Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلامتی بانوان از سال‌ها پیش دغدغه جدی مسئولان نظام بهداشت و سلامت بوده و گام‌های موثری در این راه برداشته شده است، امروزه با وجود امکانات بسیاری که در دسترس قرار دارد دیگر همه چیز بستگی به خواست و همت بانوان دارد تا برای سلامتی خود تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، از 24 تا 30 مهرماه پویش هفته ملی سلامت بانوان ایران با شعار ورزش نسخه رایگان زنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک هفته‌ای که به بحث سلامت بانوان اختصاص یافته تا این قشر خود نیز در این هفته بیشتر به سلامت و شادابی خود اهمیت دهند و به این اصل مهم پی ببرند که سلامتی خانواده و حتی جامعه در گرو سلامتی آن‌هاست. اگر بانوان با نشاط، سالم، پر انرژی و شاداب باشند بدون شک جامعه‌ای سالم و شاداب نیز خواهیم داشت.

محورهای روزهای هفته ملی سلامت بانوان ایران

24 مهر: فعالیت فیزیکی مناسب، ضامن سلامت زنان در همه گروه‌های سنی از کودکان و جوانان تا میانسالان و سالمندان، مادران باردار، معلولین و بیماران25 مهر: نقش فعالیت جسمانی در پیشگیری از ناباروری زنان26 مهر: زنان پیشگام و الگوی مشارکت خانواده در ورزش همگانی27 مهر: نقش ورزش در سلامت روانی و اجتماعی زنان28 مهر: نقش تمرینات ورزشی در پیشگیری از بیماری‌های اسکلتی عضلانی29 مهر: نقش ورزش در سلامت قلب و عروق، چاقی، فشارخون بالا و دیابت30 مهر: نقش فعالیت فیزیکی در پیشگیری از انواع سرطان‌ها در زنان

سلامتی بانوان ضامن سلامتی خانواده

کارشناس ارشد علوم اجتماعی در مورد سلامت و نشاط بانوان به خبرنگار تسنیم گفت: بانوان نقش اصلی را در خانواده ایفا می‌کنند، وقتی که حال مادر خوب باشد، فعال و با نشاط در خانواده فعالیت کند اعضای خانواده نیز حتما با نشاط و سالم خواهند بود، بنابراین بانوان باید خیلی بیشتر به خودشان اهمیت دهند که این امر متاسفانه در کشور ما خیلی کمرنگ است، بانوان به خودشان به عنوان اولویت اول زندگی نگاه نمی‌کنند و شاید حتی برخی‌ها احساس کنند اگر خودشان را اولویت اول بدانند خودخواهی است، اما قرار دادن خودشان در اولویت آخر در واقع ظلم به خودشان و حتی دیگران است، چرا که وقتی مادر و همسر یک خانواده به خودش اهمیت دهد روحیه و توان بیشتری برای رسیدگی به خانواده را نیز دارد.

اکرم باورصاد اظهار داشت: این هفته با نام هفته ملی سلامت بانوان نامگذاری شده و این به این معناست که چقدر در کشور ما به سلامتی و نشاط بانوان اهمیت می‌دهند، اما این امر تنها با همکاری خود بانوان به نتیجه می‌رسد، متاسفانه بانوان ما ورزش نمی‌کنند و بسیار کم تحرک هستند، بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت، فشار خون و ... در آن‌ها بسیار وجود دارد، در صورتی که بسیاری از این بیماری‌ها با ورزش و نشاط از بین می‌رود.

زنان کم تحرک هستند، ورزش و شادابی حتی با یک پیاده روی ساده

رویا صدر، روانشناس و مادر سه فرزند در مورد کم‌تحرکی بانوان اصفهانی به خبرنگار تسنیم گفت: اصفهان یک استان برخوردار با امکانات بسیار خوبی است، فضای مناسب برای ورزش و تحرک بسیار در آن وجود دارد، همه امکانات برای داشتن یک زندگی سرشار از تحرک برای مردم فراهم است اما متاسفانه مردم از این نعمتی که رایگان در اختیار آنهاست استفاده نمی‌کنند و همین کم تحرکی و شاداب نبودن عامل بسیاری از بیماری‌ها و افسردگی‌هاست.

وی افزود: وقتی مادران افسرده و بی‌تحرک باشند فرزندان آن‌ها که دانش‌آموزان مدارس هستند نیز با دیدن روحیه آن‌ها افسرده و بی‌تحرک می‌شوند و در روند تحصیلی آن‌ها بسیار تاثیر می‌گذارد، بانوان باید بدانند که با یک پیاده‌روی ساده در روز می‌تواند بخش اعظمی از بی‌تحرکی خود را برطرف کنند و نتیجه آن را ببینند، چرا‌که ورزش و تحرک تاثیر بسیار مستقیمی بر شادابی و نشاط فرد دارد.

مرجان یک بانوی اصفهانی است که هر روز صبح برای ورزش به پارک محله می‌رود، از او در مورد هفته سلامت بانوان و نقش ورزش و تحرک در روحیه بانوان پرسیدم، او گفت: قبلا اصلا اهل ورزش نبودم، اضافه وزنی که داشتم سبب شد مجبور شوم ورزش کنم، من در 4 ماه 10 کیلو کم کردم و واقعا احساس سبکی خیلی خوبی دارم، از وقتی ورزش می‌کنم خدا را شاهد می‌گیرم که زندگی بهتری دارم، بچه‌ها هم روحیه بهتری پیدا کرده‌اند، اصفهان پر از امکانات ورزشی رایگان است، فقط همت می‌خواهد، اولش سخت است، اما خیلی زود بدن ما به شرایط جدید عادت می‌کند.

برنامه کوه‌پیمایی و پیاده‌روی داریم

نسرین، 45 ساله و از بانوان اصفهانی است، در مورد تحرک بانوان اصفهانی می‌گوید: 3 سال است که همراه با دیگر بانوان گروهی تشکیل داده‌ایم و هر هفته برنامه‌های پرتحرکی در نظر می‌گیریم مانند کوه پیمایی، پیاده روی و حتی برخی مواقع مسابقات دو میدانی و ...، زمان را هم طوری تنظیم می‌کنیم که همه اعضای گروه بتوانند شرکت کنند، از وقتی گروه را تشکیل دادیم بانوان زیادی به ما پیوسته‌اند و واقعا این برنامه‌های ورزشی تاثیر بسیار خوبی بر شادابی ما گذاشته است، امیدوارم بانوان ما قدر سلامتی خودشان را بیشتر بدانند و برای حفظ آن تلاش کنند.

150 دقیقه تحرک در هفته برای بانوان ضروری است

بانوان حداقل 150 دقیقه در هفته باید به فعالیت جسمانی و تمرینات ورزشی از جمله پیاده‌روی بپردازند تا به ارتقای سلامت خودشان کمک کنند.

علاوه بر این دیابت، پوکی استخوان، بسیاری از بیماری‌های مفصلی مانند کمردرد، پادرد و دردهای پراکنده و حتی بیماری‌هایی مانند سنگ کیسه صفرا نیز تحت تأثیر ورزش و فعالیت فیزیکی مناسب قرار می‌گیرد و از بروز و یا شدت آن‌ها کاسته می‌شود.

در مجموع ورزش به اضافه تغذیه سالم، کیفیت زندگی فرد و خانواده را بالا می‌برد و بانوان با رسیدگی به خودشان می‌توانند با آمادگی بیشتر و با روحیه بهتر به سلامتی خانواده مشغول شوند و فرزندان سالم‌تری به جامعه تحویل دهند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران در فرهنگ جامعه نقش‌آفرین هستند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری عصر پنجشنبه در آئین تجلیل از دختران مدال‌آور در رشته‌های ورزشی وشو و کاراته به نقش ورزشکاران در فرهنگ جامعه اشاره و اظهار کرد: مردم به ورزشکاران نگاه می‌کنند و از آنها الگو می‌گیرند.

فرماندار مشهد خطاب به دختران ورزشکار مشهدی گفت: شما می‌توانید الگوهای خوبی برای جامعه باشید.

وی با بیان اینکه از دیرباز در کشور ما به ورزشکاران رشته‌های رزمی به عنوان الگوهای مثبتی توجه می‌شود، افزود: ورزش‌های رزمی که به نوعی به تمدن ما هم وابسته است ویژگی‌هایی مانند مردانگی، اخوت و توانمندی را به جامعه نشان می‌دهد.

داوری با تاکید بر اینکه ورزش تضمین کننده سلامتی است تصریح کرد: ورزش حرفه‌ای علاوه بر تضمین سلامتی فرد، اقتدار کشور را به همراه دارد و سلامت جامعه را تضمین می‌کند.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: ورزش‌های رزمی علاوه بر سلامت شخص و جامعه با فرهنگ سازی موجب ارتقای جامعه هم می‌شود.

وی بر برنامه ریزی، هم‌افزایی و تعامل با حوزه‌های مختلف در راستای جذب حامی مالی و توسعه فعالیت‌های ورزشی تاکید کرد.

کد خبر 6095343

دیگر خبرها

  • اتفاقات ورزشگاه‌ها به کرامت بانوان خدشه وارد کرد/ ظرف یک هفته گزارش دهید
  • اتفاقات ورزشگاه‌ها به کرامت بانوان خدشه وارد کرده است؛ ظرف یک هفته بررسی کنید و گزارش دهید
  • دستکش گلر برزیلی نساجی به ارث رسید!
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • ورزشکاران در فرهنگ جامعه نقش‌آفرین هستند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟