Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: براساس قانون هوای پاک، برای تعیین سلامت مردم می‌توانیم برای آن بخش از فعالیت‌هایی که پرمخاطب هستند، محدودیت‌هایی را در شهر تهران ایجاد کنیم.

به گزارش ایسنا،کیومرث کلانتری در ادامه نشست خبری امروز افزود: در شش ماه اول سال ۹۶ استان تهران ۲۱ روز هوای ناسالم داشت. در کل سال گذشته در استان تهران ۸۹ روز سالم داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید ما به همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی این است که فعالیت‌هایی که مخاطب زیاد دارد و در محدوده زمانی آبان‌ماه تا بهمن‌ماه سبب تشدید آلایندگی هوای تهران می‌شود، در شهر انجام نشود.

کلانتری با اشاره به اینکه ما در استان تهران از ۳۰ درصد جغرافیای طبیعی حفاظت می‌کنیم، گفت: اگر بخش‌هایی از جغرافیای مازندران، البرز، سمنان و قم را که تحت مدیریت محیط زیست استان تهران است در نظر بگیریم در مجموع ۴۷ درصد محیط طبیعی کشور توسط اداره محیط زیست استان تهران مدیریت می‌شود. این مناطق به عنوان ریه‌های تنفسی کلانشهر تهران بوده که برای آیندگان منابع با ارزشی هستند. اگر سازمان حفاظت محیط زیست تابلوهای خود را از این مناطق طبیعی بردارد، مطمئن باشید تا ظرف یک ماه بعد این مناطق شرایطی بدترغرب تهران پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه این مناطق به عنوان سرمایه‌های طبیعی استان تهران محسوب می‌شوند، تصریح کرد: حفاظت از این مناطق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. زمانی که از این مناطق حفاظت شود، ذخیره‌های آبی استان تهران نیز حفظ می‌شود. ۳۶ درصد از پستانداران شناخته شده کشور، ۴۷ درصد از پرندگان شناخته شده کشور، ۲۷ درصد خزندگان، ۸ درصد آبزیان و ۲۰ درصد دوزیستان شناخته شده کشور در زیستگاه‌های استان تهران زیست می‌کنند.

کلانتری ادامه داد: براساس قانون مدیریت پسماندها، پسماندها به پنج دسته، پسماند عادی، پزشکی، ویژه، صنعتی و کشاورزی تقسیم‌بندی می‌شوند. مسوولیت مدیریت برپسماندهای شهری برعهده شهرداری و در روستا برعهده دهیاری‌ها هست.

تاکید بر تفکیک زباله از مبدا در شهر تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نظارت بر مدیریت پسماندها را وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: شهرداری تهران با همکاری محیط زیست باید مقدمات تفکیک زباله از مبدا را فراهم کند. زباله‌ای که از مبدا تفکیک نشود، تفکیک آن از مقصد بی‌معنی است.

کلانتری آموزش شهروندان برای تفکیک زباله را از جمله اقداماتی دانست که باید در اولویت قرار بگیرد و گفت: تفکیک پسماند از مبدا فعالیتی زمان‌بر است که انجام آن می‌تواند به حل بسیاری از مشکلات پسماند در استان تهران کمک کند. ۷۰ درصد پسماندها، پسماندهای ترهستند که می‌توان از آنها برای تولید پودر و کمپوست استفاده کرد. ۲۵ درصد پسماندها نیز قابل بازیافت هستند. از بقیه پسماندها می‌توان برای تولید انرژی مانند انرژی برق استفاده کرد.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیت صندوق ملی محیط زیست در این استان بدون استفاده مانده است.

اسلام جاودان خرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: صندوق ملی محیط زیست بعنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی اظهارکرد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکتهای شهرکهای صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرحهای محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده ای نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی های محیط زیست و طرحهایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می شود.

جادودان خرد تصریح کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح ها و پروژه‌های حافظ محیط زیست در حوزه های صنعتی، کشاورزی، طرحهای کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاههای تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت های صنعتی و  فرمانداران می توانند نسبت به معرفی طرح های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان جهت راهنمایی های لازم مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)