Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آب و تاسیسات آب و فاضلاب از فردا به مدت 4 روز برگزار می‌شود.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری صدا وسیما ؛ سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب و تاسیسات آب و فاضلاب با حضور 363 شرکت داخلی و خارجی از فردا در محل نمایشگاههای بین المللی‌ تهران بر گزار می شود.
این نمایشگاه در 9 سالن نمایشگاهی در فضایی بالغ بر 30 هزار مترمربع با 12 هزار متر فضای سرپوشیده داخلی و 1740 متر فضای سرپوشیده خارجی بر پا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در سیزدهمین نمایشگاه صنعت آب 258 شرکت داخلی و 105 شرکت خارجی حضور دارند و شرکت کنندگان خارجی در این نمایشگاه از 20 کشور از جمله ایتالیا، ترکیه، آلمان، آذربایجان، مجارستان، چین، فرانسه، اسپانیا، دانمارک، کره جنوبی، هندوستان، سوئیس، اتریش، انگلستان، سوئد، ژاپن، کانادا، بلژیک، ایسلند و جمهوری چک شرکت دارند .
قرار است صبح فردا این نمایشگاه با حضور سرپرست وزارت نیرو، معاونان و مدیران ارشد صنعت آب و فاضلاب کشور و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از میهمانان و سفرای کشورهای خارجی افتتاح شود.
در این نمایشگاه تولید کنندگان داخلی وخارجی تولیدات خود را در قالب لوله و اتصالات پلیمری و فلزی، تصفیه و فیلتراسیون، سامانه‌های آب شیرین‌کن، لوله و اتصالات و شیرآلات، اتوماسیون و سامانه‌های ابزار دقیق، سامانه‌های اندازه گیری، تجهیزات آزمایشگاهی و آخرین فناوری‌ها و تولیدات و تجهیزات آب و فاضلاب به نمایش خواهند گذاشت.
علاقه مندان می توانند همه روزه از ساعت 9 صبح تا 5 بعداز ظهر از ان بازدید کنند.

تبادل فناوری و ارتقای کیفی محصولات داخلی در نمایشگاه صنعت آب

­رئیس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی همچون نمایشگاه صنعت آب، ابزاری موثر برای تبادل فناوری و ارتقای سطح کیفی محصولات داخلی محسوب می‌شود.
حمیدرضا تشیعی در گفت و گو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون) با اشاره به اینکه تدوین نقشه راه پشتیبانی از صنایع در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد، گفت: چارچوب این نقشه راه که مطالعه آن از حدود 4 ماه قبل از طریق مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق آغاز شده، در آینده نزدیک با بهره گیری از مؤسسات وابسته به وزارت نیروآغاز خواهد شد که می‌تواند در تقویت رشد صنایع آب و برق کمک موثری باشد.

*برگزاری نمایشگاه راهی برای تسهیل شکل گیری مشارکت‌های تجاری
وی با اشاره به اینکه امسال در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آب حدود 105 شرکت خارجی از 20 کشور جهانی از جمله ایتالیا، آلمان، چین، فرانسه، اسپانیا، دانمارک، کره جنوبی، سوئیس، اتریش، انگلستان، سوئد، ژاپن و کانادا حضور دارند که می‌تواند ضمن بروز شدن دانش صنعتگران داخلی و تبادل فناوری سبب ارتقای سطح کیفی محصولات داخلی شود، اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه بین المللی بجز انتقال دانش و فناوری، بستری برای تسهیل شکل گیری مشارکت‌های تجاری است و فرصتی فراهم می‌کند تا تفاهم نامه‌های داخلی شکل گرفته و مشارکت شرکت‌های داخلی و خارجی میسر شود و در نهایت به تولیدات مشترک و صادرات آن به سایر کشورها بیانجامد.
رئیس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو با تاکید بر اینکه، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی بین المللی صنعت آب و برق به پویایی این صنعت کمک خواهد کرد افزود: به عنوان نمونه می‌توان یک سال در میان، نمایشگاه‌های تخصصی مربوط به صنایع پشتیبان درحوزه بهره‌برداری و نگهداری صنعت آب و برق با دیدگاه بهره‌برداری و مدیریت دارایی‌ها برگزار کرد و در آن از حضور کارگاه‌های تخصصی و شرکت‌های صاحب نام و تولید کنندگان بین المللی بهره برد.
وی با بیان این مطلب که حجم زیادی از شرکت‌های بخش خصوصی داخلی، پیمانکاران و سازندگان تجهیزات بهره برداری و نگهداری هستند، افزود: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی برای این گروه می‌تواند ضمن بروز کردن دانش فنی این شرکت‌ها، در جهت رشد و تعالی آنان مثمر ثمر باشد بویژه با دیدگاه مدیریت تقاضا به‌صورت تخصصی تر مورد بررسی قرار گیرد.

*امنیت غذایی در گرو مدیریت آب
تشیعی با اشاره به اینکه پایه کیفیت زندگی و حیات شهری و روستایی به خدمات آب و برق بستگی دارد و موضوع امنیت غذایی نیز در تمام جوامع به مدیریت آب وابسته است، اظهار داشت: در چهار دهه گذشته درارائه خدمات آب و پنج دهه گذشته در برق اقدامات شاخص و حیاتی صورت گرفته که در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا و کشورهای درحال توسعه از جایگاه منحصر به فردی برخوردار است.
وی تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی سرمایه‌گذاری زیادی در این حوزه‌ها انجام شده و هزینه سنگینی بابت نگهداری این تاسیسات متحمل می‌شویم.

* سه شاخص مهم وزارت نیرودر صنعت آب
رئیس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو از خدمات ایمن، با کیفیت و پایدار به عنوان سه شاخص مهم وزارت نیرو یاد کرد و در ادامه بیان داشت: تولید کنند گان، سازندگان، پیمانکاران و مهندسان مشاور بایستی تا حد امکان کیفیت خدمات خود را بالا ببرند تا صنعت آب و برق از جایگاه حیاتی و واقعی در صنایع برخوردار شوند، زیرا کالاهایی همچون شیرآلات، لوله‌ها و تجهیزات برقی تولیدی در داخل، به صورت مستقیم با سلامت و کیفیت زندگی هم میهنان ارتباط دارند.
وی در ادامه اضافه کرد: جایگاه صنعت آب و برق در صنایع از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تولیدات هر کشور می‌تواند نشان دهنده پویایی، اقتصاد و ظرفیت تمدنی آن کشور باشد.
حمید رضا تشیعی با بیان اینکه کشورها با صدور تولیدات صنعتی خود را به جهانیان معرفی می‌کنند اذعان داشت: به عنوان نمونه کیفیت بالای محصولات ژاپنی با عمر مفید 40 تا 50 سال سبب می‌شود تا مردم نسبت به فرهنگ، تمدن و مردم ژاپن نگرش مثبتی داشته باشند و در شرایط مشابه ترجیح دهند تا از محصولات این کشور استفاده کرده و از خرید محصولات بی کیفیت سایر کشورها بپرهیزند.

*تقویت جایگاه تمدنی با افزایش کیفیت
وی با اشاره به اینکه افزایش کیفیت کالاهای ایرانی کمک خواهد کرد تا جایگاه تمدنی کشور ما در جهان تقویت شود، افزود: از سویی نیز به دلیل اینکه تولید منجر به اشتغالزایی خواهد شد سبب شکوفایی اقتصادی شده و به حرکت درآوردن جوانان و اتکا به نفس بین المللی منجر می‌شود و در نهایت کشورها با تولید خود می‌توانند خود را به جهانیان اثبات کنند.
رئیس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو در خصوص اینکه کشورها را می‌توان از نوع تولید آنان شناسایی و طبقه بندی کرد و کشوری که تولید ندارد فاقد اندیشه بروز است، افزود: در صنعت آب و برق به 95 درصد خودکفایی رسیده‌ایم و بایستی در جهت حفظ این صنعت و ارتقای آن بکوشیم و بازار صادرات را درکشورهای هدف در تسلط خود بگیریم.
وی در ادامه اضافه کرد: بایستی اقدامات کلیدی همچون کارآفرینی، تسهیل بازار یابی و فروش خدمات و محصولات داخلی را بطور جدی در دستور کار خود داشته باشیم تا ارتباط بین صنعتگران و دانش و فناوری مستحکم تر شود.
تشیعی که حمایت دولت از صنایع را یکی از ارکان اصلی رقابت پذیری محصولات در بازار داخلی و خارجی می‌داند، بیان داشت: این حمایت شامل استفاده از تسهیلات ارزان قیمت، در اختیار گذاشتن مواد اولیه و خام با قیمت پایین و حمایت‌های مالیاتی و بیمه ای از تولید کنندگان خواهد بود که می‌تواند تولید کنندگان را ترغیب کند تا ضمن افزایش کمیت محصولات تولیدی، به ارتقای کیفیت آن نیز مبادرت کنندو بتوانند در بازار داخلی و خارجی رقابت داشته باشند.

*هزینه بالای مواد اولیه در کشور
وی با صراحت عنوان کرد: متاسفانه به رغم وجود منابع غنی مس و آلومینیوم در کشورمان، قیمت این محصولات بسیار گران‌تر از دیگر کشورها است و به همین لحاظ کارخانه‌های بزرگ تولید کننده سیم و کابل ترجیح می‌دهند مواد اولیه از جمله مس را از سایر کشورها با قیمت مناسب وارد کنند و یا تمایل به انتقال خط تولید خود به سایر کشورها داشته باشند که امیدواریم وزارت صنعت، معدن و تجارت راهکاری مناسب برای این معضل ارائه کند.

*نقش حاکمیتی وزارت نیرو در تدوین نقشه راه
رئیس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو به نقش حاکمیتی وزارت نیرو در تدوین نقشه راه پشتیبانی از صنایع به گونه ای است که این موارد در برنامه ششم توسعه لحاظ شود افزود: تسهیل شکل گیری تجارت‌های مشارکتی و تشکیل کنسرسیوم بین شرکت‌های صاحب نام داخلی و خارجی با شرط انتقال دانش و فناوری و تولید مشترک در داخل کشور و صادرات این محصولات به سایر کشورها و همچنین برگزاری نشست‌های تجاری بین شرکت‌های داخلی و خارجی، از دیگر رویکردهای وزارت نیرو در حاشیه برگزاری نمایشگاه‌های بین المللی آب و برق و پس از آن است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو

محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: غرفه صنایع‌دستی فارس به‌صورت کاملاً تخصصی محصولات و تولیدات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی خود را در معرض دید عموم قرار داده است. 

او بیان کرد: ۲۶ استاد هنرمند و پیشکسوت صنایع‌دستی استان فارس در این نمایشگاه حضور دارند که ۶ هنرمند دارای مدرک درجه یک هنری هستند و ۳۰ رشته تخصصی صنایع‌دستی فارس شامل دست بافته‌های داری، منبت، معرق، خاتم، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، مسگری، گره چینی و حصیربافی در این نمایشگاه معرفی می‌شود.

ثابت اقلیدی افزود: غرفه صنایع‌دستی استان فارس در سالن شماره ۲۵ نمایشگاه و در متراژ ۱۸۰ متر است که در ۴ روز برگزاری نمایشگاه مورد استقبال کم نظیر شهروندان قرار گرفته است.

 او به حضور راهنمایان گردشگری و مترجمان به زبان‌های چینی، فرانسوی، عربی و انگلیسی در غرفه صنایع‌دستی فارس اشاره کرد و افزود: در این غرفه، کارگاه‌های زنده محصولات صنایع‌دستی فعال و اساتید و پیشکسوتان صنایع‌دستی استان به تولید محصولات مشغول‌اند که مورد استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی نمایشگاه قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد