Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@16:06:04 GMT

نامه 70 وکيل به گوترش + متن

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۹۰۷۸

نامه 70 وکيل به گوترش + متن

خبرگزاري آريا - جمعي از حقوقدانان و وکلاي پايه يک دادگستري در نامه‌اي به دبيرکل سازمان ملل اعلام کردند: امروز ميانمار آزموني براي اثبات بي‌طرفي سازمان ملل است. به گزارش گروه سياسي خبرگزاري تسنيم، جمعي از حقوقدانان و وکلاي پايه يک دادگستري با همکاري مرکز دانشجويي حقوق بشر در نامه‌اي به "آنتونيو گوترش" دبيرکل محترم سازمان ملل متحد، خواستار ورود جدي اين سازمان به موضوع ميانمار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتداي اين نامه آمده است: ما تعدادي از حقوقدانان و وکلاي پايه يک دادگستري با همکاري مرکز دانشجويي حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران(صلح زيبا) به نام احترام به اشرف مخلوقات و اهتمام در پاسداشت حقوق طبيعي انسان ضمن تشکر از موضع‌گيري شما در محکوميت جنايات رخ داده در ميانمار عليه مسلمانان روهينگيايي، مخصوصا استان مسلمان نشين راخين از شما خواستاريم فراتر از موضع گيري و ابراز نگراني مستندا به ماده 99منشور ملل متحد مبني بر جلب توجه شوراي امنيت به موضوعي که صلح و امنيت بين الملل را به مخاطره مي اندازد؛ حمايت و اقدام واقعي و عملي خود را در حمايت از قربانيان مظلوم ميانمار انجام دهيد.
اين نامه مي‌افزايد: مطابق گزارش‌هاي گزارشگر ويژه حقوق بشردر ميانمار که قبل از وخامت و وقاحت غيره انساني در آن مناطق نسبت به شيوع ادبيات نفرت و ترويج و برانگيختن خشونت عليه اقليت مسلمان اعلام و تقديم سازمان‌هاي بين‌المللي نموده است و نيز گزارش‌هاي متعدد و مستند ديده‌بان حقوق بشر که تاييد مي‌نمايد نيروهاي امنيتي دولت ميانمار اقدام به سوزاندن محل‌هاي سکونت، اعدام‌هاي بدون محاکمه ، تجاوز و ديگر اشکال‌هاي خشونت‌هاي جنسي نموده لزوم ورود جدي سازمان ملل متحد مطابق با قواعد بين المللي به صورت قاطع احساس مي‌شود.
در بخش ديگري از اين نامه تاکيد شده است: همان‌گونه که استحضار داريد مطابق قواعد آمره بين الملل ايذاء و تعقيب يک اقليت مذهبي از جمله رفتارهاي سازنده (جرايم عليه بشريت)مي‌باشد که تمامي مولفه‌هاي موجود در تعريف اين جرم بين‌المللي مطابق اساسنامه ديوان کيفري بين‌المللي که شرط تحقق جرم ايذاء و تعقيب را رفتارهاي مجرمانه ديگري مانند تجاوز و شکنجه مي‌داند که همه در خصوص ميانمار حسب مستندات مراجع بين المللي محقق است از شما مي‌خواهيم به وظايف قانوني خود و در پاسخ به اعتمادي که شما را دبيرکل سازمان ملل متحد نموده است، از تمامي ظرفيت‌هاي قانوني و قدرت خود براي توقف کامل جنايات استفاده نماييد.
اين نامه مي‌افزايد: سازمان عفو بين‌الملل با زمينه‌سنجي بحران ميانمار وجود يک مخاصمه غير‌بين‌المللي ميان ارتش ميانمار و گروه‌هاي مخالف دولت مانند ارتش آراکان را محتمل دانسته است که در صورت احراز مخاصمه مسلحانه غيره بين‌المللي نقض‌هاي متعدد و فاحش حقوق بشر دوستانه نيز توسط دولت و ارتش ميانمار قابل پيش‌بيني و چه بسا بديهي است، لذا براساس مدل مسئوليت فرمانده که از جمله مدل‌هاي مسئوليت کيفري در نظام عدالت‌کيفري بين‌المللي است. بي‌شک ميانمار و جنايات واقع شده عديده منطبق بر قوانين و عرف بين‌الملل در آن آزموني براي بي طرفي سازمان متبوع شما و نيز انسان دوستي و صلح طلبي و مهرباني مطلق شما خواهد بود.
در پايان اين نامه آمده است: ما به عنوان جمعي حقوقدان و وکيل پايه يک و نيز موسسه مستقل حقوق بشري صلح زيبا به وظايف انساني خود و نيز بر اساس سوگند هاي حرفه اي و وجدان منبعث از علم حقوق پيگير حقوق به شدت تضييع شده مردم ميانمار تا استيفاء کامل آن خواهيم بود وبه عنوان پيروان امامي که معروف است به الامام علي صوت العداله الانسانيه تا تحقق کامل عدالت کيفري صداي مردم ميانمارخواهيم بود.
1سکينه السادات پاد
2سيدعادل حيدري
3عليرضاعاقلي مقدم
4فاطمه شريفي نيا
5اعظم ميرمحرابي
6آناهيتاگنج آبادي
7علي غفوري
8مريم نامجو
9علي اکبرصفري
10محسن غلامي دامسکي
11مهتاب فرهمند
12قاسم صبور
13فاطمه رحيمي بقا
14مجتبي مصدقي نقندر
15حسين زنگنه
16ليلا طاهرزاده
17محمدعادل راستگو
18سيماسجاديان
19تورج حبيبي
20ميتراابراهيمي
21سيدمحمدمهدي نقوي
22زهراخسروي
23عباس رحماني
24معصومه معلم
25حمزه شکريان
26تکتم احمدي
27فاطمه حور
28 مليحه خالقي عينک چي
29حسين صفابين
30سعيدرجب زاده
31عليرضامحمديان تبار
32سيدسعيدفيروزي
33جوادخاکساران
34فاطمه اميريان فرد
35اميرحسين ظريف مقدم
36ابراهيم عزتي نژاد
37محمودحاج زاده
38جواداکرمي
39احمدرضاعاقلي مقدم
40محمدجعفرشايان خواه
41مهدي احمدي
42 نفيسه اکرامي
43حليمه فاني
44عباس صبور
45مهدي عطارياني
46 هادي سقاعيدگاهي
47 ثمينادلبري
48 وحيد درگاهي
49 سعيدگل زاده
50محمدمهدي سالار
51حسين عطاران زاده
52 زهرامحمدپور
53عباس تقي نژاد
54مسعودتيموري
55مهنازمعمارباشي
57 حميدرضااميري
59 سيدرضاسيدحسيني
60 علي اکبرحاجي زاده نداف
61 کبري بختياراندرخي
62 مرضيه عابدي
63 ناصرتوراني
64 مرتضي توکل نژاد
65 مصطفي شکري
66 علي ساعتچي
67 سيدمحمدحسيني
68 طاهره برآبادي
69جواد گرجي
70مژده نيک فرجام
71مسعود ملازميان
72 مجيد نجات زادگان
73 سيدمجتبي ارادتي
74سحر ديوانبيگي
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد.

در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد.

در همین ارتباط، سیدرضا مظهری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، توضیحاتی داده است تا ابهامات این آیین نامه برای همگان روشن شود.

وی گفت: امکان ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه و انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل اقامت بیمار از مهم‌ترین ویژگی آئین نامه ابلاغی است.

مظهری در توضیح بیشتر افزود: بیمار بدون مراجعه به داروخانه با ورود کد رهگیری خود، محل اقامت و محدوده جستجوی خود را تعیین می‌کند و واکشی اطلاعات نسخه از هر یک از بیمه‌های پایه صورت می‌گیرد و زمان تقریبی که دارو احتمال دارد به بیمار برسد، مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر بیمار چند داروخانه را انتخاب کرده باشد، داروخانه‌هایی که اقلام نسخه را داشته باشند در قالب پیام‌های ارسالی به بیمار اطلاع رسانی می‌کنند، ادامه داد: بیمار هریک از داروخانه‌هایی که بخواهد را انتخاب خواهد کرد و بر اساس تعرفه‌ای که شرکت حمل تعیین می‌کند، قیمت را بیمار انتخاب می‌کند.

مظهری افزود: به محض انتخاب بیمار ارتباط با مسئول فنی داروخانه برقرار می‌شود اگر نیاز به ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه داشت، از طریق سکو امکان این ارتباط برای بیماران فراهم می‌شود و این دسترسی موجب سهولت دسترسی بیمار به دارو می‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: دارو به صورت پلمپ و بسته بندی به سکو سپرده می‌شود تا در زمان مشخصی به دست بیمار برسد.

در همین حال، آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، ددر توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، گفت: آنچه اعلام شده است «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وی افزود: هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است و تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به صورت غیرحضوری است. همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

در همین حال، در آیین نامه ابلاغی آمده است: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

البته یک نکته در مورد همکاری داروخانه ها با آیین نامه ابلاغی وجود دارد، به طوری که تنها داروخانه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6092231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • ویدیو/ تأمین حقوق ملت فلسطین یک مطالبه بین‌المللی است
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین