Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@04:48:43 GMT

تخفیف ۵۰درصدی راه‌آهن به بار صادراتی

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۶۶۲۲۳

تخفیف ۵۰درصدی راه‌آهن به بار صادراتی

تخفیف هایی تا ۵۰ درصد تعرفه حمل ریلی بار ارائه می شود.

حسین عاشوری عضو هیات مدیره راه آهن با بیان اینکه صادرات کالای ایرانی با شبکه ریلی پارسال ۱۲ درصد رشد داشت، گفت: حمل بار و صادرات از طریق ریل، اقتصادی و ایمن ترین روش است و شرکت راه آهن از دو سال قبل با هماهنگی کشورهای مقصد، برای افزایش صادرات و رونق حمل بار روی ریل، تخفیف های تعرفه ای تا سقف ۵۰ درصد در نظر گرفته که موجب شده است صادرات ریلی افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شش ماه نخست امسال، تبادلات مرزی از طریق ریل، با پاکستان از طریق مرز میرجاوه ۱۵۰ درصد و با ترکیه ۹۰ درصد رشد داشته و ۶ میلیون تن کالای صادراتی با شبکه ریلی حمل شده است.

به گفته عضو هیئت مدیره شرکت راه آهن، اتصال راه آهن ایران با آلمان برقرار شده است و از ابتدای ۲۰۱۸ ، قطار برنامه ای در این مسیر راه اندازی می شود.

وی با اشاره به اینکه راه آهن ایران از طریق سرخس و اینچه برون به ترکمنستان، از مرز جلفا به جمهوری آذربایجان، از مرز رازی به ترکیه و از طریق میرجاوه به پاکستان متصل است، افزود: مسیر ریلی تا مرز افغانستان و عراق رفته است که در افغانستان تا ۵۰ کیلومتر در داخل خاک آن کشور راه آهن در دست ساخت است و تا چند ماه دیگر به بهره برداری می رسد.

در مورد عراق نیز، تا شلمچه خط ریلی داریم و امیدواریم با کمک دولت عراق، خط ریلی شلمچه تا بصره ساخته شود تا اتصالات کریدورهای ریلی را برای صادرات و ترانزیت تکمیل کنیم.

عاشوری افزود: همچنین سه بندر شهید رجایی، خرمشهر و امام خمینی در خلیج فارس و بندر امیرآباد در خزر نیز به شبکه ریلی متصل است و امیدواریم برای افزایش جابجایی بار، هرچه سریع تر با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی، بنادر بوشهر، چابهار و انزلی به شبکه ریلی متصل شود.

وی با اشاره به دستور وزیر راه و شهرسازی برای افزایش سهم ریل در جابه جایی بار بنادر به ۴۵ درصد گفت: هم اکنون سهم ریل در جابجایی بار بنادر کمتر از ۱۰ درصد است و افزایش ان نقش مهمی در تسهیل فرایند انتقال و جابجایی بار و کاهش هزینه خواهد داشت.

عضو هیئت مدیره شرکت راه آهن مزیت زمان کمتر را در کنار هزینه پایین تر حمل بار، یکی دیگر از عوامل استقبال بیشتر صادرکنندگان به استفاده از ریل دانست و تأکید کرد: پیشتر حمل بار از مسیر سرخس تا بندرعباس به طول هزار و ۶۲۰ کیلومتر یک هفته طول می کشید اما در حال حاضر کمتر از سه روز طی می شود و شرکت راه آهن به صاحبان کالا تضمین زمانی می دهد که اگر به تعهد عمل نشود ، جریمه پرداخت خواهد کرد و صادرکنندگان می توانند با اطمینان از زمان بندی دقیق، کالای خود را به راه آهن بسپارند.ایران آنلاین /

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.
توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • نمایش توانمندی صادراتی اردبیل در نمایشگاه اکسپوی ایران
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تخفیف موزه‌ها و اماکن تاریخی یزد به مناسبت روز معلم
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها