Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور اقتصادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تدوین برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات اشاره کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه بخش ICT ایجاد کننده امنیت و فرهنگ است و همچنین این برنامه محور توسعه اقتصادی کشور است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ برات قنبری؛ مشاور اقتصادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست تخصصی «افزایش 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 برابری بازار ICT» در نمایشگاه تلکام 2017 تهران با اشاره به اینکه تا برنامه سوم توسعه بخش ارتباطات با عنوان پست، تلگراف و تلفن فعالیت می‌کرد، گفت : از برنامه سوم توسعه بحث آزادسازی در این حوزه مطرح و بعد از آن برای نخستین بار امتیاز اپراتور خصوصی موبایل ارائه شد و در سال 82 قانون ارتباطات و فناوری اطلاعات به تصویب رسید.

وی تصریح کرد : در برنامه چهارم، توسعه خدمات IT هدف‌گذاری و در برنامه پنجم توسعه نسل سوم و چهارم تلفن همراه معرفی شد؛ در برنامه پنجم تهدید فضای مجازی به فرصت تبدیل شد.

قنبری به تدوین برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات اشاره کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه بخش ICT ایجاد کننده امنیت و فرهنگ است و همچنین این برنامه محور توسعه اقتصادی کشور است.

او تصریح کرد: تا برنامه پنجم توانستیم شبکه‌ها و زیر‌ساخت‌ها را آماده کنیم و یک شبکه قدرتمند و هماهنگ داشته باشیم ودر برنامه ششم نوسازی این شبکه و گذر به شبکه‌های جدید و فیبرنوری در حال انجام است به طوریکه در آخر برنامه نباید در زمینه زیرساخت‌ها مشکلی داشته باشیم.

مشاور اقتصادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای ارزش افزوه در این بخش در برنامه ششم از 26 هزار به 53 هزار میلیارد افزایش در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: این ارزش افزوده بیش از دو برابری در حوزه ارتباطات بالاترین رقم به نسبت بخش‌های دیگر است که نیاز به رشد سالانه 19.6 درصدی دارد.

وی در ادامه افزود: برای بخش ارتباطات توان رشد 2.5 برابری، فناوری اطلاعات 5 برابری و در حوزه پست بین 6 تا 7 برابری در نظر گرفته شده است.

قنبری افزایش ترانزیت ترافیک بین‌الملل به 30 ترابایت را از دیگر تکالیف برنامه ششم توسعه عنوان کرد و اظهار داشت: با ایجاد شرکت ترانزیت بین‌الملل و آزادسازی مکالمات بین‌الملل، فضای خوبی برای رقابت در این حوزه ایجاد می‌شود.

وی با تأکید به اینکه با ورود نسل 5 موبایل ماهیت شبکه به طور کامل تغییر می‌کند ، گفت : در برنامه ششم توسعه بیشترین تأکید بر روی خدمات IT است و تا پایان این برنامه باید 30 رتبه در دنیا رشد داشته باشیم.

مشاور اقتصادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد : در پایان برنامه ششم اپراتور های تلفن همراه باید از بازار 80 میلیونی به بازار 400 میلیونی منطقه رسیده و در مشارکت‌های بین‌المللی حضور داشته باشند.

او با بیان اینکه بخش ارتباطات نخستین بخشی است که با تشکیل آن رگولاتوری نیز داشته است، خاطر نشان کرد: در این حوزه سعی شده که تا حد امکان بازار آزاد شود و به منابع دولتی متکی نباشد به طوریکه در 10 سال گذشته بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان به عناوین مختلف به خزانه دولت واریز کرده است.

قنبری در پایان سخنان خود در این نشست تخصصی تأکید کرد: در برنامه چهارم توسعه 15 هزار میلیارد و پنجم 25 هزار میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری شد و بر اساس برنامه توسعه ششم 110 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام می‌شود که از این رقم، 20هزار میلیارد دولت، 40هزار میلیارد اپراتورها و 50 هزار میلیارد تومان نیز بخش فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری می‌کنند.

انتهای پیام/

R1012190/P1012122/S7,86/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی