Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@13:24:47 GMT

هشدارهای صریح بهزادنبوی به اصلاح‌طلبان

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۳۰۲۸

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه ائتلافی بین اصلاح طلبان و روحانی انجام نشده است که اکنون از رئیس جمهور توقعی داشته باشیم گفت:اصلاح طلبان اجر حمایت از روحانی را با انتقاد از کابینه ضایع نکنند. آفتاب‌‌نیوز : بهزاد نبوی در نشست آرایش جدید نیروهای سیاسی کشور و نقش اصلاح طلبان اظهار داشت: در سال92، 94و 96 اصلاح طلبان هیچ شرطی برای حمایت از روحانی نگذاشتند و حمایت از روحانی تصمیم اصلاح طلبان بود زیرا به این نتیجه رسیده بودند انتخاب روحانی در جهت منافع کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‌نیوز، وی همچنین افزود: اصلاح طلبان نه برای سهمیه در کابینه و نه برای مزایا و امکانات از روحانی حمایت کردند. اصلاح طلبان بخاطر مصلحت کشور و مردم به جای رئیسی به روحانی رای دادند. ما بخاطر منافع کشور پشت روحانی قرار گرفتیم اگر روحانی هم می گفت حتی یک پست به ما نمی‌دهد یا سیاست های ما را دنبال نمی‌کند، ما باز هم به او رای می دادیم.
این فعال سیاسی ادامه داد: اصلاح‌طلبان اجرشان در حمایت از روحانی را ضایع نکنند. برخی اصلاح‌طلبان منت می‌گذارند که ما به روحانی رای دادیم. اگر به روحانی رای نمی‌دادید به چه کسی رای می‌دادید؟ اگر اکنون خاتمی رئیس‌جمهور بود، رفع حصر دست او بود؟ روحانی گفت اگر رای بالاتری بیاورد با قدرت بیشتری برای رفع حصر اقدام می‌کند. این حرف روحانی بود اگر هم روحانی موفق شود مشکلات اقتصادی را حل کند در مورد رفع حصر هم می‌تواند قدرتمندتر عمل کند.
نبوی با انتقاد از موضع‌گیری برخی اصلاح‌طلبان نسبت به چینش کابینه دولت روحانی تصریح کرد: شما دارید به مردم گرا می‌دهید که سال 1400 پای صندوق نیایند زیرا سرشان کلاه می‌رود اما مردم از سال 92 یاد گرفتند در هر شرایطی پای صندوق بروند. می‌دانند اگر قهر کنند شورای دوم شهر تهران تشکیل می‌شود. با این حرف‌ها اصلاح‌طلبان به مردم می‌گویند که در انتخابات بعدی شرکت نکنید. این حرف‌ها موجب مایوس شدن مردم می‌شود. من به این دلیل به روحانی رای دادم تا کسانی که وضع کشور را خراب کردند دوباره انتخاب نشوند.
وی تاکید کرد: در چند انتخابات گذشته هیچ ائتلافی بین خاتمی و روحانی شکل نگرفت و هیچ شروطی گذاشته نشد که اکنون دنبال تحقق آن شروط باشیم.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین خطاب به اصلاح‌طلبان گفت: توصیه من این است که اصلاح‌طلبان سازمان خود را تقویت کنند. احزاب اصلاح‌طلب روز به روز خود را به لحاظ تشکیلاتی تقویت کنند و به احزاب واقعی تبدیل شوند. از سویی تشکیلات اصلاحات از جمله شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هم باید تقویت شود و احزاب داخل این تشکل‌ها هم تقویت شود. شنیده‌ام شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان می‌خواهند کنگره سراسری برگزار کنند که این روند باید ادامه یابد. باید به جایی برسیم که تشکل‌های نیرومند جای اشخاص حقیقی را بگیرند. الان کدام یک از تشکل‌های اصلاح‌طلب می‌تواند تاثیری که «تکرار می‌کنم» خاتمی را داشت، داشته باشد.
نبوی ادامه داد: اصلاح‌طلبان همچنین باید با جناح‌های معتدل و میانه‌رو اصولگرا و مستقل تعامل بیشتری داشته باشند و تلاش کنند یک جبهه ائتلافی با آنها شکل دهند. در انتخابات گذشته رئیسی با کار تشکیلاتی رای خوبی به دست آورده بود بنابراین کار تشکیلاتی اهمیت زیادی دارد که باید به این موضوع توجه شود.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان اکنون مردم را دارند اما نباید فکر کنند که مردم به آنها چک سفید امضا داده‌اند. شاید طرف مقابل به اندازه اصلاحات در افکار عمومی نفوذ نداشته باشد اما آنها ابزارهای قدرتمندی برای کسب رای دارند. اگر این جبهه ائتلافی شکل بگیرد، موقعیت همه این طیف‌ها بیشتر تضمین می‌شود.
این فعال سیاسی در ادامه با بیان اینکه باید با رقبا که ما اسم آنها را تندرو می‌گذاریم، تعامل داشته باشیم، تاکید کرد: ما نباید با آنها وارد جنگ شده بلکه دنبال رقابت سالم باشیم و همدیگر را به رسمیت بشناسیم. نباید دنبال نابود کردن یکدیگر باشیم. شرایط کشور تحمل درگیری‌ها را ندارد و درگیری‌های داخلی به کشور و مردم ضربه می‌زند. اگر مشکل تنش داخلی وجود نداشت روحانی شاید بهتر می‌توانست از نتایج برجام یعنی سرمایه‌گذاری خارجی استفاده کند در حالی که جناح‌ها حاضرند در اقتصاد کشور بحران به وجود بیاید ولی طرف مقابل نتواند سیاست‌هایش را اجرا کند.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به شکل‌گیری جناح‌های سیاسی از اول انقلاب تاکنون گفت: به دلیل عدم وجود احزاب سابقه‌دار و قدرتمند، آرایش قوای سیاسی حالت جبهه‌ای دارد. قدیمی‌ترین حزب اصلاح‌طلب یعنی کارگزاران حدود 20 سال سابقه دارد و تا دو سال پیش بیشتر به یک محفل شبیه بود تا حزب. در بین اصولگرایان هم حزب موتلفه سابقه قدیمی‌تری دارد اما تا حدود 20 سال پیش بیشتر جنبه هیئتی داشت. در واقع حزب نیرومندی که مبنای شکل‌گیری قوای سیاسی کشور باشد هنوز به وجود نیامده و آرایش سیاسی کشور در جبهه‌های مختلف سازماندهی می‌شود.
نبوی در ادامه با اشاره به شکل‌گیری جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا پس از انتخابات سال 76 گفت: اصلاح‌طلبان دنبال تغییر وضع موجود به وضع مطلوب در چارچوب قانون اساسی و با اقدامی مسالمت‌جویانه و مردمی بودند و اصولگرایان چون وضع موجود را مطلوب می‌دانستند، با تغییر وضع مخالفت کردند اما بعد از انتخابات 88 آرایش سیاسی کشور دچار تغییر شد. در آن مقطع مخالفان اصلاح‌طلبان عده‌ای از اصولگرایان را با تعابیری مثل «ساکت فتنه» یا «خواص بی‌بصیرت» متهم کردند. منظور آنها هم اصولگرایانی بود که در آن مقطع علیه اصلاحات اقدام نکرده‌اند.
این نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه جنبش سبز هم در میان اصلاحات به وجود آمد که البته فراتر از اصلاح‌طلبان بود، گفت: عده‌ای که اصل نظام را قبول نداشتند وارد جنبش سبز شدند و فکر می‌کردند خاتمی با آنها همراه می‌شود ولی بعداً فهمیدند که این امکان وجود ندارد و جنبش سبز هم به مسیر اصلاحات بازگشت.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: در ماجرای 88 در بین اصولگرایان تحول مهمتری ایجاد کرد. انتخاب روحانی در سال 92 در آغاز شکل‌گیری آرایش سیاسی جدید به نام اعتدال در مقابل تندروی بود. اصولگرایان میانه‌رو، مستقلین و اصلاح‌طلبان با حمایت از روحانی موجب شدند او که عضو جامعه روحانیت مبارز بود، رئیس‌جمهور شود.
وی در پایان گفت: این طیف‌بندی تا امروز وجود دارد البته این بدان معناست نیست که اصلاح‌طلبی از بین رفته و بگوییم معتدلین و تندروها وجود دارند. اصلاح‌طلبان همچنان در صحنه حضور دارند اما باید دنبال تقویت تشکل‌های خود باشند.
منب: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۳۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • (عکس) واکنش یک روحانی به نقش یک زن در مسلمان شدن مورایس
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • (تصاویر) حضور حسن روحانی بر مزار والدین خود در سرخه
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • صدور هشدارهای ویژه هواشناسی در هرمزگان
  • عملیات «وعده صادق» موجب شادی تمام حق طلبان شد
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!