Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس ضمن تاکید بر لزوم توجه به فضای سیاسی حاکم بر کشور، ابراز امیدواری کرد که وزرای پیشنهادی علوم و نیرو بتوانند با تعامل مناسب با نمایندگان از مجلس رای‌اعتماد بگیرند.

جلال میرزایی با اشاره به جلسه انتهای هفته اخیر چند نماینده اصلاح‌طلب مجلس با وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری که در دفتر محمدرضا عارف برگزار شد، با تاکید بر این‌که منصور غلامی از مدیران دانشگاهی اصلاح‌طلب، با اخلاق و توانمند است، گفت: نکته حائز اهمیت این است که به هر حال هیچ وزیری، قرار نیست همه امور را به‌تنهایی پیش ببرد و باید ببینیم اولاً برای اداره وزارت علوم چه برنامه‌ای دارد و در ثانی ببینیم چه رویکردی در انتصابات خود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی به برنامه‌های روحانی اعتقاد دارد

وی با بیان این‌که گزینه پیشنهادی علوم روز یکشنبه در جلساتی با کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون‌های سیاسی مجلس، برنامه‌هایش را تشریح کرد، یادآور شد: نکته حائز اهمیت این است که مدیریت دانشگاه‌ها به شیوه‌ هیات امنایی اداره می‌شوند و هر دانشگاهی نیز آیین‌نامه اجرایی و مدیریتی خاص خود را دارد؛ بنابر این مهم این است که وزیر علوم بتواند در ستاد، هماهنگ‌کننده خوبی باشد و بتواند برنامه‌های دولت را نیز به‌خوبی اجرا کند و به نظر می‌رسد آقای غلامی باتوجه به اعتقادی که برنامه‌های روحانی دارد، می‌تواند این مهم را به انجام برساند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس با تاکید بر سابقه اصلاح‌طلبی وزیر پیشنهادی علوم خاطرنشان کرد: با این همه نباید انتظار داشته باشیم، غلامی دقیقاً مشابه برخی چهره‌های اصلاح‌طلبی که مدنظرمان بود، عمل کند. ضمن آن‌که به‌طور کلی اصلاح‌طلبان نیز در روش با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند.

وی ادامه داد: وزیر پیشنهادی علوم قطعاً در اجرای قانون مصر خواهد بود و رویکرد کلی که به مسائل دارد، بر این پایه استوار است که باید در محیط فرهنگی و دانشگاه‌ها با تعامل و گفت‌وگو به سمتی برویم که فضای دانشگاه‌ها، باز و پویا باشد و تشکل‌های دانشجویی بتوانند به‌نوعی در چارچوب قانون فعالیت کنند که عملکرد عمومی دانشگاهیان منجر به توسعه کشور در امور مختلف شود.

روسای دانشگاه‌ها در دوران اصلاحات با مشارکت دانشگیاهیان انتخاب می‌شدند

نماینده اصلاح‌طلب مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی درمورد علت تفاوت دیدگاه دانشجویان فعلی و دانشجویان سال‌های دولت اصلاحات درخصوص عملکرد غلامی گفت: منتقدان باید توجه داشته باشند که فضای حاکم در دانشگاه‌ها تا سال ۸۴ با فضای دانشگاه‌ها در سال‌های بعد متفاوت است. تا پیش از دولت احمدی‌نژاد، روسای دانشگاه‌ها با مشارکت دانشگاهیان انتخاب می‌شدند. درمجموع درسال‌های اصلاحات فضای بازی بر کشور و متعاقباً دانشگاه‌ها حاکم بود و این وضعیت در فضای رسانه‌ای کشور نیز آشکار بود.

نباید انتظار داشته باشیم عملکرد غلامی در دوران خاتمی و روحانی یکسان باشد

وی خاطرنشان کرد: همزمان با آغاز به کار دولت احمدی‌نژاد به تدریج به سمت فضایی بسته رفتیم و نهادهای دیگری در دانشگاه‌ها شکل گرفته و تقویت شدند. در میانه کار احمدی‌نژاد و پیرو حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ فضای دانشگاه‌ها و فضای عمومی سیاست کشور بیش از پیش به سمت امنیتی شدن پیش رفت. بنابر این نمی‌توان انتظار داشت عملکرد آقای غلامی که از ماه‌های نخستِ کار دولت روحانی در سال‌های ۹۲ و ۹۳ بار دیگر به دانشگاه بازگشت و مدیریت دانشگاه بوعلی‌سینای همدان را برعهده گرفت، با عملکردش در دولت اصلاحات یکسان باشد. نکته دیگر این است که دولت روحانی در سطح کلان نیز با همین مشکل روبرو است.

عضو کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس در پاسخ به این سوال که باتوجه به سپری شدن نزدیک به ۵ سال از پایان دوره احمدی‌نژاد و در شرایطی که روحانی، دومین دولت خود را تشکیل می‌دهد، آیا وقت آن نرسیده که دولت بیش از گذشته به سمت مطالبات رای‌دهندگان نزدیک شود، گفت: دولت روحانی، دولتی است که با بحران‌های جدی مواجه است. در بحث سیاست خارجی در حالی که انتظار داشتیم با تحقق توافق هسته‌ای، دولت روحانی فرصت رسیدگی به پرونده‌های اساسی دیگر را بازخواهد یافت، اکنون می‌بینیم که این مجال فراهم نشده است.

روحانی نمی‌تواند بی‌محابا دست به اقداماتی بزند که به نفع ملت نیست

وی افزود: متاسفانه چشم‌انداز سیاست خارجی ما هنوز روشن نیست و در سایر حوزه‌ها نیز با مشکلات اساسی روبرو هستیم و دولت روحانی در این شرایط اساساً‌ نمی‌تواند بی‌محابا دست به اقداماتی بزند و جامعه و برخی نهادهای قدرت را درگیر مسائلی کند که خروجی آن به نفع مردم، دولت و اصلاح‌طلبان نیست.

نماینده اصلاح‌طلب مردم ایلام تاکید کرد: به نظر می‌رسد رویکرد عقلانی دولت روحانی و تلاش برای تعامل با نهادهای قدرت، رویکرد درستی است و جواب خواهد داد. هم‌اکنون درحالی که دانشجویان به درستی نسبت به محدودیت‌ها انتقاد می‌کنند اما باید درنظر داشته باشند که علاوه بر دولت و وزارت علوم، نهادهای دیگری نیز در دانشگاه‌ها تاثیرگذارند و باید بتوانیم با گفت‌وگو و تعامل عاقلانه مسائل را مدیریت کنیم.

گشایش‌های تدریجی هزینه کمتری به همراه خواهد داشت

وی افزود: قطعاً اگر گشایش‌ها به تدریج رقم بخورد، هزینه کمتری به همراه خواهد داشت تا این‌که بخواهیم به زور و به‌دور از رویکرد تعاملی به دستاوردهای زودرس و ناپایدار دل خوش کنیم.

رویکرد غلامی عقلانی و مبتنی بر تعامل با نهادهای تصمیم‌گیر در دانشگاه است

میرزایی ضمن ابراز امیدواری نسبت به توفیق وزیر پیشنهادی علوم خاطرنشان کرد: رویکرد غلامی، رویکردی عقلانی و مبتنی بر تعامل است و قصد دارد از طریق تعامل با تصمیم‌گیران تاثیرگذار در دانشگاه‌ها وزارت علوم را اداره کند و به نظر می‌رسد این رویه جواب خواهد داد که بتوانیم ضمن حفظ آرامش در دانشگاه‌ها به سمت منافع ملی و توسعه کشور پیش برویم و این درحالی است که اساساً شلوغ‌کاری سیاسی و جنجال‌آفرینی هیچ نتیجه‌ای برای دانشگاه و متعاقباً کشورمان به همراه نخواهد داشت.

اگر مجلس دغدغه حل بحران آب و بهادادن به نخبگان را دارد، اردکانیان مطلوب است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به سوالی دیگر درمورد گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت نیرو گفت: اگر مجلس دغدغه کشور، دغدغه رفع بحران آب و دغدغه علم و بها دادن به نخبگان را دارد و اگر قرار است به تجربه بها بدهیم، به نظر می‌رسد اردکانیان گزینه‌ای مطلوب برای وزارت تصدی وزارت نیرو است.

وی با اشاره به مطالعه و بررسی رزومه و دیدگاه‌های وزیر پیشنهادی نیرو یادآور شد: اردکانیان فردی لایق و توانمند برای تصدی وزارت نیرو است و به نظر می‌رسد مشکل خاصی در کسب رای‌اعتماد از مجلس نداشته باشد.

افزایش راندمان و جلوگیری از اتلاف نیرو بجای راه‌اندازی نیروگاه‌های جدید

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به سوال دیگری درباره اولویت‌های کاری اردکانیان در وزارت نیرو گفت: وزیر پیشنهادی نیرو باید بحران آب را در به‌طور ویژه مورد توجه قرار دهد و برنامه‌ای دقیق و مدون برای مدیریت این بحران ارائه کند. همچنین لازم است در حوزه برق نیز باید توجه داشته باشد که باتوجه به هزینه‌های صورت‌گرفته در نیروگاه‌ها، راندمان این نیروگاه‌ها فاصله بسیاری با استانداردهای جهانی دارد و وزیر نیرو باید نسبت به نوسازی نیروگاه‌ها اقدام کند.

میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است بجای تاسیس و راه‌اندازی نیروگاه‌های جدید، نسبت به افزایش راندمان این نیروگاه‌ها اقدام کرده و مانع از اتلاف انرژی در این تاسیسات شویم.

امیدوارم نارضایتی نسبی نمایندگان از دولت در رای‌اعتماد به وزرای علوم و نیرو تاثیر نگذارد

نماینده اصلاح‌طلب مردم ایلام در پیش‌بینی وضعیت ۲ وزیر پیشنهادی علوم و نیرو در مجلس خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس پس از رای بالایی که در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی به هیات وزیران دولت، انتظار داشتند وزرا در بحث انتصابات تعامل بیشتری با مجلس داشته باشند که این انتظار تاحدودی بی‌پاسخ ماند. البته نمایندگان عمدتاً تمایلی به دخالت در امور اجرایی ندارند و صرفاً انتظار دارند در جریان امور قرار بگیرند و بتوانند ضمن آن‌که وظایف نظارتی‌شان را انجام می‌دهند به انتصاب افراد توانمند کمک کنند که باتوجه به برآورده نشدن این انتظار به‌طور نسبی، نوعی ناراضایتی در میان نمایندگان در قبال دولت وجود دارد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید ادامه داد: بنابر این وزرای پیشنهادی علوم و نیرو باید در هفته جاری که رایزنی‌ها صورت می‌گیرد و جلسات برگزار می‌شود، این مسائل را درنظر بگیرند تا بتوانند با رای قابل‌قبول مجلس را ترک کنند. امیدواریم که این فضای انتقادی مجلس نسبت به دولت در رای‌اعتماد به ۲ وزیر پیشنهادی نیرو و علوم تاثیر نگذارد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هاتف صالحی، روزنامه‌نگار و چهره اصولگرای نزدیک به طیف قالیباف با روزنامه هم میهن گفتگویی داشته که بخش هایی از آن را می خوانید؛

*‌چرا قالیباف برای ورود به مجلس در انتخابات ۱۴۰۲ با جبهه پایداری ائتلاف کرد؟ به نظر شما این ائتلاف پس از انتخابات هم ادامه خواهد داشت و فراکسیونی در مجلس با حضور شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و پایداری شکل می‌گیرد؟

برخی رفتارها پراگماتیسمی است که متناقض به نظر می‌رسد اما در ساحت سیاست یک امر مرسوم و طبیعی است. یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های جبهه پایداری، مخالفت با محمدباقر قالیباف است. قالیباف هم تاکنون سر سازگاری با جبهه پایداری نداشته است. اما در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ این دو با هم ائتلاف کرده و لیست واحدی را تشکیل دادند. اگر جبهه پایداری رویکرد ایدئولوژیک دارد چرا این اتفاق افتاد؟

جبهه پایداری در سال‌های اول (۱۳۹۰) که از احمدی‌نژاد جدا شد جزوه‌ای به نام «استقامت در منطقه ممنوعه» را منتشر کرد. اما جبهه پایداری نتوانست به این استقامت پایدار بماند. جبهه پایداری بر این عقیده بود که هر کسی را در حلقه خود نپذیرد و بر این عقیده‌ است که علی لاریجانی، حسن روحانی، محمود احمدی‌نژاد و به‌ویژه قالیباف را نپذیرد.

قالیباف از دید جبهه پایداری یک تکنوکرات غیرانقلابی است. در این سال‌ها هم تخریب قالیباف توسط این جریان انجام شد. اما برای رسیدن به پیروزی در میدان انتخابات گاهی لازم است که با دشمن هم ائتلاف شود که به‌عنوان پراگماتیسم شناخته می‌شود و مماس با اپورتونیسم (فرصت‌طلبی) است. رفتار جبهه پایداری در طول این سال‌ها فرصت‌طلبانه بوده است.

پراگماتیسم (عملگرایی محض) و اپورتونیسم (فرصت‌طلبی) نسبتی با مبانی ایدئولوژیک جبهه پایداری و استقامت در منطقه ممنوعه ندارد و این نشان می‌دهد جبهه پایداری از مبانی و ارزش‌های اولیه خود دور شده است. چراکه قالیباف عوض نشده و اتفاقاً طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲ بیشتر از مبانی جبهه پایداری دور شده است.

*‌قالیباف چرا تن به ائتلاف با جبهه پایداری داد با وجود آنکه می‌دانست این طیف او را تخریب کرده است؟

این کیاست قالیباف بود. او در تعامل با جبهه پایداری، دشمن یک دهه اخیر خود را به یک دوست تاکتیکی تبدیل کرد.

*‌قالیباف مجبور است برای حفظ ریاست در دوره آینده مجلس با تندروهایی بر سر میز مذاکره بنشیند که او را در انتخابات مجلس در سال ۱۴۰۲ و پس از آن تخریب کرده‌اند. شما این مذاکرات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

به نظر من قالیباف دو رقیب اصلی و جدی دارد؛ یکی جبهه رادیکال نوپدید در مجلس دوازدهم و دیگری دولت سیزدهم. من اصلاح‌طلبان را رقیب قالیباف نمی‌دانم. یقیناً طیف میانه‌رو و معتدلان راه‌یافته به مجلس دوازدهم قالیباف را دشمن خود نمی‌دانند و براساس پراگماتیسم مجبورند بین قالیباف با افرادی مانند ذوالنوری، رسایی، آقاتهرانی و... قالیباف را ترجیح دهند. قالیباف باید حلقه خود را با جبهه رادیکال نوپدید در مجلس دوازدهم تنظیم‌ کند و با دولت سیزدهم مواجهه تعادل‌بخشی را در پیش بگیرد.

*‌چرا حامیان دولت سیزدهم رقیب جدی قالیباف محسوب می‌شوند؟

قالیباف برسر دوراهی گیر کرده بود و اتاق فکر او به این نتیجه رسیدند که در صورت شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴، نباید در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ شرکت کند و فرصت را برای سامان‌بخشی سرمایه اجتماعی خود هزینه کند. در غیراین‌صورت باید برای کسب کرسی ریاست مجلس وارد انتخابات مجلس ۱۴۰۲ شده و فاتحه ریاست‌جمهوری را برای ۴ سال می‌خواند.

تصمیم این بود که قالیباف همچنان رئیس مجلس باقی بماند و اگر قرار است کاندیدای ریاست‌جمهوری شود، در سال ۱۴۰۸ وارد این کارزار شود اما جریانی که دولت سیزدهم را در دست دارند، به‌نوعی موتلف با قالیباف بودند چراکه قالیباف در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۶ به احترام آقای رئیسی کنار کشید و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ نیز به احترام رئیسی وارد انتخابات نشد. اما دولت قدردان این اقدام قالیباف نبوده، او را دیگری دانستند و تمام تلاش خود را می‌کنند تا قالیبافِ رئیس تضعیف‌شده‌ی مجلس دوازدهم باشد و احتمال ورود قالیباف به رقابت ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ را به صفر برسانند. به همین دلیل است که دولت از جبهه پایداری پشتیبانی می‌کند.

*‌مگر جبهه پایداری در انتخابات مجلس با قالیباف ائتلاف نکرده است؟

جبهه پایداری در انتخابات با قالیباف ائتلاف کرد اما به محض اتمام انتخابات مجلس، در زمین قالیباف بازی نکرد و به رقیب قالیباف برای کسب کرسی‌های مجلس تبدیل شد. این به دلیل آن است که رفتارهای پراگماتیسم کوتاه‌مدت و غیرقابل تحلیل است. در حقیقت نگاه‌ها بلندمدت و ایدئولوژیک نیست بلکه زودگذر است برای کسب هدف‌های حداکثری. قالیباف باید مراقب رفتارهای جبهه نوپدید رادیکال‌ها باشد، چراکه رقیب اصلی قالیباف است. این جبهه در ماه‌های آینده منتقد قالیباف و همچنین دولت ابراهیم رئیسی می‌شود.

*‌با این تفاسیر قالیباف می‌تواند با جبهه نوپدید بر سر ریاست مجلس ائتلاف کند؟

کاری بسیار سخت است. با این وجود نگاه معتدلان و عقلای مجلس به ریاست قالیباف مثبت است. سایر ارکان حاکمیت نیز ریاست مجلس قالیباف را به ریاست تندروها ترجیح می‌دهند چون قالیباف قابل کنترل و مدیریت است که رفتارهایی قابل پیش‌بینی دارد. اما جبهه پایداری غیرقابل پیش‌بینی است و تصمیمات یک‌شبه اتخاذ می‌کند. اگر رئیس مجلس از این طیف باشد، دود آن به چشم مجلس، مردم و حاکمیت می‌رود. این انتخاب بین بد و بدتر است و عقل حکم می‌کند که «بد» را انتخاب کنند.

*‌بعضی از افراد با جبهه پایداری و لیست شانا وارد مجلس نشدند، بلکه با حمایت امنا و رائفی‌پور به بهارستان رسیدند. این افراد چه رویکردی را در رابطه با قالیباف در پیش خواهند گرفت؟

در ادبیات سیاسی امروز کشور مراد از جبهه پایداری صرفاً تشکیلات سیاسی نیست، بلکه تفکر پایداری است. این همان تفکر رادیکال نوپدید در ساحت سیاست جمهوری اسلامی ایران است که قواره‌ای ندارد و مشمول رفتارها، نگرش‌ها و تصمیم‌های پارادوکسیکال است. بنابراین این افراد هم جزو پایداری محسوب می‌شوند و از لحاظ تفکری مماس با جریان پایداری قرار می‌گیرند. همان خطری که قالیباف از جانب جبهه پایداری حس می‌کند از سوی این افراد هم احساس می‌شود.

از نظر قالیباف تمام این افراد یک جریان هستند بنابراین باید تقابل تنظیم‌گر یا مواجهه تعادل‌بخش با این افراد داشته باشد. یعنی وارد دعوا با آنها نشود و تقابل آشکاری نداشته باشد. زمان انتخابات ۱۴۰۲ بی‌تقوایی‌هایی در عرصه رسانه انجام و اسنادی منتشر شد و حاکی از آن است که ساحت سیاست (رفتارهای سیاست‌ورزی منتهی به انتخابات) در شرایط کنونی کشور ناپاک و آلوده است و اخلاق‌مدارانه نیست.

*‌قالیباف در دوره دوازدهم چهارمین منتخب تهران است؛ آن‌هم در انتخاباتی که مشارکت در حداقل خود قرار داشت. قالیباف بدون داشتن پشتوانه مردمی می‌تواند مطالبات آنها را دنبال کند؟

اگر قالیباف تغییری در رویکرد خود در قبال مردم نشان دهد شکی نیست که مورد اقبال مردمی قرار می‌گیرد.

*‌اگر این تغییر را در رویکردش ایجاد کند چطور تندروها را از خود راضی نگه می‌دارد؟

سختی کار همین است. قالیباف باید طوری رفتار کند که با مشکل مواجه نشود.

*‌اما این پروسه بلندمدت است و به انتخاب ریاست مجلس دوازدهم نمی‌رسد.

بله. این پروسه بلندمدت است و راهی برای ورود به ریاست‌جمهوری ۱۴۰۸ است. موضوع این است که وجاهت شخصی (با افشاگری‌های جبهه پایداری در انتخابات مجلس) و آینده سیاسی قالیباف در معرض خطر است. بنابراین قالیباف باید تکلیف خود را مشخص کند. قالیباف در این دو ماه (تا انتخابات ریاست مجلس دوازدهم) می‌تواند تنها نظر معتدلان و اصلاح‌طلبان راه‌یافته به مجلس را جلب کند و راه سختی در این خصوص ندارد.

*‌به نظر شما قالیباف می‌تواند ریاست مجلس را به دست آورد؟

من ریاست قالیباف در مجلس دوازدهم را تقریباً قطعی می‌دانم. اما تمام سعی جبهه پایداری و دولت این است که قالیباف رئیس مجلس نشود اگر هم به ریاست رسید، رئیس مجلس تضعیف‌شده‌ای باشد تا خطر قالیباف در انتخابات ریاست ۱۴۰۴ را کاهش دهند تا به‌عنوان رقیب مقتدری مطرح نشود. قالیباف خطری بالقوه برای ابراهیم رئیسی محسوب می‌شود چراکه شرایط ریاست‌جمهوری را دارد و همیشه دوست داشته که سکان ریاست‌جمهوری را به دست بیاورد.

*‌اگر قالیباف در دوره دوازدهم رئیس مجلس نشود، به‌عنوان یک نماینده چه رویکردی را در پیش می‌گیرد؟

اگر فرض کنیم قالیباف رئیس مجلس دوازدهم نشود و به‌طور ناپلئونی این کارزار را ببازد؛ قالیباف نماینده مردم تهران در مجلس می‌شود و باید ۴ سال درگیر راهروهای مجلس شود. آیا قالیباف این شرایط را می‌پذیرد؟ قطعاً خیر. شکی نیست که قالیباف از مجلس انصراف می‌دهد و آماده انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۸ می‌شود.

*‌یعنی ۵ سال در هیچ مسئولیتی به کار گمارده نمی‌شود؟

به هر حال او در یکی از نهادهای حاکمیتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان یا مراکز دیگر حاکمیتی مسئولیت قبول می‌کند و در این ۵ سال فرصت دارد تا سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهد و برای حضور در انتخابات ۱۴۰۸ آماده شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903031

دیگر خبرها

  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند