Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد شریعتمداری در نشست با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی افزود: تولید راه‌حل نهایی همه مشکلات کشور و راه حفظ استقلال و قدرت کشور در صحنه ملی و بین‌الملی است و باید عزم جدی برای رسیدن به آن نیز فراهم شود و هنوز تا نقطه نهایی این باور فاصله داریم.

وی تصریح کرد: با روی گشاده و گوش باز آماده شنیدن مطالب و مسایلی هستیم که از سوی این مجموعه به عنوان نماینده بخش خصوصی به ما منعکس می‌شود و باید با قلب سلیم و بدون حب و بغض همه مطالب را بشنویم و تلاش کنیم با سعه‌صدر حتی اعتراض‌هایی که وارد نیستند را نیز تحمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که قطعاً یک تنه و بدون کمک شما قادر به حل مشکلات نیستم.

شریعتمداری گفت: خوشحالم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ۴ کمیسیون فعال دارد و علاوه بر سخنان ریاست اتاق، رؤسای این کمیسیون ها هم نظرات خود را ارایه کردند.

وی افزود: خود را عضوی از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی می‌دانم و سال‌ها در منصب وزارت بازرگانی، مسئولیت شورای نظارت بر اتاق های ایران را داشتم، مسئول سازمان‌های صنفی کشور بودم و شورای عالی اصناف در دوران مدیریت بنده در وزارت بازرگانی تشکیل و قوانین آن به تصویب شد.

وزیر صنعت معدن وتجارت تصریح کرد: بسیاری از نقطه نظرات اعضای اتاق در این جلسه درست است و شما در صحنه عمل هستید و از نزدیک با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنید و بیش از همه ما به مسایل آشنایی دارید اما اگر فضای کسب و کار و مسایل کلان اقتصاد کشور درست شود و عزم ملی برای تولید به وجود آید، در سایه آن بسیاری از مشکلات مطرح شده، به صورت طبیعی حل و فصل می‌شود.

به‌گفته وی بهبود فضای کسب و کار، اصلاح قوانین و مقررات برای ساده‌سازی تاسیس یک واحد در شروع و فعالیت آن در طول مسیر است که اگر این مهم تحقق یابد، انقلاب بزرگی در کشور به وجود می آید و ما در این زمینه گام هایی برداشتیم، اما جا برای کار بیشتری وجود دارد.

شریعتمداری تاکید کرد: منابع بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات کافی نیست و راه‌حل آن افزایش سرمایه نظام بانکی است که باید بخشی از منابع صندوق توسعه ملی برای این کار تخصیص داده شود تا مجموعه توان پرداخت نظام بانکی افزایش پیدا کند.

وی افزود: کاهش نرخ تسهیلات بانکی ضرورت دارد که باید از طریق بازار بین بانکی نرخ تسهیلات به نرخی معقول کاهش یابد.

وزیر صنعت معدن وتجارت گفت:در موضوع مدیریت واردات که از طریق نظام تعرفه ها مقدور و ممکن می شود، نیازمند کمک اتاق به خصوص در زمینه فعالیت‌هایی که اختلاف بین منافع بخش‌های تولیدی (خصوصی وخصولتی) است، هستیم. همچنین ما تلاش کردیم تا موانع غیر تعرفه ای، در حد خدمات فنی، قرنطینه‌های دامی و نباتی باقی بماند و موانع غیرتعرفه ای جدیدی وضع نشود.

به‌گفته وی اهلیت یکی از مهمترین ویژگی های متقاضیان فعالیت در بخش خصوصی است که این موضوع را اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی می تواند با کفایت انجام دهد.

محمد شریعتمداری در نشست با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تصریح کرد:بخش خصوصی واقعی نیز باید به صحنه بیاید و شانه اش را زیر بار کار بگذارد و اهلیت ها را کنترل کند که اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی نقش مهمی در این مهم دارند.

به‌گفته وی اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کارت بازرگانی را برای کسانی که واقعاً اهلیت بازرگانی و واردات و صادرات را دارند، صادر کند.

شریعتمداری تاکید کرد:معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت باید در جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شرکت کنند و از نزدیک در جریان دغدغه های فعالان بخش خصوصی قرار بگیرند. بخش خصوصی و دولت باید کنار هم مسیر پیش روی اقتصاد کشور را سپری کنند.

وزیر صنعت معدن وتجارت تاکید کرد: فرش دستباف را پیش از هر چیز هنر والای ایرانی و متعلق به هنرمندان این مرز و بوم است و امروز مشکلاتی نظیر کاهش حمایت‌ها و افزایش نرخ ارز بر این صنعت تاثیر گذاشته است.

به‌گفته شریعتمداری دستیابی به رشد اقتصادی ۷ درصدی بدون نفت نشان می‌دهد رکود نیست و اکنون با شرایطی که رشد اقتصادی منفی ۶ درصد بود تفاوت دارد و ریل گذاری اقتصادی مناسب شد.

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین و پیشرفته باید در صنعت کشور جای خود را باز کنند و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ارزش افزوده از طریق فعالیت های دانش بنیان حمایت می کند.

محمد شریعتمداری گفت: تشکیل یک کانون فکر برای رفع تضارب افکار و منافع در اتاق راهگشا است و خروجی و برآیند این کانون در موضوعات مورد اختلاف محل استناد و مرجعیت ما نیز خواهد بود.

به‌گفته وی اتاق در تدوین استراتژی توسعه صادرات کشور که خسروتاج در این زمینه ماموریت دارد نیز می‌تواند مثمرثمر واقع شود. اتاق همچنین در رفع اختلاف میان واحدهای تولیدی و مدیریت واردات نیز می‌تواند وارد عمل شود.

شریعتمداری افزود: یکی از نیازهای کشور همین استراتژی است که به معاونت طرح و برنامه وزاراتخانه ماموریت دادیم این کار را پیگیری کند و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی می‌توانند در این مهم مشارکت کند که تا قبل از پایان سال استراتژی که مقبوولیت عامه داشته باشد، تدوین و ابلاغ شود.

وزیر صنعت تصریح کرد: هزار واحدهای تولیدی کوچک (SME) بخش قابل توجهی از اقتصاد ایران هستند که از این واحدها ۸۱ هزار واحد زیر ۱۰۰ نفر نیرو دارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حمایت از آنها برنامه راهبردی دارد که اتاق می‌تواند در این زمینه نیز همکاری و همفکری کند و معاونت طرح و برنامه وزارتخانه متکفل این کار است

وی گفت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با تجربه و توانایی خوبی که اعضای آن دارند در زمینه ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی می تواند گام بردارند.

وی افزود: برقراری ارتباط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با اتاق‌های دنیا و ایجاد سرپل‌های ارتباطی با دیگر کشورها برای توسعه صادرات کشور تاثیر گذار خواهد بود.

شریعتمداری تاکید کرد: توانایی راه‌اندازی خطوط تولیدی خودرویی مانند ایران خودرو و سایپا توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی وجود دارد و و وزارت صنعت نیز در این زمینه حمایت می کند.

وزیر صنعت معدن وتجارت تاکید کرداز بخش خصوصی واقعی حمایت خواهم کرد و بازی تشکیل شرکت های صوری و کاغذی که قصد کلاهبرداری از ملت دارند را بر هم می زنم

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند

 سیدمحمد آقامیری، استاندار قم امروز در جلسه شورای بانک‌های استان که در محل سالن امام جواد استانداری برگزار شد نیاز اولیه مردم را در حوزه مسکن دانست و با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، گفت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند و یا منابع استان را خارج از استان خرج کردند در سفر دوم رئیس جمهور به قم، تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به استناد بخشنامه بانک مرکزی که ۵۰ درصد منابع بانکی هر استان باید در همان استان هزینه شود، افزود: بنابر تاکید رئیس جمهور نسبت به ارائه تسهیلات خرد به مردم با خارج شدن بانک‌های متخلف از گردونه، بانک‌های دیگر، می‌توانند با شتاب بیشتر به مردم خدمت رسانی نمایند.

استاندار با بیان اینکه بانک‌های خصوصی تحت نظارت بانک مرکزی که با استفاده از منابع استانی فعالیت دارند باید در راستای سیاست‌های مالی دولت به ویژه مسکن به عنوان اولویت اول دولت قدم بردارند، گفت: خوشبختانه استان قم در حوزه مسکن جزء استان‌های برتر کشور است، اما این کافی نیست و برای رسیدن به اهداف تعیین شده همه باید تلاش کنند.

آقامیری با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اسفند سال گذشته، از ۲۶ همت جذب بانک‌های خصوصی، فقط ۶ همت خرج شده است، گفت: این جای سوال است که ۲۰ همت جذب شده از استان چرا باید خارج از استان خرج شود در حالی که نصف این مبلغ بسیاری از مشکلات استان را برطرف می‌کند.

کارشناس آمار بانک ملی استان هم در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد بانک‌های استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن ماه گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد منابع بانکی استان با ۲۰ درصد در رتبه ۲۱ کشور و از لحاظ رشد مصارف در رتبه دوم با ۴۱ درصد رشد بوده است.

حسین زینعلی افزود: در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف ۵۱.۶ همت تسهیلات پرداخت شده که این عدد در سال ۱۴۰۱، ۳۸ و نیم همت بوده است.

وی افزود: این میزان در بخش مسکن با ۲۸ درصد سهم از ۴.۶ همت در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ و ۴ دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و در بخش کشاورزی ۴ درصد سهم، در بخش صنعتی ۲۳ درصد سهم تعلق گرفته است.

زینعلی با اشاره به پرداخت ۱۲۳ هزار و ۵۸۱ فقره تسهیلات وام قرض الحسنه به مبلغ ۹ همت در این مدت گفت: در زمینه مشاغل خانگی ۸۷۳ فقره به مبلغ ۹ همت، فرزندآوری ۱۴ هزار و ۱۴۶ فقره با ۰.۹ همت و در زمینه ازدواج ۱۱ هزار و ۱۵۹ فقره با ۲.۳ همت تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

در این جلسه همچنین مصوب شد؛ تسهیلات خود مالکی و کلیه قرارداد‌های اجاره بها و ودیعه مسکن با ثبت در سامانه خودنویس از سوی بانک رفاه پرداخت شود.

اطلاع رسانی اقدامات بانکی در راستای جهاد تبیین در مدت سفر رئیس جمهور به استان از دیگر مصوبات این جلسه بود.

استاندار در این جلسه از سفر رئیس جمهور به استان در روز‌های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد