Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- در اختتامیه کنفرانس جهانی مبارزه با بیماریهای غیرواگیر در مونته ویدئو اروگوئه، از ایران به عنوان پیشروترین کشور جهان در اجرای شاخص های جهانی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر در حضور وزرای بهداشت 30 کشور و نمایندگان عالی رتبه نظام سلامت 80 کشور جهان تقدیر شد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز شنبه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، در کنفرانس جهانی مبارزه با بیماریهای غیر واگیر که روزهای 26 تا 28 مهر در مونتو ویدئو در اروگوئه برگزار شد، هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست باقر لاریجانی نایب رئیس کمیته ملی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر حضور داشت و پیام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان نیز در این اجلاس قرائت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باقر لاریجانی همچنین در این سفر با ریکاردو باروس وزیر بهداشت برزیل دیدار کرد. در این دیدار بر تقویت همکاری های مشترک دو کشور به ویژه در حوزه تولید واکسن تاکید شد.
در این دیدار که در حاشیه اجلاس جهانی بیماری های غیرواگیر در مونته ویدئو، برگزار شد، مقرر شد هیات های ایرانی در حوزه های مختلف همکاری های مشترک ایران و برزیل، به این دو کشور سفر کنند همچنین با توجه به تاکید و علاقه وزیر بهداشت برزیل، ارتباط انستیتو پاستور ایران با شرکت های معتبر تولید واکسن برزیلی در زمینه تولید واکسن، تقویت شود.
در حوزه تولید دارو نیز مقرر شد آژانس نظارت بر سلامت برزیل (ANVISA) همکاری های دارویی خود را با ایران تقویت کند و سند همکاری های مشترک سازمان غذا و دارو در سفر غلامرضا اصغری رئیس این سازمان به برزیل یا سفر رئیس آژانس نظارت بر سلامت برزیل به ایران، امضا شود.
وزیر بهداشت برزیل در این دیدار افزایش همکاری های مشترک دو کشور در حوزه غذا را خواستار شد و سند برنامه عمل برای همکاری های مشترک در زمینه های ارتقای نحوه تغذیه سالم، مقابله با چاقی به ویژه چاقی کودکان، ارتقای فعالیت های بدنی، برچسب زنی مواد غذایی و اصلاح فرمولاسیون غذایی امضا شد.
همچنین مقرر شد که در حوزه آموزش، ارتباطات دانشگاهی دو کشور به ویژه در خصوص پزشک خانواده، گسترش یابد و هیات های تخصصی دو کشور از توان و ظرفیت و زمینه های همکاری های مشترک در دو کشور بازدید داشته باشند.
باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت که ریاست هیات ایرانی شرکت کننده در اجلاس جهانی بیماری های غیرواگیر در مونته ویدئو در اروگوئه را بر عهده داشت، در حاشیه این اجلاس، همچنین با وزیر بهداشت اکوادر دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار زمینه های مختلف همکاریهای مشترک در حوزه سلامت از جمله برچسب زنی مواد غذایی و تغذیه مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.
اکوادر یکی از کشورهای پیشرو در زمینه برچسب زنی مواد غذایی در میان کشورهای آمریکای لاتین است و کشورهای آمریکای لاتین در این زمینه از این کشور الهام گرفته اند.
در این دیدار همچنین، همکاری در زمینه های آموزشی و کنترل بیماری های غیرواگیر، دارو و تجهیزات پزشکی بررسی شد و وزیر بهداشت اکوادر برای بازدید از برنامه های سلامت جمهوری اسلامی ایران ابراز علاقه مندی کرد.
در این نشست مقرر شد متن پیش نویس یادداشت تفاهم همکاری های بهداشتی و پروتکل دارویی برای طرف اکوادری ارسال شود تا پس از بررسی های لازم، همکاری های بهداشتی با آن کشور گسترش یابد.
دریافت خبر: افشین شاعری** ناشر: مریم برزآبادی
اجتمام 3063 ** 1418

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران