Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: چنانچه برجام مورد تهدید قرار گیرد و نقض شود نمی توان روی اتحادیه اروپا حساب باز کرد و نمی توان تصور کرد بدون حضور آمریکا در برجام، اروپا نیز همکاری با ایران را حفظ کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی ابوالفتح در گفتگو با طرقبه نیوز؛ اظهار کرد: آن طوری که از شواهد و عملکرد بر می آید آمریکا فعلا قصد خروج از برجام را ندارد و  بیشتر به نظر می رسد آمریکا در پی تقویت بخش نظارتی برجام و تعیین تکلیف برای دوران پس از پایان برخی محدودیت های برجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در عین حال خارج از توافق هسته ای دال بر افزایش فشارهای غیر هسته‌ای بر ایران، تلاش موازی انجام می دهند.

 

کارشناس مسائل آمریکا گفت: یکی از اهداف مطرح شده این است که آمریکا اقدامات و فشارهای غیر هسته ای را در حوزه موشکی و نقش آفرینی جمهوری اسلامی را ادامه و ایران را به سمت خروج از برجام سوق دهد تا مسئولیت نابودی برجام برعهده ایران قرار گیرد.

 

وی افزود: مقصود دیگر این است که چنانچه هدف اول محقق نشد جمهوری اسلامی در عملکرد خودش از جمله فعالیت های موشکی و نقش آفرینی منطقه ای تجدید نظر کند.

 

ابوالفتح با بیان اینکه به نظر می رسد موضوع خروج از برجام از دستور کار خارج شده و استراتژی متفاوتی از جانب آمریکا پیگیری می شود، تصریح کرد: احتمال بازنگری برجام در کنگره آمریکا منتفی نیست و قابل ذکر است که اروپا نگاهی دو وجهی به این مقوله دارد.

 

وی افزود: در راستای توافق هسته ای از منظر عدم اشاعه یعنی مقابله با توانمندی ایران، اتحادیه اروپا خواهان اجرای کامل برجام است و از این سند به عنوان توافق بین‌المللی حمایت می کند؛ اما اروپا نسبت به دیدگاه های فرابرجامی آمریکا نوعی همزبانی ابراز می کند.

 

این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: از دید اروپایی ها برنامه موشکی ایران تهدیدآمیز و نقش آفرینی ایران در غرب آسیا نگران کننده است.

 

ابوالفتح گفت: چنانچه برجام مورد تهدید قرار گیرد و نقض شود نمی توان روی اتحادیه اروپا حساب باز کرد و نمی توان تصور کرد بدون حضور آمریکا در برجام، اروپا نیز همکاری با ایران را حفظ کند.

 

وی با بیان اینکه به موازات افزایش نقش آفرینی های جمهوری اسلامی در منطقه غرب آسیا نگرانی ها از توان دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی افزایش می باید، افزود: فعالیت های موشکی جزو منافع ملی جمهوری اسلامی است و به هیچ عنوان جای مذاکره و سازش ندارد و در معرض چانه زنی دیپلماتیک قرار نمی گیرد.

 

این کارشناس مسائل آمریکا اظهار کرد: جمهوری اسلامی باید با دیپلماسی چندجانبه و تعاملات موفق با بازیگران منطقه ای و فرامنطقه ای، برنامه های دشمن در راستای ایران هراسی را خنثی کند، همچنین باید توجه داشت هیچ کشوری آن هم در منطقه غرب آسیا توان دفاعی خود را به مذاکره نمی گذارد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند