Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهاوند – ایرنا – مواضغ افراطی، غیر واقعی و تند دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه برجام، غرور ملی و انقلابی ایرانیان را از هر قشر و سلیقه سیاسی برانگیخت و باعث شد همه ملت در برابر این دشمن مشترک که حتی به دنبال جعل تاریخ ایران است، ید واحده باشند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، با اعلام مواضع اخیر ترامپ در رابطه با میزان پایبندی ایران به برجام که اتهامات همیشگی و نه چندان تازه به کشورمان زده و حتی خلیج فارس به نام جعلی خلیج عربی عنوان شد، مردم نهاوند در فضای مجازی و واقعی به آن واکنش نشان داده و یکپارچه این اتهامات را رد و اعلام کردند که با هر گرایش سیاسی هرگز حاضر نیستند که امنیت و هویت ملی آنان دستمایه لفاظی های رئیس جمهوری آمریکا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از همان ساعات اولیه لفاظی های ترامپ، تعدادی از کاربران شبکه های اجتماعی در فضای مجازی با تشکیل هشتک هایی به مواضع ترامپ نه گفته و سخنان سخیف و بی پایه او را محکوم کردند.
همچنین در گروه های مختلف اجتماعی نهاوند، به نشانه اهمیت یکپارچگی ملی در برابر تحریف یکی از واقعیت های تاریخی یعنی تبدیل نام خلیج فارس به خلیج عربی، عکس پروفایل بسیاری از کاربران به پرچم ایران تغییر داده شد تا تصویری از میهن دوستی و انقلابی گری ملت ایران و نفرت از ترامپ به نمایش گذاشته شود.
تعدادی از کاربران نیز در گروه ها و کانال های مختلف فضای مجازی از همان ابتدا با رد و بدل کردن پیام، اعتراض خود را به این سخنان ناشیانه اعلام و از پاسخ های رئیس جمهوری کشورمان به رئیس جمهوری آمریکا حمایت کردند و آنرا سخن همه مردم ایران خواندند.
علاوه بر فضای مجازی تعدادی از شهروندان نهاوندی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کردند که سخنان رئیس جمهوری آمریکا در واقع تکرار همان سخنان همیشگی دولتمردن آمریکا از گذشته تا بحال است.
مردم این خطه از کشورمان معتقدند، مذاکرات هدفمند تیم دیپلمات های کشورمان و کسب موفقیت های مختلف که در نهایت به انزوای سیاسی آمریکا در جهان منجر شد، بر عصبانیت روز افزون رئیس جمهوری آمریکا افزوده است.
یکی از شهروندان نهاوندی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا می گوید : سخنرانی روز جمعه ترامپ علیه انقلاب و کشورمان چیز تازه ای نیست و ما از دشمن چیزی غیر از این انتظار نداریم. جای تاسف است که رئیس جمهوری تازه کار آمریکا در یک سخنرانی سراسر دروغ، دست به تحریف تاریخ کشورمان زده و با وجود اسناد محکم برای نشان دادن عمق کینه توزی ها و عداوت های خود، دست به تحریف تاریخ زده و خلیج فارس را خلیج عربی نامیده است.
واحدین احمدوند که از بازنشستگان فرهنگی نهاوند است، می افزاید: من سخنان رئیس جمهوری آمریکا را از طریق رسانه ها دنبال کردم؛ اما چیز جدیدی جز تکرار همان اتهامات واهی گذشته ندیدم و همین مساله نشان می دهد که به فرموده رهبر معظم انقلاب آمریکا غیر قابل اعتماد بوده و دشمنی این کشور با ما پایان ناپذیر است.
وی اظهار کرد: اینکه در این سخنان سپاه به عنوان یکی نیروی انقلابی که از ابتدا مدافع کشور و همچنین مردم مظلوم و مسلمان منطقه بوده، به تروریست متهم شود و یا اینکه از نام خلیج عربی به جای خلیج فارس در یک سخنرانی مهم و تاریخی استفاده بشود، نشان دهنده بی اطلاعی و یا نا آگاهی ترامپ از واقعیت های موجود است که به شدت تحت تاثیر حکام مرتجع و وابسته منطقه و همچنین اسرائیل غاصب مطرح شده است.
احمدوند ادامه میدهد : البته آنگونه که اسناد تاریخی نشان می دهند و این امر بر کسی پوشیده نیست، تحریف نام خلیج فارس جای نگرانی ندارد و با اینگونه سخنان چیزی اتفاق نمی افتد اما جای تاسف دارد که رئیس جمهوری که ادعای رهبری بر جهان را دارد اینگونه ناآگاهانه و به دور از منطق اقدام به دروغ پراکنی نماید .
وی افزود: مردم ما خود از تروریسم زخم های زیادی خورده اند و خاطرات بدی از آن دارند و بهترین نیروهای خود را در عملیات های تروریستی از دست داده اند؛ آنوقت ناجوانمردانه از سوی دولتی که خود حامی تروریسم است و در بخشهای مختلف جهان و به ویژه کشورمان رد پاهای زیادی در این زمین دارد، به تروریسم متهم می شود.
این شهروند نهاوندی اضافه می کند: البته ما از این اتهام ها هیچ ترس و واهمه ای نداریم؛ زیرا مردم ما از ابتدای انقلاب با این ادبیات دشمن آشنایی داشته و با وجود فشارهای مختلف اقتصادی، تحمیل هشت سال جنگ نابرابر و ترورهای ناجوانمردانه، مردم و دولتمردان ما همچنان در برابر آنها ایستادگی کرده و با فضل الهی این بار نیز این مکر دشمن را نیز به خودشان برمی گردانند و این همان چیزی است که باعث شده آمریکا از دست ما عصبانی باشد و نمی تواند این عصبانیت خود را مخفی نگاه دارد.
وی با بیان اینکه ایرانی ها در طول تاریخ برای حفظ و حراست از میهن خود از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب جان فشانی های فراوانی کرده اند، ادامه داد: امروز نیز هیچ تهدید و فشاری برای ملت با بصیرت ایران اسلامی نمی تواند تاثیرگذار باشد زیرا مردم ما در طول هشت سال جنگ تحمیلی نشان دادند که می توانند از استقلال خود دفاع کرده و با تقدیم شهدایان بیشتر حاضر به تسلیم در برابر یاوه گویی های دشمن زیاده خواه و زور گو نیستند.
معصومه خدامرادی یکی دیگر از فرهنگیان نهاوند نیز در اعتراض به سخنان اخیر رئیس جمهوری آمریکا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا می گوید: خلیج فارس در تاریخ کهن ایران با این نام خوانده شده و کسانی که از نام مجعول خلیج عرب به جای خلیج فارس استفاده می کنند دیر یا زود به اشتباه خود پی برده و ناآگاهی آنان و عمق کینه هایشان نسبت به ملتهای آزاده جهان و به ویژه جمهوری اسلامی آشکارتر از گذشته می شود.
وی می افزاید : همچنان که مردم ایران در طول سالیان متمادی از نام خلیج فارس حفظ و حراست کرده و آن را برای نسل های بعدی نگه داشته اند، نسل امروز نیز با تمام توان و امکانات خود جهت ادامه راه گذشتگان وارد عرصه شده و به بیگانگان اجازه تحریف تاریخ منطقه را می دهند.
خدامرادی با اشاره به دشمنی های دیرینه دولتمردان آمریکائی با اهداف و اصول جمهوری اسلامی ایران، گفت: در طول سال های پس از انقلاب اسلامی، دولتمردان آمریکا همواره به بهانه های مختلف نشان داده اند که چه میزان از انقلاب ما ناراحت و خشمگین هستند، که این کینه توزی را حتی در گفتار خود نمی توانند پنهان سازند؛ زیرا آنان از انقلاب ما سیلی خورده و با توجه به اصل استکبار ستیزی نظام اسلامی، آنان از جمهوری اسلامی کینه به دل دارند و لذا هر مدت یکبار به بهانه های واهی عقده های فروخورده خود را ابراز می کنند.
وی افزود: مردم هوشیار و آگاه ایران به هیچ عنوان تحت تاثیر سخنان رئیس جمهوری آمریکا قرار نمی گیرند و اعتنائی به تحریف تاریخ و جعل نام خلیج فارس از سوی آنها نمی کنند؛ زیرا این رفتارها در طول 38 سال که از عمر انقلاب اسلامی میگذرد، برای مردم ما آشنا بوده و لذا با ایمان به راه انقلاب در برابر انواع دسیسه ها و توطئه های نظام سلطه، مقاومت کرده اند.
وی ادامه داد: مردم ایران از هر قوم و قبیله زبان و نژاد مختلف برای دفاع از آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی هرگز کوتاهی نکرده و اینکه آمریکائی ها تصور کنند با چنین سخنانی می توانند مردم را نسبت به حکومت و دولت خود دلسرد کنند، سخت در اشتباه هستند.
یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نهاوند نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: تصور می کنم ترامپ برای خوشایند سران کشورهای شیخ نشین حاشیه خلیج فارس از واژه غلط خلیج عربی استفاده می کند که صحت این ادعا را می توان به صراحت در خوشحالی و حمایت های دولت های مرتجع منطقه و همچنین سران رژیم اشغالگر قدس مشاهده نمود.
مرتضی کولیوند سخنان مطرح شده از سوی ترامپ را نشانه ناآگاهی و ضعف اطلاعاتی وی از ایران اسلامی عنوان و اضافه می کند: در حالی که تاریخ و اسناد معتبر بر عنوان خلیح فارس تصریح دارد، اینکه ترامپ از خلیج عربی استفاده می کند نشان از ضعف اطلاعاتی و مشاوران کینه توز وی دارد که می خواهند با چنین حرف های سخیف و بی منطق، مردم ایران را تحت تاثیر قرار دهند، اما هرگز ملت ایران و حتی ملت جهان این سخنان را باور نکرده و به آن اهمیت نمی دهند.
وی، نقشه های قدیمی و کتاب های مختلف جهانگردی را از اسناد قابل اثبات، مهم و غیر قابل انکاری عنوان کرد که همگی بر واژه خلیج فارس دلالت دارند و سخنان نسنجیده رئیس جمهوری آمریکا نمی تواند آنها را خدشه دار کند.
کولیوند اضافه کرد: تنها چیزی که تحریف نام خلیج فارس برای جهانیان عاید می کند، پی بردن به ذات خبیث و روح استعماری دولتمردان آمریکاست که همواره درصدد ایجاد تنش در روابط بین الملل هستند تا به اهداف شوم و نابخردانه خود برای تسلط به ذخایر و سرمایه های ملت های آزاده دست یابند.
وی با بیان اینکه ملت ایران آگاه تر و هوشیارتر از آن است که در برابر این یاوه سرائی ها اثر پذیر باشد، می گوید: امروز دولت و ملت ایران بیش از هر زمان دیگری با وحدت و انسجام برای دفاع از آرمان های انقلاب، نظام و تمامیت ارضی خود هم قسم شده اند و در این رابطه با هیچ فرد و کشوری شوخی ندارند.
وی انسجام و دفاع از ملیت ایرانی را نیاز امروز کشور عنوان می کند و به صراحت می گوید: با توجه به تحولات سیاسی و جغرافیایی منطقه و حضور و دخالت آمریکا در سرنوشت کشورهای وابسته منطقه، ملت ایران اسلامی باید اصل وحدت ملی را که کلید واژه پیروزی انقلاب اسلامی است را در عمل به نمایش بگذارند و ثابت کنند که ترفندهای بیگانگان هیچ تاثیری در عزم ملت برای ادامه راه انقلاب و پیروی از رهبر معظم انقلاب ندارد.
کولیوند با اشاره به سخنان رئیس جمهوری کشورمان در پاسخ به اظهارات ترامپ، افزود: بهتر است رئیس جمهور ایالات متحده که خود را قوی ترین در جهان می داند، مطالعه ای در تاریخ، جغرافیا، اخلاق و ادب داشته باشد تا برخی از واقعیت های تاریخی برای وی روشن تر شود، هر چند او خود از واقعیات تاریخی آگاهی دارد.
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب و برغم آنکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون هشت بار پایبندی ایران را به برجام اعلام کرده، با اعلام راهبرد جدید واشنگتن در قبال تهران، پایبندی ایران به توافق هسته ای را تایید نکرد و به رغم تلاش های جامعه جهانی به ویژه اروپا از تایید آن امتناع کرد.
این رویکرد جدید ترامپ با اعتراض شدید بسیاری از کشورها، نهادها و مقام های بین المللی و محافل سیاسی مواجه شده است.
در همین ارتباط فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بلافاصله در واکنشی قاطعانه به ترامپ اعلام کرد: برجام یک توافق دوجانبه نیست و به هیچ کشوری تعلق ندارد و رئیس جمهور هیچ کشوری نمی‌تواند به آن پایان بدهد.
موگرینی تاکید کرد: جامعه بین المللی و اروپا نمی توانند قبول کنند که یک توافق هسته ای را که کار می کند و نتیجه داده است، منحل کنیم. آژانس بین المللی انرژی اتمی هشت بار تایید کرده که ایران تعهدات خود را انجام داده و هیچ یک از تعهدات مذکور در توافق نقض نشده است.
7525/2090
خرنگار: وحید سیفی**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۱۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دوملت است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی مشترک با رانیل ویکر مسینگر رئیس جمهور سریلانکا ضمن ابراز خرسندی از حضور در سریلانکا و بهره‌برداری از ابرپروژه ستودنی و قابل تقدیر طراحی و اجرا شده با علم و دانش و فناوری ایرانی در این کشور گفت: بهره‌برداری از این ابرپروژه چندمنظوره از این جهت باعث خرسندی است که طرحی عادی نیست بلکه برخوردار از به‌روزترین و پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها از سوی متخصصین ایرانی است و موجبات رفاه مردم خوب سریلانکا را فراهم کرده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه روابط ایران و سریلانکا به‌ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد مرحله جدیدی شده و رو به توسعه است، افزود: در گفتگو‌های صورت گرفته میان مقامات عالی دو کشور تاکید شد سطح این همکاری‌ها در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و تجاری، فرهنگی، گردشگری، علمی و فناوری افزایش یابد.

دکتر رئیسی تبادل ظرفیت‌های بسیار خوب موجود در ایران و سریلانکا را به نفع دو کشور و دو ملت عنوان کرد و افزود: مقرر شد وزرای امور خارجه دو کشور برگزاری کمیسیون مشترک ایران و سریلانکا را در دستور کار قرار دهند تا هرچه سریع‌تر سازوکارهای توسعه روابط تجاری و اقتصادی به ویژه در بخش‌های کشاورزی و علم و فناوری را احصاء کنند تا تصمیمات و توافقات صورت گرفته در این سفر  سریعاً عملیاتی و اجرایی شوند.

رئیس جمهور در ادامه خطاب به مردم و دولتمردان سریلانکایی با بیان اینکه تهدیدها و تحریم‌ها به هیچ‌وجه موجب توقف یا کُندی پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران نشده بلکه ملت ما را در ادامه این مسیر مصمم‌تر کرده است، افزود: امروز با توجه به پیشرفت‌ها و دستاوردهای چشمگیر مهندسان، متخصصان و دانشمندان ایرانی در عرصه‌های مختلف می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فن‌آور نامید.

 رئیسی ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای صدور و انتقال این تجربیات و خدمات فنی و مهندسی جهت توسعه و پیشرفت سریلانکا، افزود: همانند ابرپروژه اجرا شده در حوزه آب و برق در سریلانکا می‌توان با تامین مالی از سوی دولت سریلانکا و استفاده از توان فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران، پروژه‌های بزرگ دیگری در این کشور اجرایی و عملیاتی کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع فلسطین به عنوان مهم‌ترین موضوع جهان و دغدغه اصلی همه ملت‌ها اشاره کرد و گفت: آنچه امروز از جنایات مستمر و هولناک در غزه می‌گذرد موجب نگرانی و حیرت همه مردم دنیا شده و سوال‌شان این است که چرا سازمان‌های بین‌‌المللی و حقوق بشری به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند؟

حجت الاسلام رئیسی با بیان اینکه کودک‌کشی و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه نه فقط امت اسلامی بلکه پیروان سایر ادیان و مذاهب دنیا را نیز متاسف و متاثر کرده است، تصریح کرد: تاسف‌بارتر این است که چرا و با چه منطقی این جنایات از سوی آمریکا و کشورهای غربی مورد حمایت قرار می‌گیرد؟ و چرا سازمان ملل و شورای امنیت از کارایی افتاده‌اند و اقدام موثری برای جلوگیری از این جنایات انجام نمی‌دهند؟

رئیس جمهور قطع سریع حملات و جنایات علیه مردم غزه، کمک‌رسانی فوری و دسترسی بلامانع مردم این منطقه به کمک‌های بشردوستانه را موضع مشترک دو کشور ایران و سریلانکا عنوان کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران همانگونه‌ که بارها اعلام کرده است راهکاری عادلانه، دموکراتیک و مبتنی بر آرای مردم فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی ارائه کرده و معتقد است نباید به رژیم غاصبی که بیش از 75 سال ظلم و جنایت کرده میدان داد بلکه باید از سرزمین غصب شده بیرون و به مجازات رساند.

رئیسی با طرح این پرسش که اگر نظام بین‌الملل، ظالم و غاصب را به مجازات نرساند چه تضمینی وجود دارد که گروه دیگری نیز همین اقدامات و جنایات را علیه کشور دیگری مرتکب نشود؟، افزود: جلوگیری از تکرار فجایع و جنایات صورت گرفته از سوی این رژیم جنایتکار و غاصب بر علیه دیگر کشورها و ملت‌ها مجازات این رژیم را امری ضروری ساخته است.

رئیس جمهور در پایان با تاکید بر اینکه هیچ مانعی برای توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا وجود ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا مصمم هستند روابط دو کشور را در همه زمینه‌ها و در تمامی سطوح ارتقا دهند و یقین داریم این تصمیم به نفع دو کشور و دو ملت خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • سندرز خطاب به نتانیاهو: به شعور مردم آمریکا توهین نکنید!
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دوملت است