Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: طرح نظارت بهداشتی ویژه زائران اربعین با فعالیت ۶۳ تیم بازرسی در استان کرمانشاه پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، امیر کرمی در حاشیه همایش مانور آمادگی کارشناسان بهداشت محیط در زمینه خدمت به زائران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال افتخار میزبانی زائران اربعین را برعهده دارد بنابراین یکی از اولویت‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی پیشگیری از ورود تهدیدات بهداشتی از جمله بیماری‌های قابل انتقال از آب و مواد غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه 63 تیم عملیاتی در پایانه مرزی خسروی مستقر خواهند شد، گفت: 63 تیم عملیاتی متشکل از 103 نفر هر 73 ساعت یک بار به صورت شبانه‎روزی در شهرستان قصرشیرین در پایانه مرزی قصرشیرین حضور دارند.

کرمی عنوان کرد: 200 بازرس در قالب تیم‌های ثابت و سیار در تمامی مسیرهای تردد زائران از کنگاور تا مرز خسروی اقدام به برنامه‎ریزی و هماهنگی جهت ارائه خدمات بهداشتی به این عزیزان خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه امسال بازرسان بهداشت محیط از هشتم آبان ماه تا 24 آبان از ساعت هشت صبح تا 10 شب در قالب تیم‌های عملیاتی دو نفره شامل تیم‌های ستادی، آزمایشگاه سیار آب و مواد غذایی در مسیرهای تردد زائران حضور دارند، بیان کرد: این بازرسان آموزش‌های لازم را در موکب‌ها، پایانه مرزی و مسیرهای تردد زائران به آنها ارائه می‌دهند.

مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه این بازرسان و تیم‌های عملیاتی و ستادی به‎صورت فعال و شبانه‌روزی از هشت صبح تا 10 شب و از ساعت 10 شب تا هشت صبح به صورت آنکال آماده اطلاع‎رسانی و ارائه خدمت به مردم هستند، گفت: در تمامی مسیرهای تردد زائران از ورودی استان کرمانشاه تا مرز خسروی نیز چند تیم ستادی و سیار حضور دارند که پاسخگوی سوالات مردم هستند.

کرمی با اشاره به اینکه این 63 تیم عملیاتی در شهرستان قصرشیرین و مرز خسروی مستقر می‌شوند اظهار کرد: همچنین یک سامانه اطلاع‌رسانی به صورت اپلیکیشین در قصرشیرین راه‎اندازی شده که آدرس آن به زائران داده می‌شود و با نصب آن پیام‌های بهداشتی برای آنها ارسال می‎شود.

انتهای پیام/

R41380/P1357/S6,52,57,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • امحای ۱۵۳۹ کیلو گرم مواد عذایی غیر بهداشتی در هشترود
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان