Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار هشترود گفت: کمبود فضای سبز در هشترود مردم این منطقه را آزار می‌دهد؛ از این رو شهرداری و شورا باید تلاش خود را در جهت توسعه‌ی فضای سبز بیشتر کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، حسن مستفید در جلسه‌ی شورای شهر هشترود، خاطرنشان کرد: بهسازی جاده‌های بین مزارع، جاده سلامت و جاده بوستان شهدای گمنام می‌تواند از بار ترافیکی شهر بکاهد و برای بهسازی اماکن یاد شده می‌توان از بودجه آبخیزداری استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره جهاد کشاورزی هشترود نیز در این جلسه اظهار کرد: اگر جاده سلامت از احاطه اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خارج شود، جهاد کشاورزی می‌تواند با همکاری شهرداری وضعیت این جاده را بهبود دهد و از بار ترافیکی شهر بکاهد.
اسماعیل کریمی اصل افزود: جهاد کشاورزی هشترود می‌تواند با دید هم افزایی کمک حال خیلی از ادارات هشترود باشد و در بهسازی شهر سهم داشته باشد.
رئیس شورای شهر هشترود نیز در این جلسه یاد آور شد: مسیر گشایی در هشترود و حل ترافیک شهر یکی از دغدغه‌های شورا و شهرداری است؛ ازاین رو شورای شهر با کمک جهاد کشاورزی بهبود وضعیت جاده های بین مزارع را در دستور کار قرار داده است.
محمد رضا شقاقی‌پور اظهار کرد: تفیک، توسعه و ساماندهی جاده‌های بین مزارع برای کم کردن بار ترافیکی شهر نیاز است و در حال حاضر تنها راه برون رفت از مشکلات، توسعه‌ی ناوگان حمل‌ونقل درون شهری است.
نایب رئیس شورای شهر هشترود نیز در این جلسه اظهار کرد: ایجاد کمربندی سبز در هشترود یکی از ضروریات است.
محمدرضا قهرمانپور گفت: اعضای شورای شهر در جهت عمران و آبادانی هشترود با ادارات و مردم همکاری دارند.
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر هشترود نیز از مصوب شدن خرید تجهیزات برای تکمیل پروژه مکانیزه کردن محل دفن زباله خبر داد و افزود:ا ین کمسیون با همکاری معاونت عمران شهرداری برای ساماندهی محل زباله خانه تاکنون۶۵۰میلیون تومان اعتبار هزینه کرده است.
یوسف ایل غمی ادامه داد: مجوز خرید سنگ اسپراخون برای بهسازی پیاده روها و معابر سطح شهر و مجوز انعقاد قرارداد برای ادامه پروژه آسفالت‌ریزی برای ترمیم خیابان‌های شهر به شهرداری صادر شد.
عضو شورای هشترود نیز در این جلسه از مصوب شدن همکاری شهرداری و جهاد کشاورزی در جهت بهسازی جاده‌های بین مزارع خبر داد و خاطرنشان کرد. براساس مصوبات کمیته برنامه‌ریزی باید جاده سلامت به شهرداری و جهاد کشاورزی تحویل داده شود تا مسیر گشایی در این منطقه شروع شود.
زهرا عباس‌نژاد گفت: یکی دیگر از مصوبه‌های شورا در جلسه دوازدهم، تخصیص اعتبار برای احداث آب نمان در مسیرهای بین مزارع در خصوص مسیر گشایی ما بین کمربندی و بوستان شهدای گمنام می باشد.
وی از از باز گشایی مسیر دانشگاه پیام نور تا انتهای اراضی گنجینه کتاب در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این مسیر که از جاده های بین مزارع می باشد بعد از تعریض طرفین جاده،شن ریزی و تسطیح می‌شود.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۹۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند

شهردار پیرانشهر گفت: شوراهای اسلامی شهر، رکن مردم سالاری در کشور هستند که در گسترده‌ترین حالت ممکن، مردم را در تأثیرگذاری بر سرنوشت خویش و چگونگی تعیین وضعیت محل و مکان زندگی خود کمک می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، به مناسبت روز ملی شوراها، فرماندار و شهردار پیرانشهر با حضور در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر ضمن تبریک این روز به اعضای شورای شهر از آنان قدردانی کردند؛ صفر تفاخر شهردار پیرانشهر در این دیدار با تجلیل از فعالیت‌های مثبت و تأثیرگذار اعضای شورای اسلامی شهر، در جهت پیشبرد امور و توسعه هر چه بیشتر شهر، اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر، رکن مردم سالاری در کشور هستند که در گسترده‌ترین حالت ممکن، مردم را در تأثیرگذاری بر سرنوشت خویش و چگونگی تعیین وضعیت محل و مکان زندگی خود کمک می‌کنند.

وی با تاکید بر بر لزوم همراهی و هماهنگی میان شهرداری و شورا در حل مشکلات و اداره امورات شهر افزود: همکاری میان این دو نهاد در شهر پیرانشهر، در بالاترین حالت ممکن خود، ثمرات فراوانی به همراه داشته است.

شهردار پیرانشهر گفت: با پیشرفت‌های بسیار خوبی که در بهبود امور و انجام شایسته طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی در سطح شهر داشته‌ایم، رضایت مردم شریف شهر پیرانشهر را تا حد قابل توجهی به‌دست آورده‌ایم.

تفاخر وفاق، همدلی، برادری و پرهیز از حاشیه را رمز موفقیت شوراها دانست و خاطر نشان کرد: مجموعه شورای اسلامی و شهرداری همواره برادرانه و بر اساس اصول و موازین قانونی به حرکت خود جهت رسیدن به شرایط مطلوب حرکت می‌کنند.

خضر کاک درویشی فرماندار پیرانشهر نیز ضمن تبریک این روز، بر اهمیت شورا و استفاده از خرد جمعی و تجمیع قوا برای رفع مشکلات مردم تاکید کرد.

وی افزود: اعضای شورا منتخبان مردم و چشم امید شهروندان هستند که برای شناسایی، برنامه‌ریزی و رفع مشکلات شهر و شهروندان گردهم آمده‌اند.

فرماندار پیرانشهر تصریح کرد: با توجه به تأثیر عمیق شورا بر روند اجرایی مدیریت شهری، لازم است آگاهی، مردم داری، توجه به نیازها و اولویت‌ها، تعهد و تخصص در تصمیم گیری‌های شورا نقش اصلی را ایفا کند.

علی روشندل رئیس شورای اسلامی شهر پیرانشهر نیز ضمن تشکر از فرماندار و شهردار ابراز امیدواری کرد که همکاری شورا و شهرداری همچون گذشته تداوم داشته باشد.

کد خبر 748867

دیگر خبرها

  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • رنجش اهالی شهرک آ. اس. پ شهریار از کمبود امکانات رفاهی
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود