Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالار حسین پور روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود چهار میلیون دلار از این میزان از طریق گمرک استان به کشورهای خارجی و حوزه خلیج فارس صادر شده است.
حسین پور، مهمترین کالاهای صادراتی استان را شامل پودر و عصاره شیرین بیان، محصولات آرایشی ،بهداشتی، موکت و سیمان ذکر کرد.
وی گفت : کشورهای هدف صادرات این محصولات شامل کشورهای آلمان، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، عراق و افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: افزایش هزینه های حمل و نقل کالا به کشورهای هدف، بالا بودن قیمت تمام شده محصول و نبود مشوق های لازم از مهمترین موانع فراروی صادرات استان است.
سال 1395 افزون بر 6 میلیون دلار کالا از کهگیلویه و بویراحمد به خارج از کشور صادر شد.
حسین پور ادامه داد که سند راهبردی توسعه صادرات غیرنفتی کهگیلویه وبویراحمد در دست تدوین است.
وی افزود: آمار و اطلاعات مورد نیاز هر بخش از دستگاه های اجرایی مربوطه دریافت و جمع بندی آنها نیز توسط کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
معاون سازمان صنعت،معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد گفت: اجرای سند راهبردی توسعه صادرات غیرنفتی این استان که از ابتدای سال 1396 آغاز شده تا پایان سال 1399 نیز ادامه دارد.
حسین پور ادامه داد: در این سند به مواردی شامل وضعیت موجود صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد، هدف گذاری، نقاط ضعف و قوت، الزامات، مشوق های جدید، برنامه های پیشنهادی، قابلیت ها، فرصت ها، تهدیدها و راهکارهای تنوع بخشی به محصولات صادراتی استان اشاره شده است.
کهگیلویه وبویراحمد گرچه ظرفیت های مناسبی در بخشهای مختلف برای صادرات کالا دارد اما انگشت شمار بودن ارقام کالاهای صادراتی و اندک بودن میزان صادرات غیرنفتی استان از حجم صادرات کشور بیانگر توسعه نیافتگی این بخش است.
بر اساس پیش بینی کارشناسان و سازمان های متولی میزان صادرات سالانه در این استان در حالی در سال 92 حدود 28 میلیون دلار پیش بینی شده بود که حتی با گذشت بیش از چهار سال فاصله زیادی تا رسیدن به این آمار وجود دارد.
خبرنگار: حمید جهان**انتشار: مسعود علیزاده
3016/1662

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان