Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - ایرنا- در آخرین ارزیابی و پایش عملکرد شوراهای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در 31 استان کشور ، استان البرز رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایرنا، رئیس اتاق بازرگانی البرز در چهل و هفتمین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور استاندار البرز و سفیر ایران در ارمنستان برگزار شد، گفت: این ارزیابی که توسط شورای ملی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی انجام پذیرفته بیانگر کیفیت عملکرد شوراهای گفت و گوی استانها در سه ماهه نخست سال جاری است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحیم بنامولایی افزود: کیفیت جلسات ، اجرایی شدن و کیفیت مصوبات استانی و ملی ، بهره گیری از سامانه های نظر خواهی و نظر سنجی ، ارتباط با سایر شوراهای گفتگوی استانی و ارایه مستندات به دبیرخانه شورای ملی از جمله مواردی است که در پایش و عملکرد شورا های گفتگوی استانها مورد توجه قرار گرفته است .
وی موفقیت البرر در کسب رتبه چهارم کشور را ناشی از همراهی و همکاری در خور توجه مدیران استان و فعالان اقتصادی عنوان کرد .
رئیس پارلمان بخش خصوصی البرز گفت: باتوجه به اظهار نظرها و دیدگاه های استاندار جدید در مسایل کلان اقتصادی ، پیش بینی می شود شورای گفتگوی استان از این پس نیز گام های مهمی در مسیر رفع موانع کسب و کار و تحقق اقتصاد مقاومتی بردارد.
این گزارش حاکی است براساس جدول ارزیابی اعلام شده از سوی شورای ملی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی ، شورا های استان های قزوین ، آذربایجان شرقی و اصفهان به ترتیب رتبه های اول و سوم را کسب کرده اند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان البرز با اشاره به ماده 5 قانون بهبود محیط کسب کار تصریح کرد: براساس این ماده، وظیفه ساماندهی و یکپارچه سازی تشکل ها برعهده اتاق بازرگانی محول شده است. بنابراین فضای مناسب برای حضور تشکل های بخش خصوصی در این اتاق فراهم است و این مهم فرصت مناسبی را برای بهبود فضای اقتصادی استان ایجاد کرده است .
وی به تشکیل دبیرخانه مشترک اتاق های بازرگانی ، اصناف و تعاون اشاره کرد و افزود: ساماندهی تشکل ها زمینه را برای جلوگیری از فعالیت های موازی مهیا کرده و بخش خصوصی باید نقش موتور محرکه را در اصلاح قوانین داشته و در جهت پویایی اقتصاد کشور تلاش کند.
وی ادامه داد:با بررسی مشکلات توسط این دبیرخانه پیشنهادات به شورای گفت وگو ارجاع می شود
وی در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به تشکیل نشست های تعامل صنعت و دانشگاه گفت: در این نشست ها با حضور اساتید دانشگاهی ، گمرک و پارک علم و فناوری بر پا می شود افزود:
در این نشس سعی کرده ایم با ارایه راهکارهای مناسب گام مهمی در کاربردی کردن دانشگاه ها دررفع نیاز صنعت بر داریم
در ادامه اظهاراتش با اشاره به بروکراسی پیچید ه در نظام اداری کشور ، ضرورت اجرایی شدن و فراگیری سیاست های دولت الکترونیک را مورد تاکید قرار داد.
وی گفت: عملیاتی شدن دولت الکترونیک دسترسی بخش تولید به نیازهای اطلاعاتی را بر طرف می کند و ضمن صرفه جویی وکاهش هزینه ها توسعه گسترش ایجاد پنجره واحد در سازمانها را در برخواهد داشت.
وی تاکید کرد:نشست اتاق فکر ای تی با حضوری مسئولان ذیربط در اتاق البرز در راستای اجرای دولت الکترو نیک ،توسعه ای تی و ایجاد بانک اطلاعاتی برای دسترسی به اطلاعات و برنامه ریزی دقیق برای استان تشکیل شده است.
وی در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به شرکت توسعه صادرات استان گفت: این شرکت در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات استان برنامه ریزی شده است.
رئیس اتاق بازرگانی البرز یکی از ویژگیهای تاسیس شرکت توسعه صادرات استان البرز را ریشه یابی موانع موجود در مسیر توسعه صادرات عنوان کرد.
وی در بخشی دیگر با اشاره به شرکت نمایشگاهی استان پیشنهاد کرد که تا زمان راه اندازی این شرکت سایر نمایشگاه ها می تواند زیر نظر این شرکت ساماندهی و برگزار شوند.
6155/7411خبرنگار: سیده فرناز مرتضوی**انتشار دهنده : محمد عزیزپور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ایمانیه، در دیدار با اسماعیل قزل‌سفلی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری و عباس فرج‌زاده مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری از کسب رتبه اول استان فارس در شاخص کلان اطلاع‌رسانی و تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت و اقناع افکار عمومی در سطح کشور خبر داد.

استاندار فارس افزود: طبق ارزیابی‌های چند شاخص کلان که هر سال، توسط نهاد ریاست جمهوری در زمینه‌های مختلف و با ارزیابی شاخص‌های متعدد انجام و نتایج آن به استانداران ابلاغ می‌شود، در سال گذشته استان فارس موفق به کسب رتبه اول در امر اطلاع‌رسانی و تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت و اقناع افکار عمومی در بین استان‌های کشور شده است.

محمدهادی ایمانیه این موفقیت را مرهون هم افزایی و تلاش‌های همه مجموعه‌های اطلاع رسانی استان از جمله روابط عمومی دستگاه‌ها، صدا و سیما و رسانه‌های مجازی و مکتوب با محوریت اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس دانست و خاطرنشان داشت: بی شک تلاش‌هایی که در ابتدا برای هم افزایی و همکاری فعالین رسانه با روابط عمومی دستگاه‌ها شکل گرفت باید منجر به کسب موفقیت‌های چشمگیر می‌شد؛ از این باب خدا را شاکریم که این مُهِم به دست جوانانی باانگیزه، خوش فکر، انقلابی و صاحب‌سبک در دولت سیزدهم محقق شد و سند دیگری مبنی بر در قله بودن استان فارس را نشان داد.

وی در ادامه بر ضرورت توجه به آینده و ترسیم دقیق مسیر پیش رو سخن گفت و بر داشتن عزم راسخ، اعتقاد قوی به ظرفیت‌های استانی و افزایش فعالیت‌ها نسبت به قبل تاکید و تصریح کرد: کسب این عنوان نباید منجر به ایجاد حس تکبر و خودبرتربینی شود؛ بلکه باید با تاسی به سیره ائمه اطهار، تلاش و کوشش را نسبت به قبل بیشتر کرد تا شاهد حفظ این جایگاه برای استان باشیم.

روایت درست و به موقع وقایع مهمترین رکن اطلاع‌رسانی است

استاندار فارس اصلی‌ترین و مهمترین جنبه اطلاع‌رسانی را روایت صحیح و درست وقایع و ایجاد انگیزه و امید در بین مردم دانست و افزود: تجربه ثابت کرده که هر اقدامی که دارای پیوست رسانه‌ای باشد و هنرمندانه و متعهدانه نسبت به انجام آن اقدام شود در سطح جامعه بازخورد مثبت و اثرگذاری داشته است.

وی عصر حاضر که با دنیای مجازی به شدت گره خورده را مورد توجه قرار داد و از تلاش‌های دشمنان و بدخواهان برای ناامید کردن مردم سخن گفت و خاطرنشان ساخت: دستگاه‌های اجرایی با محوریت روابط عمومی‌ها و با همکاری اصحاب رسانه وظیفه قانونی و اخلاقی و شرعی دارند با دروغ پردازی‌ها، اختلاف افکنی‌ها، شبهه پراکنی‌های دشمنان و بدخواهان ملت عزیز ایران مبارزه و مقابله کنند که یکی از اصلی‌ترین شیوه‌های این مبارزه، روایت اول و صحیح از وقایع با تولیدات متنوع، هنرمندانه، جذاب و کارشناسی شده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس در پایان ضمن قدردانی از پرسنل اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، از همه مدیران و کارکنان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، صدا و سیمای مرکز فارس، صاحبان جراید، مجلات، پایگاه‌های خبری، خبرگزاری‌ها و همه فعالان رسانه‌ای استان فارس به پاس همکاری، همراهی و هم افزایی با دولت مردمی سیزدهم که هدفی جز خدمت به مردم ندارد، قدردانی کرد.

کد خبر 6090423

دیگر خبرها

  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • گام عملی برای جهش تولید
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • تیزر | گفت‌وگوی ایمنا با اعضای شورای شهر اصفهان
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند