Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@04:46:45 GMT

۱۴۰ کودک مبتلا به طیف اتیسم در همدان شناسایی شدند

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۰۸۴۷۳

۱۴۰ کودک مبتلا به طیف اتیسم در همدان شناسایی شدند

معاون توانبخشی بهزیستی همدان گفت: ۱۴۰ کودک مبتلا به طیف اتیسم در همدان شناسایی شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فرید الدین حجت‌الاسلامی پیش از ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه در کشور از هر 150 کودک یک نفر مبتلا به طیف اتیسم است، اظهار داشت: در همدان تاکنون 140 کودک طیف اتیسم شناسایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار کودکان مبتلا به طیف اتیسم مربوط به شهر همدان است، افزود: دلیل اصلی ابتلای افراد به اتیسم وطیف اتیسم تا‌کنون مشخص نشده هرچند برخی دلایل مانند بالا‌بودن سن پدر در ابتلای فرزندان به اتیسم می‌تواند موثر باشد.

معاون توانبخشی بهزیستی همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر یک مرکز ارائه دهنده خدمات به افراد مبتلا طیف اتیسم در همدان وجود دارد ابراز کرد: این مرکز سال گذشته به 35 فرد مبتلا به طیف اتیسم خدمات درمانی ارائه می‌داد که امسال با افزایش ظرفیت این مرکز تعداد آنها به 65 نفر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در این مرکز خدماتی مانند کاردرمانی، گفتار درمانی، روانشناسی، روان پزشک و غیره به صورت روزانه ارائه می‌شود گفت: امیدواریم مرکز 50 نفره خدمات درمانی اتیسم ملایر در یک ماه آینده افتتاح شده و بتواند شهرستان‌های نهاوند و تویسرکان را نیز پوشش دهد.

حجت‌الاسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر پس از همدان بیشترین آمار مبتلایان به طیف اتیسم در شهر ملایر و نهاوند شناسایی شده‌اند ابراز کرد: در حال حاضر تعداد آمار مبتلایان به معلولیت‌های ذهنی در همدان بالاست که امیدواریم با اجرای طرح مشاوره و غربالگری ژنتیک کاهش یابد.

وی تاکید کرد: انتظار داریم با اجرای طرح مشاوره و غربالگری ژنیتکی در استان و مشارکت نهادهای همسو مانند علوم پزشکی و ثبت اسناد از تولد سالانه 25 تا 30 هزار کودک معلول در استان جلوگیری کنیم.

معاون توانبخشی بهزیستی همدان افزود: تا سال گذشته سازمان بهزیستی تا سقف یک‌میلیون تومان هزینه‌های آزمایش ژنتیک را پرداخت می‌کرد اما امسال در تلاشیم تمام هزینه‌های طرح مشاوره و غربالگری ژنتیک را پرداخت کنیم و تمامی افراد را تحت پوشش خود قرار دهیم.

مشاور مدیرکل امور زنان استانداری همدان نیز بیان کرد: با اجرای طرح آموزش و بهداشت دانش‌آموزان دختر در مدارس شبانه‌روزی مناطق محروم توانستیم 250 نفر از جمعیت 1500 نفری این مراکز را تحت پوشش آموزش‌های بهداشتی قرار دهیم.

خلیلی اظهار داشت: علاوه بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای والدین و دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی، توانستیم با استفاده از سند قانون حمایت از کودکان، 110 دانش‌آموز دختر عشایر را نیز تحت پوشش آموزش‌های خود قرار دهیم.

وی درباره طرح آموزش حقوق در مدارس همدان ابراز کرد: این طرح برای 300 دانش‌آموز و با هدف آشنایی آن‌ها با حقوق‌شان برگزار شده است، هرچند ما توانایی داریم در صورت تامین بودجه، تمامی جامعه هدف خود را آموزش دهیم.

مشاور مدیرکل امور زنان استانداری همدان بیان کرد: سال گذشته ما توانستیم طرح تداوم زندگی را در مقطع متوسط دوم برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها اجرا کنیم که نتایج به‌دست آمده از اجرای طرح سبب شد این برنامه امسال به‌صورت کشوری اجرا شود.

وی با تاکید بر لزوم دانش‌آموزان دختر و پسر افزود: ما در طرح آموزش تداوم زندگی 9 هزار نفر از دانش‌آموزان را تحت پوشش برنامه‌های خود قرار دادیم و امسال آمادگی داریم این تعداد را به 18 هزار نفر افزایش دهیم.

انتهای پیام/

R41405/P41362/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند