Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:39:18 GMT

امریکا در توطئه علیه ملت ایران تنهاتر از همیشه است

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۳۵۹۱۶

امریکا در توطئه علیه ملت ایران تنهاتر از همیشه است

تهران-ایرنا- رییس جمهوری در گفت وگوی زنده تلویزیونی گفت: آمریکا در توطئه های خود علیه ملت ایران تنهاتر از همیشه است و رییس جمهوری امریکا یادش رفته تمام جنگ های منطقه ای را امریکا به وجود اورده است.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران جمعه شب در برنامه زنده تلویزیونی به ادعاهای واهی دونالد ترامپ علیه ملت ایران پاسخ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام دکتر حسن روحانی پس از اظهارات غیرواقع و کذب و ادعاهای توهین آمیز ترامپ علیه ملت ایران اظهار کرد: به مردم فهیم سرزمین عزیزمان ایران سلام می کنم؛ لازم می دانستم بعد از صحبت هایی که شنیده شد از رییس جمهوری فعلی آمریکا نکاتی به عرض ملت ایران برسانم. در صحبت های ترامپ نسبت به سیاست ایران جز فحاشی و مشتی از اتهامات واهی علیه ملت ایران حرف دیگری وجود نداشت.
وی ادمه داد: دعوت می کنم رییس جمهوری امریکا تاریخ را بهتر بخواند و درباره ادب و اخلاق و عرف جهانی و بین المللی بیشتر بداند. وی خبر ندارد دولت امریکا، دولت کودتا را در شصت و چند سال پیش در این کشور روی کار آورد و قدرتی بود که با پول و اعمال نفوذ و استفاده از مزدوران خود، حکومت قانونی این سرزمین را سرنگون کرد. ترامپ فراموش کرده در طول مبارزات ملت ایران علیه دیکتاتوری، کشوری که بیشترین حمایت را از دیکتاتور وقت می کرد ، امریکا بود.
رییس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: وی فراموش کرده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در روزهای اولیه انقلاب، طراحی امریکا در ایران کودتا بود که البته یکبار دیگر هم در سال 59 این کودتا را تکرار کرد.
روحانی تاکید کرد: ظاهرا فراموش کرده اند در 8 سال دفاع مظلومانه مردم ایران در برابر تجاوز امریکا از متجاوز حمایت کرد و رییس جمهوری امریکا فراموش کرد که در موشک باران شهرهای ایران و بمباران شیمیایی شهر سردشت و حلبچه بیانیه ای که لازم بود امریکا در این زمینه بدهد و در برابر متجاوزان بایستد دقیقا عکس آن عمل کرد.
وی عنوان کرد: تاریخ را باید دقیق تر و بهتر بخوانیم؛ در شصت سال اخیر با مردم ایران چه کردند و در 40 سال پیروزی انقلاب اسلامی با مردم ایران چگونه رفتار کردند؟ جغرافیا را هم باید مطالعه کنیم؛ چطور یک رییس جمهوری اسم یک خلیج معروف و تاریخی را هنوز یاد نگرفته است؟ همان خلیج فارسی که ناوگان های امریکایی بی جهت و مداوم در این منطقه رفت وامد می کند. وی از نظامیان خود می پرسید نقشه هایی که دست آنان و خلبانان امریکایی است اسم این خلیج را چگونه نوشتند و باید جغرافیا را بیاموزد.
رییس جمهوری کشورمان افزود: چطور نسبت به معاهده ای که چند جانبه ای است و در سازمان ملل متحد تایید شده و یک سند بین المللی است چنین مطالبی بیان می شود؟ مگر یک رییس جمهوری به تنهایی می تواند این سند را حذف کند؟ این سند دوجانبه بین ایران و امریکا نیست که هرگونه خواستند رفتار کنند.
روحانی افزود: ادب و اخلاق هم بسیار اهمیت دارد؛ حرف های ناصحیح ، ناروا ، دروغ و اتهامات بی اساس نسبت به ملت بزرگ ایران در صحبت های رییس جمهوری امریکا مطرح شد؛ ملت بزرگی که همان ایامی که این اقای گوینده به جنوب خلیج فارس امده بود در انتخابات شکوهمند کم نظیر شرکت کردند.
وی تاکید کرد: ایا ملتی که دموکراسی را توام با فرهنگ و ایمانش مورد دقت قرار می دهد و به تمام تعهدات بین المللی خود احترام گذاشته دولت و ملت یاغی است یا دولتی که همواره در پی تجاوز و کودتا در این منطقه و جهان بوده است؟دولتی که صدها هزار نفر را در مناطق مختلف جهان از ویتنام تا امریکای لاتین و کشورهای دیگر با بمب ها مورد کشتار قرار داده است.
رییس جمهوری کشورمان تصریح کرد: کسی ادعا می کند در برابر سلاح هسته ای می خواهد ایستادگی کند که تنها کشوری است که از سلاح هسته ای علیه یک ملت نه یک بار بلکه دو بار استفاد کرده و امروز کشور دیگری را در همان منطقه با سلاح هسته ای تهدید می کند. ایا او می خواهد در برابر اشاعه سلاح هسته ای اقدامات جهانی انجام دهد ؟
روحانی اظهار کرد: برای مردم ما یکبار دیگر روشن شد دولت امریکا دولتی است که علیه مردم منطقه و ملت ایران و ملت های مظلوم همواره خط قبلی خود را می خواهد ادامه دهد. ملت ایران ملتی نیست که با حرف های ناروا و سخنان تنفرانگیز بخواهند در برابر یک دیکتاتور سر فرود اورند و ملت ایران در برابر هیچ قدرتی سر تسلیم فرود نیاورده و نخواهد اورد.
وی ادامه داد: خیلی کشورها از صدام حسین حمایت کردند و دیدند نتوانستند ملت ما را بشکنند؛ بسیاری از کشورها تحریم علیه ایران پیوستند و در ادامه ثابت شد نمی توانند ملت ایران را به زانو دربیاروند. امروز برای ملت ایران روشن تر و واضح تر شد که باید بیش از گذشته در کنار هم و متحد باشیم.
رییس جمهوری کشورمان گفت: برجام مستحکم تر از ان چیزی است که رییس جمهوری آمریکا در دوران انتخاباتی فکر می کرد؛ وی مدام علیه برجام شعار می دهد و نمی داند ماده و تبصره ای به برجام اضافه نمی شود. مردم دیدند که امریکا برابر یک معاهده بین المللی موضع گرفت و بلافاصله اتحادیه اروپا علیه این اقدام موضع گرفت. امروز امریکا تنهاتر از همیشه در زمینه توطئه های خود در برابر ملت ایران است.
روحانی یادآور شد: در برابر تروریست هایی که خود این آقا در مبارزات انتخاباتی اش اعلام کرد که به وجود اورنده داعش خود امریکا بوده است سپاه ایستادگی کرده است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در کنار ملت ایران، عراق، سوریه و یمن و مردم منطقه در برابر گروه های تروریستی ساخته شده توسط امریکا می ایستد و تا نابودی انان از پای نمی ایستد.
وی تاکید کرد: سپاه پاسداران به عنوان نیروی قدرتمندی که مردم ایران همواره در کنار آن بوده اند و این نیرو نیز در کنار مردم بوده، در برابر گروهک های تروریستی قبل از جنگ تحمیلی ایستادگی کرد و در جنگ تحمیلی در برابر متجاوزان ایستاد و امروز نیز به ندای مظلومیت منطقه پاسخ مثبت داده است.
رییس جمهوری کشورمان تصریح کرد: ایا سپاه فاسد است یا دولت و نیروهای مسلحی که همواره در این منطقه علیه استقلال ملت ها مداخله و تلاش کرده اند؟ ایا دولت ایران دیکتاتور است؟ دولتی که تمام ارکانش با انتخابات و رای مردم است یا دولت هایی که مورد حمایت امریکا هستند و هنوز قبیله ای دارند کشور خود را اداره می کنند و یک بار رنگ انتخابات را در کشورشان ندیدند.
روحانی ادامه داد: ایا رژیمی که در این منطقه بر مردم مظلوم فلسطین و لبنان ظلم کرده و ظلم می کند و شما حامی آن هستید ظالم است یا نیروی که با تروریست در منطقه مبارزه کرده و به هیچ کشوری تجاوز نکرده و شما نسبت به آنها لحن بی ادبانه به کار می برید؟
وی عنوان کرد: یادتان رفته هواپیمای مسافربری را مورد حمله موشکی قرار دادید و به متجاوزین این حادثه دلخراش مدال دادید؟ یادتان رفته جنگ های این منطقه را شما به وجود اوردید و با مردم سوریه و عراق و افغانستان چه کردید؟ نسبت به موشک های ایران نگرانید؟ چطور سلاح هایی که به کشورهای متجاوز می دهید و با هواپیما و بمب های شما مردم مظلوم یمن را مورد اصابت قرار می دهند نگران کننده نیست؟
رییس جمهوری کشورمان افزود: موشک ما برای دفاع ماست؛ همیشه برای ساخت سلاح های موردنیاز خود تلاش کردیم و از این پس تلاش مضاعف تری در این زمینه انجام خواهیم داد. سلاح ما برای دفاع ماست و ما به تقویت دفاع ادامه می دهیم.
روحانی تصریح کرد: نسبت به برجام به عنوان معاهده چندجانبه تا زمانی که حقوق ما تامین شده و منافع ما اقتضا می کند و تا زمانی که از منافع برجام در چارچوب منافع ملی به برجام احترام می گذاریم. با اژانس بین المللی همکاری کردیم و با آژانس در چارچوب مشخص همکاری خواهیم کرد اما اگر روزی منافع ما تامین نشود و طرف های ما بخواهند تعهدات خود را زیر پا بگذارند بدانند ایران لحظه ای درنگ نکرده و به انها پاسخ خواهد داد.
وی ادامه داد: آنچه امشب از مقامات امریکا شنیدیم جز اتهامات واهی و فحاشی و حرف های نادرست که در 40 سال اخیر تکرار شده چیز جدیدی نبود. غافلگیر نشدیم زیرا 40 سال است به این حرف های شما عادت داریم؛ ملت ما غافلگیر نشد زیرا توقعی غیر از این از شما نداریم. با این حرف های نادرست خود ملت ما را محکم تر کردید و قادر نیستید بین مردم و رهبری عظیم الشان این انقلاب فاصله بی اندازید.
رییس جمهوری کشورمان افزود: در جمهوری اسلامی اساس دین از سیاست جدا نیست و حلقه اتصال دین و ولایت، رهبر معظم انقلاب است و ملت ایران به رهبری خود طبق قانون و شرع احترام گذاشته و می گذارد و فرامین رهبری فرامین مطع است.
روحانی خطاب به مقامات امریکایی تصریح کرد: دست از سیاست خصمانه خود بردارید؛ مردم ما به مردم امریکا احترام گذاشته و می گذارند و سیاست های متجاوزانه شما را قبول ندارند. شعار ما در برابر ملت امریکا نیست در برابر سیاست های غلط امریکا است و دست شماست که این سیاست ها را اصلاح کرده و راه احترام به ملت ها را یاد بگیرید در این صورت مردم ما می دانند با شما چگونه رفتار کنند.
وی در پایان گفت: هدف اصلی توطئه گران این است ما را از رشد اقتصادی باز دارند؛ امریکا می خواهد دنیا را در برابر ایران و برجام سست کند. علی رغم اهداف شوم سیاستمداران امریکایی، ملت ایران برای رونق اقتصادی بیش از پیش تلاش می کند و پیام رهبر معظم انقلاب را برای اجرای اقتصاد مقاومتی بیش از پیش اجرا می کند.
شبک**1392**انتشار: ابوالفضل بابایی
انتهای پیام /*

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان

ایرنا، خبرگزاری دولت در واکنش به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان مطلبی منتشر کرد. 

این خبرگزاری در ادامه نوشت: در جریان سفر مهم رئیس جمهور کشورمان به پاکستان یک موج و فضاسازی رسانه‌ای پیرامون اعطای مدرک دکتری افتخاری به آیت الله رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان از سوی منتقدین دولت به راه افتاد، ادعاهایی بی اساس که به گفته کارشناسان در جهت به حاشیه بردن دستاوردهای این سفر استراتژیک تعبیر می‌شود، اما واقعیت ماجرا چیست؟

«آیت الله سید ابراهیم رئیسی» در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت‌ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه‌های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می‌کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت‌هایی که به کشورمان سفر کرده‌اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه‌های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه‌های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت‌های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل‌تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی‌اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به آیت الله رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه‌های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به آیت الله رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه‌های آن ایالت است و رئیس دانشگاه‌ها را تعیین می‌کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم‌ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می‌شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

آیت‌الله رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد. روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه‌های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت‌های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول (!)» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می‌شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • هشدار حماس درباره توطئه‌های صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • بررسی ادعاها درباره مدرک دکترای افتخاری رئیسی