Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام انجمن صنفی کارفرمائی صنعت پتروشیمی با اشاره به صادرات سالانه حدود 10 میلیارد دلار محصول پتروشیمی از ایران، گفت: در صورت یکپارچگی صادرات پتروشیمی‌ها می‌توان از ارز حاصل از صادرات برای تضامین فاینانس استفاده کرد.

به گزارش گروه اقتصادی آنا از انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، فریبرز کریمائی درباره تصمیم شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده متانول به منظور یکپارچه سازی صادرات با ایجاد یک کنسرسیوم صادراتی در صنعت پتروشیمی، گفت: برای اخذ تضامین به منظور بازگشایی خطوط اعتباری و فاینانس توسط شرکت ها و هلدینگ های صنعت پتروشیمی یکی از راهکارها استفاده از ظرفیت ارزش درآمدهای حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام انجمن صنفی کارفرمائی صنعت پتروشیمی با اشاره به پتانسیلی که در یکپارچگی صادرات صنایع پتروشیمی کشور وجود دارد و پیش از این یک بار در دهه 80 توسط مدیران وقت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از آن به خوبی استفاده شد، تصریح کرد: بحث یکپارچگی و نظام مند شدن صادرات محصولات پتروشیمی با ظرفیت صادراتی سالانه 10 میلیارد دلار فعلی (شرکتهای بالادستی)، از ضروریات تحقق اهداف تعریف شده در این صنعت برای ارتقاء جایگاه آن در منطقه و تبدیل شدن آن به یک هاب بزرگ منطقه ای بوده ضمن اینکه این حجم از صادرات خود ضمانتی برای تأمین مالی خارجی در طرحهای توسعه این صنعت است .

وی افزود: البته منظور از یکپارچگی در صادرات محصولات پتروشیمی ، لزوما به به این معنا نیست که حتما از یک سازمان فروش واحد در صادرات این محصولات استفاده شود ، بلکه یکپارچگی را می توان در سیاست گذاری، تعیین حدود قیمت، کنترل عرضه، تقسیم بازار و تجمیع اعتبارات ناشی از صادرات و ... نیز تعریف کرد و هم اکنون در دنیا مدل‌های مختلفی برای این کار تعریف شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در برنامه‌ ششم بیش از 38 میلیارد دلار نیازمند جذب سرمایه گذاری هستیم و برای اتمام طرحهای در دست اجرا نیز باید حداقل بیش از 20 میلیارد دلار سرمایه گذاری جذب نمائیم ، اظهار داشت: تا پایان برنامه ششم حداقل نیازمند 58 میلیار دلار سرمایه گذاری هستیم که بطور متوسط میشود سالانه 11.5 میلیارد دلار و این میزان هرچند هدف بسیار بزرگی است ، لیکن برای کشوری که توان صادراتی 10 تا 12 میلیارد دلار در سال را دارد ، در صورت مدیریت صحیح امکانپذیر است.

وی، ادامه داد: درصورت مدیریت صحیح در صادرات و نظام مند کردن آن در غالب یک نظام اعتباری کارآمد ، سالانه تا چند برابر حجم صادرات پتروشیمی امکان جذب منابع مالی و تضمین آن وجود دارد .

قائم مقام انجمن صنفی کارفرمائی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه تاکنون انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان اولویت این موضوع را مطرح کرده‌اند، تاکید کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی و این انجمن به همین منظور چندین بار هلدینگ‌های بزرگ صنعت پتروشیمی را دور هم جمع کرده و این موضوع را مورد بحث و بررسی های کارشناسی و مدیریتی بسیار قرار داده و در این مورد حتی از ظرفیت علمی دانشگاه علامه طباطبایی هم استفاده شده و نتایج قابل قبولی نیز استخراج شده است .

به گفته کریمائی، اجرای سیاست یکپارچه سازی بازرگانی و صادرات محصولات پتروشیمی به مشارکت تمام مجموعه‌ها، شرکت‌ها و هلدینگ‌های فعال در صنایع پتروشیمی نیاز دارد .

وی ادامه داد : سال گذشته با وجود قیمت‌های پایین نفت و به تبع آن محصولات پتروشیمی در بازار نزدیک به 10میلیارد دلار صادرات پتروشیمی داشتیم که رقم قابل توجهی است ولی به دلیل پراکنده بودن آن امکان استفاده از تمامی این ظرفیت بزرگ فراهم نشده است .

کریمائی در پایان خاطرنشان کرد: با این ظرفیت حتی می‌توان بانکی را ایجاد کرد که گردش فوق العاده مالی این حجم از منابع ارزی در آن می‌تواند بسیار راهگشا باشد ولی در این رابطه هنوز در ابتدای راه هستیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شاه میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز گذشته (۵ اردیبهشت) در جریان سفر عملیاتی خود به عسلویه با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع‌آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، گفت: این شرکت متعهد شده است امسال بخشی از مشعل‌های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری شوند، همچنین بخش دیگری از مشعل‌های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تأمین می‌کنند، تا سه سال آینده مهار خواهند شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل‌های گازی ادامه داد: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه‌ای است که مشعل‌ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می‌شوند.

وی با بیان اینکه در سال جهش تولید، طرح‌ها و پروژه‌ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می‌شود، تصریح کرد: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد بهره‌برداری از طرح‌های مختلف خواهیم بود.

این مقام مسؤول با اشاره به بهره‌برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، تاکید کرد: امسال ۱۲ طرح از طرح‌های پتروشیمی عملیاتی می‌شوند که افزون بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در زمینه ارزآوری نیز نقش‌آفرین خواهند بود. صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

کد خبر 6088531

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی