Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین-ایرنا- مدیران دستگاه های زیر مجموعه وزارت نیرو در قزوین در دیدار با استاندار بر وصول مطالبات خود به منظور خدمات رسانی بهتر به مردم تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان قزوین روز سه شنبه در این دیدار گفت: 72 درصد انرژی برق در استان به بخش تولید اختصاص دارد که از این رقم 42 درصد در صنعت و سایر در بخش کشاورزی مصرف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعید بهادیوند چگینی افزود: قزوین از نظر صنعت برق از استان های برخوردار به شمار می رود و با 7.5 درصد تلفات از نرم کشوری بسیار پائین تر است.
وی افزود: در حال حاضر مطالبات معوقه زیادی داریم که امیدواریم با تاکید و دستور استاندار نسبت به وصول آنها اقدام شود.
بهادیوند چگینی افزود: در استان به لحاظ تونل بادی از مزیت های بسیار زیادی برخوردار هستیم و به زودی در سطح کشور از استان های بسیار ممتاز در بهره برداری از این انرژی خواهیم شد.
وی اضافه کرد: در زمینه انرژی های خورشیدی و بادی متقاضیان زیادی در استان وجود دارند اما بیشتر به دنبال تغییر کاربری و دریافت زمین هستند که باید نسبت به این موضوع با توجه و حساسیت بیشتری اقدام کرد.
بهادیوند چگینی ادامه داد: به لحاظ خاموشی نیز از میانگین خاموشی کشور در روز پائین تر هستیم و وضعیت صنعت برق دراستان مجموع خوب است.
وی ادامه داد: هم اکنون از 800 میلیارد ریال بدهی شرکت توزیع برق اکنون نصف آن پرداخت شده است و اگر وصول مطالبات صورت گیرد تمامی بدهکاری خود را پرداخت خواهیم کرد.

**اجرای 2 طرح بزرگ آبرسانی به استان در دستور کار است
مدیر عامل شرکت آب وفاضلاب شهری نیز در این دیدار گفت: مطالبات این شرکت از دستگاه ها 30 میلیارد است که امیدواریم با تاکید استاندار در وصول آنها اقدام شود.
احمد هجران فر افزود: در سال گذشته براساس مصوبات سفر رئیس جمهوری حدود 330 میلیارد ریال اعتبار مصوب شرکت آب وفاضلاب شهری استان بود.
این مسئول اضافه کرد: برای یک میلیارد و 200 میلیون نفر در استان خدمات می دهیم و اجرای 2 طرح بزرگ آب رسانی را در استان در دستور کار داریم.
وی با اشاره به ضرورت صرفه جویی در مصرف آب، خاطر نشان کرد: هم اکنون چاه های استان 24 ساعته کار می کند بنابراین باید در شیوه مصرف و مدیریت این منابع آبی جدی تر عمل کنیم.

**150 روستای استان قزوین متاثر از خشکسالی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قزوین نیز در این دیدار با بیان اینکه 15 دستگاه خودرو آب رسانی سیار به روستاهای استان را برعهده دارند، گفت: حدود 625 روستای استان زیر پوشش خدمات این شرکت قرار دارند که این رقم 90 درصد جمعیت روستایی را شامل می شود.
محمد علیزاده افزود: تمام منابع آبی ما از زیرزمین شامل چاه، چشمه و قنات است و البته چندین سد نیز در استان دردست ساخت هستند که با بهره برداری از آنها بخشی از آب روستاها را از منابع آبی سطحی تامین خواهیم کرد.
وی ادامه داد: همه ساله در فصل گرما و از خرداد تا مهرماه در تامین آب شرب دچار مشکل هستیم و حدود 150 روستا متاثر از خشکسالی هستند ولی آب شرب آنها از طریق آب رسانی سیار تامین می شود.
علیزاده در پایان خاطر نشان کرد: اجرای 43 مجتمع آب رسانی را مصوب کرده ایم که از این تعداد 16 مجتمع به بهره برداری رسیده و 16 مجتمع دیگر نیز امسال در دستور کار هستند.
6101*3013
خبرنگار: هادی درزی رامندی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها

انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در خصوص ادعای برخی از رسانه های خبری مبنی بر بدهی ۶۰ همتی شرکت های پتروشیمی به شرکت ملی گاز ایران بیانه ای را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، به دنبال خبری تحت عنوان "بدهی ۶۰ همتی پتروشیمی ها به شرکت ملی گاز"، در فضای مجازی برخی رسانه های خبری و به نقل از گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در حال انتشار است، انجمن نفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی توضیحاتی را ارائه داد.

بر اساس اعلام این انجمن، در بند ۲-۲ گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تحت عنوان  "بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور" که صرفاً بر اساس گزارشات مالی ارائه شده توسط شرکت ملی گاز ایران تهیه گردیده، عبارت ذیل تصریح شده است :"بطوری که در سال ۱۴۰۲ حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان مطالبات بابت فروش گاز به صنایع عمده ایجاد شده است" 

همانطوری که در متن گزارش اشاره شده است، مطالبات ۶۰ همتی ادعا شده توسط شرکت ملی گاز ایران، مربوط به همه صنایع عمده کشور است نه فقط شرکتهای پتروشیمی! حال اینکه چرا برخی رسانه های خبری، علیرغم تصریح و شفافیت متن گزارش و بصورت غیر حرفه ای این مطالبات ادعایی را صرفاً متوجه پتروشیمی ها دانسته اند، جای تعمّق دارد!

شرکت ملی گاز ایران به استناد مصوبه شماره ۱۶۸۵۰/م/ت ۶۱۱۶۹ هـ مورخ ۲۹/۰۳/۱۴۰۲ هیأت وزیران (که توسط مجلس شورای اسلامی و طی نامه شماره ۳۷۸۵۹/هـ ب  مورخ  ۱۷/۰۵/۱۴۰۲ ریاست محترم مجلس شورای اسلامی بر خلاف قانون تشخیص داده شد) در ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۲ اقدام به صدور صورتحسابهایی برای شرکتهای پتروشیمی نمود که جمعاً در حدود ۲۴ همت بیش از واقعیت بوده و هم اکنون این اختلاف در مراجع ذیصلاح در حال بررسی است. همانطور که اشاره شده این مبالغ ادعایی ناشی از محاسبه نرخ گاز خوراک و سوخت ۷۰۰۰  و ۴۰۰۰ تومانی برای ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۲ بود که توسط مجلس محترم برخلاف قانون تشخیص داده شد.

بیش از ۴ همت از مطالبات ادعایی شرکت ملی گاز از شرکتهای متانول ساز مربوط به اینست که شرکت ملی گاز ایران به اشتباه در سال ۱۴۰۲ بهای گاز سوخت این شرکتها را نیز معادل گاز خوراک محاسبه نموده است. در حال حاضر این اشتباه در محاسبات، توسط شرکت ملی گاز ایران در دست بررسی و اصلاح است.

  شرکت های پتروشیمی تولیدکننده اوره از بابت تحویل حدود ۱۱ میلیون تن کود شیمیایی اوره به وزارت جهاد کشاورزی از نیمه دوم ۱۳۹۸ تا پایان ۱۴۰۲ و با قیمت تکلیفی ۸۰۰ تومان در هر کیلوگرم، بیش از ۵۰ همت از دولت محترم طلب دارند که طی این سالها ارزش واقعی خود را به میزان قابل توجهی از دست داده است. در حالی شرکت ملی گاز بارها گاز خوراک همین شرکت های اوره ای را به دلیل تأخیر بیش از ۱ ماهه در پرداخت صورتحساب گاز قطع می کند که مطالبات چندین ساله این شرکت ها همچنان بدون برنامه مشخصی برای تسویه آنها در حال افزایش است.

 شرکتهای پتروشیمی صادرکننده، مبالغ متنابهی از بابت استرداد مالیات بر ارزش افزوده سنوات قبل از سازمان  امور مالیاتی طلبکارند که با تأخیرات طولانی و مدت دار تسویه میشو متأسفانه مطالبات شرکتهای پتروشیمی نه در گزارشات مرکز پژوهشهای مجلس و نه بصورت خیلی جدی از سوی رسانه های خبری (به عنوان زبان گویای فعالین اقتصادی، سهامداران و خیل ِعظیم ذینفعان این صنعت)، مورد پیگیری و مطالبه گری قرار نمیگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • همدلی مدیران سرمایه بزرگی برای قزوین است
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها