Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@23:25:03 GMT

اجر اصلاح طلبان و نقد روحانی!

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۱۹۳۸

سرویس سیاسی خرداد: انتقاد به رویکردهای پسا انتخاباتی و گزینش اضلاع و اجزای کابینه روحانی در بخش های فراگیری از اردوگاه اصلاح طلبی، نکته ای نیست که کتمان شدنی باشد اما سئوال اینجاست که آیا این نقدها رواست و جایز و ضروری یا آنگونه که بهزاد نبوی در سخنان امروز خود گفته ضایع کننده اجر اصلاح طلبان و امری مذموم و غیر اخلاقی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به گزارش خرداد، بهزاد نبوی شخصیتی نیست که با حب و بغض های مرسوم و متداول سیاسی سخن بگوید و سوابق وی و نوع نگاهش سخنان او را شایسته تامل و توجه می کند اما نکته آنجاست که نقد او به انتقادات اخیر از روحانی در جاهایی به بیراه رفته و به نعی نقض غرض است. 
او در بخشی از اظهارات امروز خود گفته است: « اصلاح طلبان اجر حمایت از روحانی را با انتقاد از کابینه ضایع نکنند.» وی همچنین در بخشی دیگر از اظهارات خود تاکید می کند:« شما دارید به مردم گرا می‌دهید که سال 1400 پای صندوق نیایند زیرا سرشان کلاه می‌رود اما مردم از سال 92 یاد گرفتند در هر شرایطی پای صندوق بروند. می‌دانند اگر قهر کنند شورای دوم شهر تهران تشکیل می‌شود. با این حرف‌ها اصلاح‌طلبان به مردم می‌گویند که در انتخابات بعدی شرکت نکنید. این حرف‌ها موجب مایوس شدن مردم می‌شود. من به این دلیل به روحانی رای دادم تا کسانی که وضع کشور را خراب کردند دوباره انتخاب نشوند.»
نقد نبوی اگر ناظر به سهم خواهی شماری از چهره های اصلاح طلب باشد؛ وارد بوده و شایسته تامل است، همچنین او به درستی به وجه سلبی رای مردم و گزینش روحانی یه مثابه خیر الموجودین اشاره کرده است اما در این باب لحاظ چند نکته ضروری است. 
اول آنکه نقدها به گزینش های روحانی هر چند در میان شماری از چهره های اصلاح طلب نیز مطرح شده اما بخش عمده ای از آن به بدنه حامیان مردمی و همان کسانی باز می گردد که نبوی نگران ارسال پالس های مایوس کننده به آنان با این انتقادات است. 
اتفاقا در اینجا باید گفت که عدم توجه به این انتقادات و همراهی با آن و مطالبه گری در این زمینه است که امکان مایوس کردن مردم رای دهنده را در خود دارد نه عکس آن. همانگونه که نبوی تاکید کرده مردم آگاهانه و با شناخت پای صندوق رای می روند و وفق همین آگاهی و شناخت نمی توان آنان را نا مشرف به عملکردها دانست و انتقادات به عمل آمده را از باب سهم خواهی شماری محدود گرفت. 
دومین نکته نیز آنست که نقد وارده از باب بکارگیری چهره های ناهمسو با وعده های اعلامی روحانی است و به طور طبیعی وقتی کسی باورمند به یک تفکر و گفتمان نباشد، نخواهد توانست که موفقیتی حاصل و در راه وعده های داده شده حرکت کند و این نکته ای است که می تواند بزرگترین سرخوردگی و یاس را در افکار عمومی و بدنه حامیان ایجاد کند و مردم نیز در مرتبه ای از ظرافت و دقت هستند که تشخیص دهند کدامین نقد از باب سهم خواهی است و کدامش از سر خیرخواهی از اساس نفی نقادی نسبت به دولت و حمایت بی چون و چرا از آن با آنچه که از آرمان های اصلاح طلبی سراغ داریم، تفاوت فاحشی دارد. 
سومین نکته نیز آنست که عملکردهای روحانی، خواسته یا ناخواسته و در هر حالتی به حساب اردوگاه اصلاح طلبی به عنوان حامیان اصلی آن نوشته شده و در بزنگاه های حساس انتخاباتی آینده مد نظر و مورد توجه مردم است و اصلاح طلبان برای بهبود شرایط و حرکت درست دولت در مسیر وعده های اعلامی آیا راهی بهتر از نقادی و تذکر دارند؟ 
چهارمین نکته نیز به تاکید موکد نبوی بر وجه سلبی رای به روحانی باز می گردد، در برهه های مختلف این وجه سلبی توانسته مردم را جلب و نقش بسزایی در پیروزی اصلاح طلبان داشته باشد اما نکته آنجاست که این اهرم و مولفه تا برهه ای و مقطعی قابل استفاده است و مضاف بر آن اگر در دولتی با این حمایت گسترده مردمی و در شرایط هشت سال سکانداری قوه اجرایی در وجه ایجابی تفیقات ملموسی ایجاد نشود، آنگاه با کدامین تمایز و پافشاری بر آن خواهان حضور پررنگ مردم پای صندوق رای می توان بود؟
در نهایت باید گفت که مردم در انتخابات 92 و پس از آن ثابت کرده اند که با هوشمندی و درایت و با توجه به تجربیات تلخ تاریخی، به دنبال مطالبات ناموزون و اتفاقات عجیب و غریب نبوده و از مسیر اصلاحات تدریجی به دنبال بهبود شرایط هستند و اسیر صحنه آرایی ها و تبلیغات انحرافی هم نخواهند شد اما همین مردم بینا و آگاه به عملکردها نظارت داشته و به خوبی می توانند تشخیص دهند که کدامین رفتار و گفتار و رویکرد در مسیر اصلاح طلبانه و خیر خواهانه است و کدامین آن در مسیر فرافکنی و شانه خالی کردن از  وعده های اعلامی و اتفاقا مه ترین اجر اصلاح طلبان همراهی با بدنه آگاه اجتماعی است و نه غیر آن.  برچسب ها: حسن روحانی ، اصلاح طلبان ، بهزاد نبوی ، نقد دولت روحانی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • آزادسازی ۲هزار متر از زمین های کشاورزی در رامسر
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی