیگری را مطرح نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این عصبانیت‌ها را نتیجه شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه دانست و گفت: آمریکا که خود فتنه‌ داعش را در منطقه ایجاد کرده است، اکنون پس از شکست سیاست‌هایش، دنبال فتنه‌های دیگر مانند تجزیه‌ کشورهاست و همیشه ایران را مانع اجرای سیاست‌های قلدرمآبانه خویش می‌بیند و به همین دلیل نیز خشمگین است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری سخنان ترامپ در زمان تبلیغات انتخاباتی، اظهار داشت: صراحتاً به رقبای انتخاباتی که مسئولان دولت وقت آمریکا بودند، یادآوری و آنان را متهم می‌کرد که شما داعش را ایجاد کردید.

آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی افزود: البته برای همه‌ دنیا روشن است که داعش چگونه به‌وجود آمد و این نعل‌های وارونه، حقیقت ماجرا را نمی‌پوشاند.

وی اتهامات بی‌ادبانه‌ ترامپ نسبت به سپاه پاسداران و ایران اسلامی را ناشی از خشم سیاسی سردمداران استکبار جهانی دانست و تأکید کرد: این را همه می‌دانند که ایران و سپاه پاسداران از عوامل اصلی انحلال تشکیلاتی داعش در کشورهای منطقه است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خدمت به ملت‌های مظلوم از سوی ایران را خواستِ دولت‌های قانونی کشورهای منطقه دانست و تصریح کرد: کسانی که اهل سیاست هستند، این مسائل را خوب می‌دانند، لذا تلاش برای مقلوب جلوه دادن مسائل، بی‌ثمر و مایه‌ آبروریزی بیشتر خودشان خواهد بود.

آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی با تأکید بر وجود اسناد متقن و روشن تاریخی در مورد «خلیج‌فارس» در همه‌ منابع رسمی، علمی و سیاسی و جغرافیایی، گفت: طنز تاریخی و سیاسی است که رئیس‌جمهور یک کشور مدعی جهانداری، با نگاه بازاریابی و ترغیب برخی کشورهای عربی برای کمک‌های مالی و پولی، یک حقیقت تاریخی را مخدوش نماید.

وی جذب رضایت اسرائیل و لابی‌های صهیونیست‌ها را هدف دوم ترامپ از جعل مسلّمات تاریخی و جغرافیایی دانست و افزود: خروج هر دو دولت از یونسکو، نشان‌دهنده‌ این حقیقت تلخ در دنیای سیاست است که یک ابرقدرت تابع یک دولت جعلی و نامشروع شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجموعه موضع‌گیری‌های خصمانه‌ رئیس‌جمهور آمریکا را تکرار بحث‌های زمان تبلیغات انتخابات دانست و اظهار داشت: هنوز دنبال فشار به ایران و طرف‌‌های مذاکرات هسته‌ای برای گرفتن امتیازات بیشتر در برجام است و گویا نمی‌داند که تصویب معاهدات بین‌المللی زمان خاص دارند و پس از آن نوبت اجراست.

آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی تلاش برای ربط موضوعات نامربوط به مذاکرات هسته‌ای و برجام را یکی از اهداف آمریکا و برخی طرف‌ها برای توسعه‌ مذاکرات دانست و گفت: الحمدلله با تدبیر مقام معظم رهبری و هوشمندی مسئولین، موضوع برجام منحصر به مسائل هسته‌ای شد ولاغیر.

وی فشار برای محدود کردن توانایی‌‌های نظامی و دفاعی ایران را غیرقابل قبول توصیف و تأکید کرد: همه‌ مسئولان ایران در همه‌ بخش‌‌ها، بارها اعلام کرده‌اند که نمی‌گذاریم بازوان دفاعی کشور تضعیف شوند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این تلاش‌های مذبوحانه که نتیجه‌ای جز عدم اعتماد جهانیان به آمریکا در پایبندی به تعهدات بین‌المللی ندارد، عمدتاً باعث رسوایی سردمداران کاخ سفید شده است.

آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی مخالفت کشورهای اروپایی و دیگر طرف‌های مذاکره در 1+5 را دلیل انزوای سیاسی آمریکا در این مسئله خواند و گفت: ایران بارها اعلام کرده که علی‌رغم پایبندی به تعهدات جهانی، بر سر مسائل دفاعی خویش با هیچ کشوری معامله نمی‌کند که این مهم، حق تاریخی ملت ایران برای نسل‌های فعلی و آینده است.

وی سیاست‌های ایران در واکنش به اقدامات فعلی و آینده‌ آمریکا را برخاسته از هوشمندی انقلابی و براساس منافع ملی و اسلامی دانست و افزود: همه‌ مسئولان با پیروی از منویات رهبری و وحدت همه‌ گروه‌ها و آحاد ملت، برای سربلندی ایران می‌کوشند و خواهند کوشید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این نکته که «نباید بهانه دست رئیس‌جمهور غیرمتعادل و غیرمتوازن آمریکا داد»، گفت: الحمدلله ملت ایران زیر چتر ولی‌فقیه در نظام ولایی، وحدت خوبی دارند و نمی‌گذارند دیگران با یاوه‌گویی‌ها و اتهامات واهی در مسائل داخلی ایران اسلامی، دخالت کنند.

آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی سپاه پاسداران را نیروی نظامی و انقلابی وفادار به مردم ایران و نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: سپاه پاسداران همیشه ثابت کرده است که علاوه بر دفاع از کیان ایران و انقلاب اسلامی، حامی مظلومان و مستضعفان خواهد بود.

وی به حکم جدید رهبری برای رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد و موضوعات مطرح شده در حکم معظم‌له را شامل انقلابی بودن، سیاست‌های کلی و الویت‌بندی برای کارآمدی آنها، نظارت مجمع بر حُسن اجرای سیاست‌ها و چابک‌سازی اداری و تشکیلاتی دانست و گفت: هر کدام این چهار عنوان، زیرمجموعه‌هایی دارند که باید در کمیسیون موارد خاص به آنها بپردازیم و برای اجرای درست منویات مقام معظم رهبری بکوشیم و راهکار بجوییم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نگاه کارشناسی به مسائل در کارگرو‌ه‌ها را مهم خواند و تصریح کرد: پس از بررسی در این کمیسیون برای تصویب نهایی به صحن اصلی مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد رفت.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این جلسه با تشریح اهداف تشکیل جلسات کمیسیون موارد خاص، افزود: موضوع مباحث جلسات این کمیسیون فرق می‌کند، اما نحوه‌ اداره آن فرق نمی‌کند.

وی موضوع این جلسه را تشریح تدابیر رهبری در حکم جدید و دیدار اعضای جدید خواند و گفت: وظیفه‌ ملی و اسلامی ماست که برای اجرای تدابیر مقام معظم رهبری تلاش نماییم.

همچنین برخی دیگر از اعضا نیز درباره مسائل جاری داخلی و خارجی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

انتهای پیام/

R1011202/P1011121/S1,10/CT12 موضوعات مرتبط آیت‌الله هاشمی شاهرودی مجمع تشخیص مصلحت نظام

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • (ویدئو) ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده «حق السکوت»
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت به بازیگر جنجالی
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت برای فیلم‌های مستهجن !
  • ببینید | ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت