Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: خصوصی‌سازی باید انجام شود اما برخی کارها قابل واگذاری نیست، البته مجموعه‌هایی مانند آزادی و انقلاب قابل واگذاری هستند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مصطفی مدبر در نشست خبری صبح امروز که در محل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی برگزار شد، در خصوص پروژه‌های این شرکت اظهار داشت: از زمان تاسیس شرکت تاکنون تعداد 596 پروژه وجود داشته که تا سال 92 تعداد 392 پروژه مانده بود و ما 54 پروژه را افتتاح کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین قرار است 48 پروژه دیگر نیز افتتاح شود.

وی با اشاره به اینکه 5 پروژه در هفته تربیت‌بدنی افتتاح شد، در خصوص بودجه این شرکت گفت: برای سال 95 مبلغ 509 میلیارد تومان در نظر گرفته شد که از این مبلغ 232 میلیارد تومان جذب شد، همچنین برای سال 96 مبلغ 368 میلیارد تومان مصوب شد که تاکنون 206 میلیارد تومان تخصیص یافته است.

مدبر درباره شرایط ورزشگاه نقش جهان عنوان کرد: همه چیز این ورزشگاه کامل است و فقط یک بخش آن که مربوط به چادرش است باقی مانده که باید نصب شود. در واقع ما هیچ کار عمرانی نداریم و اینکه برخی می‌گویند در آنجا خاک است و مثل بیابان شده، این موضوع به ما مربوط نیست.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی درباره خصوصی‌سازی مجموعه‌هایی که در اختیار این شرکت است، عنوان کرد: خصوصی‌سازی باید انجام شود اما برخی کارها قابل واگذاری نیست، البته مجموعه‌هایی مانند آزادی و انقلاب قابل واگذاری هستند. این واگذاری فقط به معنای فروش نیست بلکه شامل اجاره نیز می‌شود تا از این طریق تصدی دولت کم شود. در حال حاضر 80 درصد مجموعه انقلاب در اختیار بخش خصوصی است، باید همچنین اشاره کنم که زمانی که برخی مجموعه‌ها در لیست فروش قرار می‌گیرند دیگر نمی‌توان کاری برای آن انجام داد که نمونه آن مجموعه اسکی دیزین است.

وی ادامه داد: 57 درصد از اماکن شرکت توسعه در اختیار فدراسیون‌ها است که این موضوع در ورزشگاه آزادی 27 مکان و مجموعه انقلاب 22 مکان است. همچنین در مجموعه شیرودی 80 درصد و در مجموعه کشوری 38 درصد در اختیار فدراسیون‌ها قرار گرفته است. فدراسیون‌ها باید اجاره بهای خود را پرداخت کنند اما این کار را انجام نمی‌دهند. ما فقط مبلغ 3.5 میلیارد تومان از انشعابات آب و برق و گاز از فدراسیون‌ها طلب داریم ضمن اینکه 60 میلیارد تومان هم بابت اجاره‌بها از سوی فدراسیون‌ها باید به ما پرداخت شود.

مدبر در خصوص بدهی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: این دو تیم برای هر بازی باید بین 70 تا 80 میلیون تومان اجاره بدهند که 1.5 سال است این کار را انجام نمی‌دهند، ما نه در فصل گذشته و نه امسال از محل بدهی‌های این دو باشگاه و همچنین فدراسیون فوتبال هیچ درآمدی نداشته‌ایم. حالا که بلیط‌فروشی به پرسپولیس و استقلال واگذار شده امیدواریم این مبالغ نیز پرداخت شود. به هر حال نمی‌خواهم قبل از دربی عدد بدهی پرسپولیس و استقلال را اعلام کنم و این بدهی را پس از بازی روز پنجشنبه می‌گویم.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در خصوص بلیط‌فروشی این دو تیم گفت: پرسپولیس و استقلال و همچنین تیم ملی از ورزشگاه آزادی استفاده می‌کنند و هرکدام نیز شرایط خودشان را دارند. به نظر می‌رسد که بهتر بود این بلیط‌فروشی به یک ارگان محول شود. شرکت توسعه این آمادگی را دارد که به نمایندگی از این 3 تیمی که گفتم بلیط‌فروشی را انجام بدهد.

وی در ادامه این موضوع خاطرنشان کرد: قراردادی که پیش از این بسته شده بود، یک قرارداد 11 ساله بود که 35 درصد از طریق بلیط‌فروشی برای تجهیز ورزشگاه صورت بگیرد اما شرکتی که این قرارداد را بسته بود پس از دو سال فقط کارهای مربوط به ورزشگاه آزادی را انجام داده است. این در حالی است که این شرکت باید زیرساخت‌های لازم را نیز فراهم می‌کرد. به نظرم شرایط این قرارداد به نفع فوتبال کشور نبوده است. همچنین باید درآمدی که به دست می‌آمد نیز به سرخابی‌ها، سازمان لیگ و شرکت توسعه می‌رسید اما به جای دیگری اختصاص یافت. شرکت برهان‌مبین مدعی بود که ورزشگاه سال قبل پر از جمعیت نمی‌شد و تماشاگران کمی در آنجا حضور پیدا می‌کردند و این موضوع تاثیرگذار بوده است. این شرکت در چند وقت اخیر حاضر شد با 12.5 درصد کارها را انجام دهد که این هم میسر نشد و در نهایت فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ قرارداد خود را یک طرفه فسخ کردند که به نظر ما کار خوبی انجام دادند. الان هم بلیط‌فروشی به پرسپولیس و استقلال واگذار شده و برای دربی روز پنجشنبه بلیط‌فروشی در اختیار باشگاه پرسپولیس است. شرکت ما در چارچوب قوانین می‌تواند این کار بلیط‌فروشی را هم برای این دو باشگاه و هم تیم ملی به بهترین شکل انجام بدهد.

ادامه دارد...

R1351/P1435/S3,33/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۱۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد

ایسنا/خوزستان شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که به دلیل واگذاری نادرست به بخش خصوصی در دولت قبل به مرز نابودی کامل رفت و تجمعات و اعتصابات کارگری آن به سر خط اخبار بین المللی تبدیل شده بود، طی سه سال گذشته با نگاه ویژه آیت الله رییسی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بار دیگر در حال بازگشت به دوران طلایی خود است.

نیشکر هفت تپه قدیمی‌ترین و بهترین کشت و صنعت نیشکری ایران بود که به دلیل مختلف از جمله واگذاری نادرست به بخش خصوصی در سال ۹۴ به حاشیه رانده شد و به دلیل سوء مدیریت‌ها در چند سال گذشته وضعیت نامناسبی پیدا کرد و طی این سال‌ها خانواده‌های کارگران نیشکر هفت تپه با مشکلات عدیده اجتماعی و خانوادگی و اقتصادی مواجه شدند. در حالی که خصوصی سازی شرکت‌ها باید به اهلش واگذار شود و توسط مسئولین امر در این واگذاری‌ها باید به تخصص و تجربه نیز نگاه شود تا خسارت‌های بیشمار پس از خصوصی سازی در پی نداشته باشد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان اولین تولیدکننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح شد. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

به گزارش ایسنا، اکنون و پس از پشت سر گذاشتن روزهای تلخ، کشت و صنعت نیشکر هفت ‌تپه در مسیر روزهای طلایی خود قرار گرفته و خاطرات تلخ گذشته این شرکت در حال فراموش شدن است. امید در هفت تپه زنده شده است و کارگران با همه توان برای جهش تولیدات این شرکت حتی بیش از وظایف قانونی در تلاش هستند.

داستان پر غم و غصه هفت تپه امروز به خوشی و آرامش رسیده است. روزگار تلخی که خسارت‌های جبران ناپذیری به هفت تپه و کارگران آن وارد کرده امروز جای خود را به کار و تولید داده است.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهرماه ۱۴۰۰

دکتر عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت نیشکر و صنایع جانبی می‌گوید: هفت‌تپه در سال جهش تولید پیشتاز است و جهش ۲۰۰ درصدی تولید شکر در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه را نسبت به سال گذشته شاهد خواهیم بود.

به گفته وی، تاکنون با برداشت نزدیک به ۶۰ درصدی مزارع نیشکر در هفت‌تپه، حدود ۳۸ هزار تُن شکر تولید شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، این رقم به نزدیک ۶۰ هزار تُن برسد که در مقایسه با سال بهره‌برداری گذشته، جهشی ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

و اما هفت تپه امروز چه می‌خواهد...این شرکت در ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ با مصوبه سران قوا به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد ولی روند انتقال قطعی مالکیت آن هنوز صورت نگرفته است. ۱۸ اسفندماه سال ۱۴۰۲ در جریان سفر رییس‌جمهور به شوش، کارگران هفت‌تپه خواستار واگذاری قطعی این شرکت به توسعه نیشکر شدند. آیت‌الله رییسی در این سفر در محل شرکت پاک چوب شوش با تعدادی از نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دیدار و نسبت به دغدغه آن‌ها برای واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قول پیگیری جدی داد.

شادی کارگران هفت‌تپه پس از خلع ید مالک قبلی/ اردیبهشت ۱۴۰۰

محمد خنیفر فعال کارگری هفت‌تپه در این اجتماع کارگران با تقدیر از زحمات آیت‌الله رییسی برای باز کردن گره کور این شرکت و بازگشت این شرکت به روزهای طلایی تولید خود، واگذاری قطعی هفت تپه به شرکت صنایع جانبی نیشکر را مهمترین خواسته کارگران از رییس‌جمهور دانست.

این فعال کارگری با بیان اینکه کارگران هفت تپه قدردان آیت‌الله رییسی هستند، چرا که بدون پیگیری‌های رییس دولت سیزدهم، مشکل هفت تپه هرگز حل نمی‌شد، گفت: کارگران این شرکت می‌خواهند تا رییس‌جمهور لطف خود را به این واحد تولیدی تکمیل کرده و با قطعی کردن واگذاری هفت‌تپه به صنایع جانبی آرامش را به هزاران خانواده این شرکت بازگرداند.

وی با بیان اینکه کارگران هفت تپه به قول آیت‌الله رییسی اعتماد دارند، ادامه داد: اکثر کارگران هفت تپه جزء خانواده شهدا و رزمندگان هستند و به دنبال هیاهو و یا تولید خوراک برای رسانه‌های خارجی نیستند.

شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتراضات کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره‌گشایی از مشکلات این شرکت، بار دیگر با شیرینی کار و تولید کام کارگران این شرکت شیرین شد.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهر ماه ۱۴۰۰

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه ساماندهی می‌شود
  • واگذاری «استقلال» به هلدینگ خلیج فارس با عدل و انصاف سازگار نیست
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و آلومینیوم آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • آلومینیوم در اندیشه تکرار برد مقابل پرسپولیس
  • واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در بخش ناغان، به شرط تامین زمین