Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رسول زرگرپور در پنجاه و دومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان، اظهار داشت: استان اصفهان یک ظرفیت بسیار عظیم انحصاری دارد که شهرک علمی و تحقیقاتی است و می‌تواند پایه اساسی برای حل برخی از مشکلات و توسعه اقتصادی باشد.

وی با تأکید بر اینکه باید جلسات مشترکی بین اتاق بازرگانی و شهرک علمی و تحقیقاتی برگزار شود، افزود: باید مواردی که می‌تواند مبنای همکاری‌های مشترک باشد مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان با بیان اینکه بیش از 500 شرکت دانش‌بنیان و 9 مرکز رشد در این شهرک فعالیت می‌کنند، عنوان کرد: گردش مالی این شرکت‌ها به بیش از 13 هزار میلیارد ریال رسیده و 900 پرونده نوآوری و تجاری‌سازی شده است.

وی با بیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی نیز با ایجاد قطب علمی در جنوب شهر، شرکت‌های دانش بنیان در حوزه پزشکی و پیراپزشکی را در این شهرک مستقر کرده است، مطرح کرد: با توجه به اینکه آینده 20 ساله استان در حوزه علم و فناوری پیش‌بینی شده است، پیشنهاد می‌شود بین اتاق بازرگانی، علوم پزشکی و شهرک علمی و تحقیقاتی کارگروهی تشکیل شود و زمینه‌های همکاری‌های مشترک بررسی شود چرا که اگر کار مشترک توسط این شهرک‌ها و اتاق بازرگانی صورت گیرد راندمان چند برابر خواهد شد.

زرگرپور به تشکیل شورای معادن نیز اشاره و تصریح کرد: این شورا برای نخستین بار تشکیل شده و نتایج خوبی را به همراه داشت و گشایش‌های زیادی را به وجود آورد.

وی در ادامه با اشاره به گزارش کمیته پیگیری اجرای مصوبات شورا از اجرای مصوبات تولید و صادرات در بخش کشاورزی، یادآوری کرد: دو سال پیش موانع تولید در بخش کشاورزی با اقدامات کارشناسی در کارگروه تخصصی احصا شد و به این جمع‌بندی رسیده بودیم که در بخش کشاورزی 23 مانع اصلی وجود دارد که اگر حل و فصل شود تولید بخش کشاورزی رونق خواهد گرفت و مشکلات برطرف خواهد شد و صادرات بخش کشاورزی هم جایگاه خود را پیدا خواهد کرد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در این رابطه 27 راهکار ارائه شد، خاطرنشان کرد: برخی از این راهکارها ملی و بخشی استانی بود و امروز پس از دو سال اعلام شد که 22 مورد از این راهکارها اجرایی شده است که این تعداد رکورد خوبی برای استان است.

وی در ادامه گفت: مواردی که اجرایی نشده دوباره بررسی شد و می‌توان گفت به طور کلی این 27 راهکار وضعیت مناسبی داشته است و دیگر راهکارها نیز تا پایان سال اجرایی و مشکلات برطرف خواهد شد.

زرگرپور با اشاره به مشکلات فعالان اقتصادی با بخش‌های بیمه و مالیاتی اظهار داشت: کمیته‌هایی که این موارد را بررسی می‌کنند بخشی از این مشکلات که استانی بود حل شد و بخشی نیز برای رفع به تهران ارسال خواهد شد.

وی تعدد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها و تفسیرها در بخش تأمین اجتماعی و مالیات را بیشترین مشکل در این بخش خواند و تأکید کرد: این موضوع کار را مشکل کرده است و مهم‌ترین راهکاری که می‌تواند در این رابطه اثربخش باشد این است که کارگروهی در سطح ملی تشکیل شود و این دستورالعمل‌ها را تنقیح کرده و برداشت‌های متفاوت و موارد متضاد را تجدید نظر کنند.

استاندار اصفهان در پایان مطرح کرد: در طول چهار سال گذشته بیشتر وقت این شورا به بررسی مسائل مالیاتی و تأمین اجتماعی گذشته است ولی این مشکلات باعث شده است که توفیقات کافی نباشد.

 

انتهای پیام/م

 

23 مانع اصلی در بخش کشاورزی استان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم تامین‌کننده مدیریت شهری باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد در جلسه انعقاد قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای بین سازمان مشارکت‌ها و سرمایه گذاری شهرداری اصفهان و شرکت صنایع شهر فرین به عنوان یکی از برنامه‌های ویژه دومین رویداد ملی حمل و نقل دانش بنیان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد مهم در حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای دومین بار نسبت به برگزاری GoingEvent در این رویداد اقدام کرده‌اند که امیدواریم ادامه پیدا کند.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش ارائه شده ۷۰ درصد محتوای نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان نسبت به سال گذشته تغییر کرده است و این نشان دهنده شاخص بهبود در این موضوع است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد اگر کل مجموعه خدماتی و امکاناتی مدیریت شهری اصفهان و کل شهر اصفهان را مورد توجه قرار دهید و آن‌ها را در آینده در این ره‌آورد فناورانه درگیر کنید، بسیار مؤثرتر است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری اصفهان ۸ درصد سهام بانک شهر را دارد، ادامه داد: همچنین مدیریت شهری اصفهان بخشی از سهام اولین VC یا سرمایه‌گذاری خطرپذیر اصفهان را دارد که اسم این VC شرکت هدهد است؛ در این برنامه باید تعدادی از وی‌سی‌های کشور دعوت می‌شدند، می‌دیدند، می‌خریدند و با همدیگر شراکت داشتند.

نباتی‌نژاد گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم قرار بگیرند و تأمین کننده حرفه‌ای مدیریت شهری باشند.

کد خبر 749916

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان