Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج عبدی، عضو سابق کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به سیاست ها و برنامه دولت در حل معضل بیکاری گفت: من اعتقاد دارم در کشور، دولت هایی بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر روی کار آمده اند برنامه ای در خصوص حل پایدار معضل بیکاری و اشتغال زایی جوانان نداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چون بیکاری موضوعی است که هم بازار کارش باید مهیا شود و هم نیروی انسانی که در حال تربیت شدن است باید متناسب با آن بازار کار تحت آموزش های لازم قرار بگیرد.

عضو سابق کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضل بیکاران تحصلکرده تصریح کرد: بر همین اساس امروز جامعه ما تبدیل به تلی از جوانان تحصیل کرده دارای مدارک لیسانس و فوق لیسانس شده است که شغلی در انتظار آنها نیست.

وی افزود: قطعا تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار ما کم نیست جالب است بدانید که دولت از هزینه بیت المال خرج بسیاری از جوانان را می دهد تا به صورت رایگان در دانشگاه ها تحصیل کنند اما در آن رشته تحصیلی دانشجو کار و بازار شغلی در بیرون جامعه وجود ندارد. یعنی بدون مطالعه وجود بازار کار رشته ی تحصیلی در دانشگاه به دانشجو آموزش داده می شود که خود این موضوع معضل مهمی است.

عبدی با اشاره به مهم ترین چالش دولت در حل معضل بیکاری گفت: یکی از مهم ترین چالش های دولت ها در مواجهه با حل معضل بیکاری مطالعات دقیق بر روی بازار کار رشته های دانشگاهی است از طرف دیگر دولت برای گروه های سنی مختلف با مدارک تحصیلی بالا که بیکار هستند و حتی افرادی که دارای تحصیلات زیادی نیستند اما جویای کار اند تنوانست برنامه ریزی درست و دقیقی انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: گفتنی است امروز بازار کار تبدیل به بخش خصوصی شده است و بخش خصوصی نیز در حوزه های مختلف مانند تولید، صادرات تقریبا منفعل است و در خیلی از مواقع محصولی که بخش خصوصی با توجه به بهره های سنگین بانکی و مالیات و بیمه تولید می کند بسیار گران قیمت عرضه می شود. گرانی قیمت تمام شده محصولات بخش خصوصی موجب می شود تا امکان رقابت با کالاهای وادراتی ارزان قیمت را نداشته باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد