Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: طرح انتقال آب از یک استان به استان دیگر توسط وزارت نیرو کار غلطی است چراکه در کردستان به دلیل استفاده از آب زیرزمینی و انتقال آب شاهد فرونشست زمین هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، امیر قادری ظهر امروز در کارگاه آموزشی و تمرینی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کردستان که در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: باید در حوزه مدیریت بحران سطح آگاهی مدیران ارتقاء و از تجربیات موفق جهانی استفاده شود چراکه کشور ما حادثه‌خیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیریت بحران علم، فن و هنر است، گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در سطح استان باید در راستای ارتقاء آمادگی مدیران باشد و به مسائل زمین ساختی و کاربری شهرها توجه شود.

معاون امور عمرانی استانداری کردستان تصریح کرد: فرماندار، معاونان و مدیران مربوطه اگر بتوانند واکنش سریع و دقیق نشان دهند بحران قابل کنترل است و همین آموزش‌هاست که به مدیریت بحران کمک می‌کند و خسارت‌ها را به حداقل ممکن می‌رساند.

برخی از بحران‌ها در کردستان به علت برنامه‌ریزی غلط به وجود می‌آید

وی با اشاره به شرایط خاص استان گفت: برخی از بحران‌ها طبیعی اتفاق می‌افتد اما برخی به علت برنامه‌ریزی غلط به وجود می‌آید و مشکلاتی ایجاد می‌کند.

قادری با اشاره به مشکلات کشور افزود: وزارت راه و شهرسازی از قراردادهای خاصی برای طرح جامع و تفصیلی استفاده می‌کند که نگاه‌ها به این طرح‌ها کامل نیست.

افت آب زیرزمینی دشت‌های قروه و دهگلان را تهدید می‌کند

وی با بیان اینکه دشت‌های قروه و دهگلان بوی کویر می‌دهند، اظهار کرد: افت آب زیرزمینی آن مناطق را تهدید می‌کند و انتقال آب از یک استان به استان دیگر توسط وزارت نیرو کار غلطی است چراکه در استان کردستان به دلیل استفاده از آب زیرزمینی و انتقال آب شاهد فرونشست زمین هستیم.

معاون امور عمرانی استانداری کردستان گفت: در استان کردستان یک میلیون و 100 هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد که 900 هزار هکتار آن قابلیت تبدیل به اراضی آبی دارد که تنها 135 هزار هکتار از اراضی آبی یعنی چیزی حدود 12 درصد اراضی استان آبی است در حالی که متوسط کشوری بیش از 38 درصد است.

وی گفت: دوستانی که در وزارت نیرو ظلم می‌کنند باید بدانند مسئولان استانی قاطعانه در برابر انتقال آب از استان کردستان به استان‌های دیگر خواهند ایستاد.

بافت‌های ناکارآمد شهری کردستان مشکلات جدی دارد

معاون امور عمرانی استانداری کردستان با اشاره به بافت‌های ناکارآمد شهری در استان خاطر نشان کرد: بافت‌های ناکارآمد استان مشکلات جدی دارد و با کوچک‌ترین زلزله در معرض تهدید قرار می‌گیرند و باید فرمانداری و شهرداری در این عرصه ورود و ساماندهی کنند تا شاهد حداقل خسارات باشیم.

قادری افزود: باید هر مدیری در ریل خود قرار بگیرد و وظایف حوزه مدیریت خود را انجام دهد تا آثار زیان بار بحران‌ها به حداقل برسد.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۶۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور