Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی‌گیلان با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، مشاور عالی قوه قضاییه و مدرس دانشگاه کمبریج لندن در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این جلسه، گفت: بی‌شک توسعه و ارتقای منابع انسانی وابسته به ارتقای فرهنگ سازمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تبیین برنامه راهبردی دانشگاه و ارزش های نهادینه شده در آن ادامه داد: فرهنگ سازمانی در واقع پایه و ستون برنامه راهبردی حوزه سلامت و از پروژه‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: هدف نهایی همه این برنامه‌ها و ارزش‌ها در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم و کاهش مدت زمان ارایه خدمات است.

یوسف زاده با اشاره به وجود 8 دانشکده و حضور 450 عضو هیات علمی و بالغ بر 5 هزار نفر دانشجو توجه به ارتقای فرهنگ سازمانی در این دانشگاه را از مهم ترین شاخص های یک محیط علمی بر شمرد و افزود: با تفکر و تعمق باید برای بهبود فرهنگ سازمانی در نهادها و سازمان ها کمر همت بست تا با شایسته سالاری بتوان بستر مناسبی برای توسعه و ارتقای جامعه ایجاد کرد.

این مقام مسئول اظهار داشت: نظام سازمانی باید بر پایه شایسته سالاری و ارزش های اسلامی نهادینه شود و با توجه به فرهنگ غنی اسلامی نهادینه شده در ایران، باید این فرهنگ به همت مسئولان در تمامی سازمان ها استقرار یابد. برای این که فرهنگ اساس هر فعالیت در سازمان ها و نهادها می باشد.

حجت الاسلام احمد واعظی – عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ضمن خرسندی از وجود یک نقشه راه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: شکل گیری یک ایده بزرگ و به تبع آن همراهی همه ارکان و پرسنل با آن ایده بزرگ برای توسعه هر سازمانی نیاز است.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: همان گونه که نباید اساس دین را فدای ظواهر آن کرد کارهای فرهنگی را نیز باید با رویکرد مناسب به انجام رساند و برای فرهنگ سازی باید در نگرش ها و رفتارها تغییر ایجاد نمود.

استاد دانشگاه کمبریج اظهار داشت: باید تعریف ما از دین عمیق تر باشد تا خروجی فعالیت های فرهنگی منجر به ارتقای دینداری و اخلاق اسلامی در جامعه شود. وی ضعف فرهنگی را از معضلات امروز جامعه دانست وگفت: برای پیشرفت جامعه نیازمند اصلاح فرهنک کار هستیم.

واعظی با اشاره به این که طب اسلامی با طب سنتی متفاوت است، گفت: برای طب اسلامی که بر پایه روایات و احادیث موجود می خواهد در سلامت مردم دخالت کند مبنایی برای دخالت در سلامت مردم ندارد و بر اساس کتاب شیخ صدوق این روایات ضعیف بوده و قابل استناد نیستند.

این عضو شورای انقلاب فرهنگی تاکید کرد: مدیریت باید بر اساس علم صورت بگیرد و صرفا تجربه برای مدیریت سازمان ها کافی و لازم نیست. مدیریت ها باید بر اساس سیتم های مشخص صورت بگیرد و تکیه بر تجربیات بدون توجه به علوم یکی از دردهای مدیریتی در کشور است.

وی همچنین در خصوص مقوله ادغام دانشگاه علوم پزشکی با وزارت علوم، طرح ایجاد هیات امنای مشترک برای مقوله ادغام را مطرح نمود و با اشاره به وجود تعامل مناسب دو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه گیلان، از گیلان به عنوان یک استان کاندید برای اجرای پایلوت این طرح تا رسیدن به بهبود سیر تدریجی، نام برد.

در ادامه هر یک از اعضای شورای فرهنگی در خصوص مسایل مطروحه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان